Huumorit
Moderaator: Moded
Sorry , aga kah mootorratta uudis...
http://sloleht.ee/index.aspx?id=246764
siia sobiks klassikute sõnad "Eesti Puhtaks"
kmx kirjutas:Maicle kirjutas:kaska kirjutas:http://www.itshotlinks.com/movies16/uncaped.html
õppida õppida õppida
Oskab mõni tark öelda mis antud video tausta lauluks on ?
Jaaa
![]()
Gym Class Heroes- Cupids Chokehold
Äitäh !
Et post päris OT ei oleks siis:
Ühe hea sõbraga msnis rääkides tekkis ühe lolli küsimuse peale selline text muu poolt
Maybe i wanna say yes, but im afraid, maybe I wanna say no, but i dont want to hurt your feelings....Maybe i wanna say both, Yes or no, Maybe i wanna Wank of or smth, But maybe I will Say no...no I will say yes....Or AM I ? Still no, I will say yes, Yes exactly, I will say maybe, and then youl be doubting, If I said yes or no
Mitte midagi erilist, aga muigama võttis küll hetkeks.
-
Teema algataja - Postitusi: 395
- Kontakt:
Pikk kirjutas:100 lehte täis!!
sry, OT
ma sebin siia miski nalja hiljem juurde
No eksole, maksab vaid korraks selg keerata, kui sada sees
Seda vaatamata kellegi optimistlikule hüüdlausele, et seda jama 100 lehte küll täis ei tule
Motomehed on ikka läbi aegade heast naljast lugu pidanud
Kas nüüd paneme teema lukku või naljatame edasi?
Lugupidamisega
Juku
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Kord hakkasid organid koosolekut pidama.
Teema, mida arutati oli tõsine, nimelt, et üldse koos edasi elada, oli päevakorral küsimus, millisest organist edasise kooseksisteerimise nimel loobuda, et kõiki ei jõua enam üleval pidada.
Iseenesest mõistetavalt viis koosolekut läbi Aju. Mõne aja asjast räägitud, tõuseb püsti Neer ja teatab, et ühest neerust piisab edaspidi küll...
Arutavad siis Neeru ettepanekut, kui tõuseb püsti Kops ja ütleb, et kuidagi moodi saab ka ühe kopsuga edaspidi läbi...
Noh, nüüd juba variante rohkem ja arutelu edeneb, hakkavad juba kokkuleppele saama, kui oma kohal hakkab nihelema M. Niheleb ja niheleb, nagu tahaks ka midagi asjalikku öelda, hakkab juba püsti tõusma, kui Aju käratab: "Sina M ISTU PAIGAL!!! Iga kord, kui sina püsti tõused on minul mõistus läind...
dimi1974 kirjutas:Apteeker peab hetkeks ära minema ja jätab enda asemele praktikandi. Tagasi tulles ta küsib:
“Noh, kuidas on? Kas keegi käis ka?”
“Üks käis. Köhaga.”
“Ja mida sa talle andsid?”
“Lahtistit.”
“Oled sa hulluks läinud! Kus ta on?”
“Näe seisab seal nurgas ega julge enam köhida.”
Ma tean sellest teistsugust verisooni.
Apteeker peab hetkeks ära minema ja jätab enda asemele praktikandi. Tagasi tulles ta küsib:
“Noh, kuidas on? Kas keegi käis ka?”
"Jah, ühel oli kõht kinni."
"Mis sa talle andsid?"
"Kõhulahtistit"
"Mis ta siis tegi?"
"Alguses käis ja hakkas siis jooksma."
"Kas keegi käis veel?"
"Jah, ühel oli kõht lahti."
"Mis sa talle andsid?"
"Kõhulahtistit."
"Mis ta siis tegi?"
"Alguses jooksis ja siis lõi käega ja jalutas edasi."
"Aga kas keegi käis veel"
“Üks käis. Köhaga.”
“Ja mida sa talle andsid?”
“Lahtistit.”
“Oled sa hulluks läinud! Kus ta on?”
“Näe seisab seal nurgas ega julge enam köhida."
Aga paar asja enda poolt kah.
http://www.reporter.ee/index.php/2007/0 ... i-motlema/
jukutom kirjutas:Pikk kirjutas:100 lehte täis!!
sry, OT
ma sebin siia miski nalja hiljem juurdeNo eksole, maksab vaid korraks selg keerata, kui sada sees
![]()
Seda vaatamata kellegi optimistlikule hüüdlausele, et seda jama 100 lehte küll täis ei tule![]()
Motomehed on ikka läbi aegade heast naljast lugu pidanudKas nüüd paneme teema lukku või naljatame edasi?
Lugupidamisega
Juku
Ei seda teemat tohi lukku panna? See on ainuke, mida loen.
Mul oli keldris 18 pudelit viskit ja naine käskis mul viimse kui ühe kraanikaussi tühjaks valada, või muidu... Ma ütlesin, et kohe hakkan valama...
Keerasin esimesel pudelil korgi pealt ja valasin viski kraanikaussi, välja arvatud ühe klaasi jagu, mille ära jõin...
Siis keerasin teiselt pudelilt korgi ja tegin sama, välja arvatud üks klaasitäis, mille ära jõin...
Seejärel keerasin korgi kolmandalt pudelilt ja valasin viski kraanikaussi, mille ära jõin...
Ma tõmbasin neljanda pudeli korgi kraanikausi alla ja valasin pudeli klaasi, mille ära jõin...
Siis tõmbasin pudeli järgmiselt korgilt ja jõin sealt ühe kraanikausi ning ülejäänu valasin alla klaasi...
Seejärel tõmbasin kraanikausi järgmisest klaasist ja valasin korgi pudelisse...
Siis keerasin kraanikaussi koos klaasiga, valasin joogi pudelisse ja jõin voolamist...
Kui olin kõik tühjendanud, panin maja ühe käega tasakaalu; lugesin ükshaaval üle klaasid, korgid, pudelid ja kraanikausid ja sain kokku 29. Aga kuna siis astusid läbi majad, lugesin ma kõik uuesti üle ja sain lõpuks kõik majad ühte pudelisse, mille ma ära jõin...
Ma pole üldse mõlkoholi aju all...:S Hõkk... Ma tean, et ma ei tea, kes on mina ja see jota, kellega ma siin seisan kauem, kui ma jaksan...
Tsitaat rolleri teemast:
Jep, ma ka sõbraga ehitasin rollerile 400 W woofri, taga ratta külge panime 4 dünamot, et woofrit ära toita, kui aku hakkas tühjaks minema tõstsime rolleri hargi peale ja andisme natuke gaasi, et dünamod aku uuesti täis laeks. Roller mürtsus kõvemini, kui Metallica välikontsert.
Oi neid rollerimehi.
squid kirjutas:http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2007-Yam ... dZViewItem
no ma ei tea ....
nagu mida kräkki?
squid kirjutas:http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2007-Yam ... dZViewItem
no ma ei tea ....
gay motikas
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
Maitse üle ei vaielda...kakeldakse... lihtlabase mõnitamise asemel võiks oopis selliseid saateid kas ise teha(meil poleks vist pädevaid tegijaid) või siis sisse osta. Kuigi...väga paljud naljad pole tõlgitavad.
WLIIA aka Whos Line Is It Anyway
Mingit asja see Vaarik ju hakkab juhtima. Ootan põnevusega
-
-
- Tsikkel: FC350 ; KX250F
- Tänatud: 1 kord
zikklimees kirjutas:Kalleim zikkel mida näinud olen.http://bike.motors24.ee/Default.aspx?pa ... w&id=90854
OMG see oli mingi 9 posti eespool...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.