Parkimine

Kasutaja avatar

Bobcat
Tsikkel: FZ 6 Fazer

Lugemata postitus Postitas Bobcat »

Üllatav on lugeda siin aegajalt üllitisi motorataste parkimisest ja tasulisest parkimisest :roll: - kirjutaja mõte oli vist tõstatada teema sellest, et motomehed võiksid võimalusel jätta ratta selliselt, et ei sulgeks tervet sõiduki parkimiskohta - seega tasulise parkimise teema selles kontekstis on vist vähe OUT 8)

Samuti on mul imelik lugega, et kas tasuta või tasuliselt ning kas kõnniteel jne. Ise pargin oma tsikli võimalusel mitte autode parkimiskohale - inimlik ju jätta neljarattalistele ruumi, kui mul on võimalik ennast jätta kuskile kõnnitee äärele (eeldusel, et siis ka jalakäiatele ruumi jääb) - olgem inimesed teiste inimeste suhtes - siis ollakse inimesed ka teie suhtes!!!

Ja näidake mulle motohunti, kes on falcki käest viivistasu otsuse saanud või politseile parkimisega hambusse jäänud, või keda on teisaldatud :?: - kuni ise ei ole näinud, siis ei usu - nelja aasta jooksul pole minu parkimine küll kedagi neist huvitanud :wink:

Elu on nagu erinevad aastaajad - eriti lill on siis, kui tee kallutamist kannatab :P

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”