Täielik algaja vajab abi krossikaga.

Teema algataja
karq

Lugemata postitus Postitas karq »

kullokas kirjutas:

Kõlab nagu ülekuumenemine või niiskuse probleem. "Kui muda" see on, milles sõidad? Too jõuallikas on küll vähe ülekuumenemisele aldis, aga ikkagi õhkjahutusega ja kui koormus suur, mudakiht silindril ja kiirus olematu (s.o õhuvool puudulik) võib asi üle kuumeneda küll. Ka vedelikjahutusega "pärisrattad" keevad mudapuurimise käigus mis muliseb.
Teine väga tõenäoline võimalus on niiskus. Kui pitbike-moodi asjandused alles turule tulid, oli üks esimesi võistluseid Jaanimäe ringil. Vihmasel-porisel rajal lõpetas vist ainult kaks sõidukit, ülejäänud lihtsalt keeldusid käimast. Tookord oli süütesse pugenud niiskus pahategija.

Ma olen ka selle peale mõelnud ,et kuumeneb yle.
Sellist asja ma polegi veel maininud, et mul vennal lõi sellel keti maha ja magneto vms puruks, aga no oli saanud sõbralt uue, kuna see oli motika kokku lasknud vms, kuna sõitis ilma õlita. Ja siis keegi oli selle ära vahetanud mul ja mingid juhtmed oli puruks lõiganud ja pärast uuesti kokku pannud.Sellest võis ka mingi jama tulla, ma arvan.

kateem kirjutas:

Kuule kargue.Sa ära sellist sõna , nagu KROSSIKAS enam kunagi suhu võta.Teed suurt häbi krossimeestele.

Esiteks kust ma pidin teadma ,et seda teist moodi nimetatakse??????Trendimpordi lehel on see krossirataste all ja nimi on dirtbike.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”