Parkimine → Re.

Kasutaja avatar

Bladyhell
Tsikkel: K1200S

Re.

Lugemata postitus Postitas Bladyhell »

Ega see kui sa ruumi kokkuhoiu nimel tsikli pargid kuhugi keelatud kohta sind valesti parkimise karistusest ei säästa. Itaalias oli teatud hulk autokohti jagatud väiksemateks ruutudeks, kuhu siis kaherattalisi asetati. Seniks kui meil ratastele väiksemaid kaste või eraldi kohti ei ole võib südamerahuga ratta parkida autodele mõeldud joonte vahele ja ega siin LE mõttes suurt muud võimalust polegi.

LE §142. Asula sõiduteel tohib sõidukeid peatada või parkida ühes reas, haagiseta kaherattalisi mootorrattaid, jalgrattaid ja mopeede kõrvuti kahes reas ... ja siis veel rida miskeid tingimusi.

§152. Parkida ei tohi:
1) kohas, kus liikluskorraldusvahend seda ei luba, ega kohas, kus ei tohi peatuda;
2) raudteeülesõidukohale lähemal kui 50 m;
3) teekattele märgitud parkimiskohtade kõrval;
4) väljaspool asulat eesõigusmärgiga «Peatee» tähistatud tee sõiduteel;
5) aeglustus- ja kiirendusrajal;
6) kohas, kus takistatakse teise sõiduki sõitmist parkimiskohale või väljasõitu sealt.

Veits OT: Parkimine majades on pisut koomiline ja raiskav. Kui ma oma ratta Coca-cola Plaza alla parkisin, siis korraliku kodanikuna mõtlesin võtta pileti. See pagana automaat ei reageerinud minu ratta kaalule. Turvamees tegi "liblikat" e. ajas jalad ja käed erinevate andurite ees laiali, et mulle pilet saada ja ninaga siis vajutas nuppu (see viimane väike liialdus, kuid palju puudu ei olnud). Muidugi parkisin ma ka tervele parkimiskohale ja maksin täit hinda, kuigi oleks vabalt saanud kuskile seinaäärde panna.

K1200S

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”