sidurilibisemine...õli?

Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

ma olen õliteemal hoidnud silma peal niikaua, kuni foorumis sellest kirjutatud ja olulisemad punktid meelde jätnud.

1. Kõige pirtsakamad on sportbaigid. Nendega on hing vist ainult siis rahul, kui Castroli valada. Loomulikult sellist Castroli, mille klassifikatsioon tootja omaga klapib. Tõenäoliselt ei usaldata teisi tootjaid hoolimata klassi sobivusest.

2. Igasugu sportlike baikide tänavakloonid. Kasutada tootja ettenähtud klassifikatsiooniga kvaliteetse tootja õli. Kõige kindlam on nagu p1.

3. 4T offroadi ja krossitsiklid - tootja klassifikatsiooniga kvaliteetõli. Mina kasutan odavamat hinnaklassi Liqui Moly täissünti ja ei ole siduriga probleeme olnud. Õigel ajal tuleb vahetada.

4. Tavalised tänavatsiklid. 4T vastavalt klassifikatsioonile ja rahakotile.

Kunagi oli teema - kas autoõli võib. Mina ei mäleta, et oleks keegi väitnud, et autoõliga oleks sidur libisema hakanud, kuigi kõik teadsid, et autoõli ei sisalda siduri libisemist takistavaid lisandeid.
Samas oli kirjutajaid, kes väitsid, et nendel autoõliga ei libise.

Ehk siis - kui kasutad autoõli ja libiseb, siis enne tuleks 4T õliga proovida loomulikult. ja kui see oli õli süü, siis kohe peale õlivahetust võib sidur edasi libiseda. Võimalik, et libisemisega on kettad ka põlenud ning ees ootab kettavahetus.

kaasaegsel tsiklil mina autoõliga ei katsetaks, on olemas ka samas hinnajärgus kvaliteetset täissünt 4T õli saada. See Statoili mineraal 15W maksab 4L 225kr ja ei näe olulist hinnavahet 4T-ga.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”