oma lollus
ZIL131 - saalede ja ploki vahetus. Mina polnud peale 2t mootorratta mootorite suurt midagi lammutanud ja CA pagunite all tuli siis töö ette võtta. Kolm päeva enne 1000km marssi... Mootor maha ja pulkadeks. Kõik klapid ühte kasti, kõik kepsud ühte kasti raamlaagrite ja kepsude vastaspooled ühte kasti jne. Mitte midagi ei märkinud, mis millega kokku käis jne
Siis saadeti paar kordusõppustel olijat appi. Vanad hoidsid kahe käega peast kinni ja konkreetselt jõid end täis avanevat pilti nähes
Mootor sai siiski nende abiga kokku ja läbis ka marsi ilusti. Saalede sobitamisel läks käiku ka sigaretipaki foolium ja muud käepärased materjalid. Mina sain PALJU targemaks
GAZ-66. Pidurivedelikku oli vähe. Ainet ennast polnud võtta kuskilt. Mis seal ikka...noor leidlik pea leidis sobiliku konsistentsiga olevat soljarka ( diislikütus). Mõne tunni pärast, kui KÕIK pidurisüsteemi tihendid jooksid nagu mahlakask, õnnestus siis ülipõhjalikult praktilise töö käigus selgeks õppida antud sõiduki pidurisüsteem....
Arvestades neid ja veel mõningaid juhuseid mille käigus õnnestus "saboteerida" nõukogude armee võimast tehnikat võib mind vist vabadusvõitlejate kilda arvata
Oi noorusaegu....

Mootor sai siiski nende abiga kokku ja läbis ka marsi ilusti. Saalede sobitamisel läks käiku ka sigaretipaki foolium ja muud käepärased materjalid. Mina sain PALJU targemaks

GAZ-66. Pidurivedelikku oli vähe. Ainet ennast polnud võtta kuskilt. Mis seal ikka...noor leidlik pea leidis sobiliku konsistentsiga olevat soljarka ( diislikütus). Mõne tunni pärast, kui KÕIK pidurisüsteemi tihendid jooksid nagu mahlakask, õnnestus siis ülipõhjalikult praktilise töö käigus selgeks õppida antud sõiduki pidurisüsteem....

Arvestades neid ja veel mõningaid juhuseid mille käigus õnnestus "saboteerida" nõukogude armee võimast tehnikat võib mind vist vabadusvõitlejate kilda arvata

Oi noorusaegu....
Suzuki GSX 750 Inazuma
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.