Silindri ja ploki vaheline õli leke → Re: Re

Kasutaja avatar

Bladyhell
Tsikkel: K1200S

Re: Re

Lugemata postitus Postitas Bladyhell »

Bladyhell kirjutas:
Valmet kirjutas:
...silikoon on väär asi mootori kokku panemisel. Silikoon kütuseid ei kannata ja õli ka mitte eriti hästi. Sina kasutasid seda veelgi suht kuuma koha peal. Silikoon on rohkem san tehnikute töövahend.
Ma päris nõus selle väitega ei ole, eks muidugi sanitaarsilikooni ei ole eriti mõistlik kasutada :D

Endal oli probleem mootori parempoolse kaanega, peale siduriketaste vahetust hakkas tihend alt läbi laskma. Kuna uut ei olnud kohe võtta (ratas küllalt vana aastaarvuga), siis võtsin lahti, rookisin vana tihendi küljest ja kasutasin mootoritele mõeldud hermeetikut, mille tuub maksis ca 60 eeku. Kannatab kuni 300 kraadi, ajutiselt vist rohkemgi. Peab vahvalt ja miskit muret ei ole. Läbitud on kuskil 1000 km juba.

Kuidas saab võrrelda kaane ja mootori pea tihendit???
Sinu tehnilised teadmised on võrratud.
Vaata nüüd täpselt mida ja miks ma kirjutasin. Ma ei kirjutanud, et peaks sarnast lahendust kasutama, vaid tõin välja, et ma ei ole nõus sellega, et eelnimetatud hermeetik kuulub vaid san-tehnikute töövahenditesse. Lähtudes enda kogemusest seejuures. Minus tehnilised teadmised võiks välja jätta, need on täpselt sellised kui ise lammutanud olen 8)
K1200S

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”