MC39 Nightrace. Tsikli Bracket Tartu 18.08.2006

Kasutaja avatar

nitse

Lugemata postitus Postitas nitse »

E klassis on osalenud viimase 3 aasta jooksul laias laastus 25-30 erinevat võistlejat, ehk huvilisi proovimas on ikka käinud kõvasti. Miks nad pidama pole jäänud? Võibolla tõesti on asi konkurentsi ebavõrdsuses ja on vaja uut klassi. Samas millisel spordialal see üldse nii on, et mees metsast tuleb ja suudab kohe konkureerida kogenumate ja treenitumatega? Võibolla loobutakse liiga vara? Olemasoleva klassi ühel või teisel viisil piiramine ei saa tulla kõne allagi, sest tegemist on ikka Dragracega, kui keegi kipub unustama. Ja selle ala point on selles, et võimalikult kiiresti läbida 1/4 või 1/8 miili.

Samas on selle mõne jaoks nii maagilise 11 sekundi piiri alistanud E klassis minu mälu järgi tänaseks ainult 4 eestlast. Esimesena tegi seda Mati ja võttis selle kohe omale standardiks (w) , teisena ja ainult korra elus on sellega hakkama saanud kusjuures Madone (10,99x) (w) (Ott-Ferdinand Öpik oli ta õige nimi vist), seejärel ehitasin mina uue ratta ning hakkasin stabiilselt selle sisse sõitma ja neljandana Pacaan teeb tänasel päeval vähemalt pooled oma sõidud alla 11 sekundi. Päris tihti sõidab 11,0xx juba Kristjan Beljajev ja ka Sepp on oma isikliku rekordi minu teada 11,0xx viinud. See näitab, et mehi peale tulemas mingil määral on.

Uus klass on loomulikult tervitatav, kui see alale juurdekasvu toob, aga selliseid reegleid millega kõik nõus on, ma küll ette kujutada ei suuda :(

Samas Eikki sõidab praegu oma uue R6-ga 11,6, kuigi pill ilma ehitamatagi on võimeline 11,2-ks vabalt. Seal nagu enamus juhtudel uus klass ei aita, on vaja lihtsalt sõita, sõita ja veelkord sõita, küll see tuleb. Temal muidugi on mõistus peas ja ta ei vingugi uue klassi järele, vaid osaleb! (w)
eksid sõber, sellist paska siin sadat lehte küll ei teki. :mrgreen:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”