MC39 Nightrace. Tsikli Bracket Tartu 18.08.2006
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
juttudel Virvese kohta võib tõepõhi all olla aga ei saa välistada võimalust, et keegi teine selle ratta baasilt sõitma hakkab.Simso kirjutas:Ma aru ei saa ...
... Jutud liiguvad et järgmine aasta lõpetab Virves kah ära ja mis siis toimub? Tonniste klassis Mikk + Ain??? 2hekesi, see oleks ikka väääääääääääääga igav.
ja millal tuleb Nigga come-back, loodetavasti turbotsikklil?
EDIT: minu arust on Steelrideril suhtumine õige (umbes sellise suhtumisega läksin ise esimesele etapile Haapsalus, enne küll ka BHRA testipäevale ka). Funnifaktor peaks olema üks edasiviiv jõud, samuti võitlus ise-endaga - oma aegade ja startide õnnestumisega. Ja kui kogemata vahel õnnestub eriti hästi - väga hea kuid paremat meelt kui karikas teeb ikkagi oma isikliku rekordi parandused või lihtsalt mõnusad sõidud ja hea seltskond.
ja xdreamile: loe minu eelnevalt kirjutatud lõiku. usun, et su sõbrad võiksid vaadata oma aegu, starte jne kriitilise pilguga ning proovida alustada nendesamade numbrite parandamisest (mulle tundus, et parandamisruumi seal oli). Selge see, et töötava nitropilli vastu ei saa aga suhtumisel "esimeselt võistluset karikat ei saanud - tehke midagi!!!" pole ka mõtet. Vaadake kasvõi F klassi Kert Kuusklat - sõitis seekord juba päris head aega oma stockiga (areng hooaja algusest väga hea).
8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.