ARK järjekorrad eri kohtades
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
ARK - i kodukalt oli leida selline viide:Regula kirjutas:Mis on tartu arki e-mail?
Kontakt
Eesti Riiklik Autoregistrikeskus
Mäepealse 19
Tallinn 12618
Eesti
Infotelefon 6201 200, tööpäevadel 8.30-16.30
Faks 6201 201
E-mail on üldiselt kujul: eesnimi.perekonnanimi@ark.ee
Seega näiteks avo.selge@ark.ee
harri.aas@ark.ee
jne.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja

Eile sain paberid autokoolist kätte ja tegin täna paides teooriaeksami ära. See elava järjekorra süsteem päris hea, maksimaalselt pool tundi ootasin seal ja saingi tehtud asja. Sõidueksami panin sinnasamasse 4. septembriks. Mõtlesin et kuskil saaks kindlasti ka mingi varasema aja aga kuna see paberite saatmine võtab juba umbes nädala siis reaalselt võidaks võibolla paar päeva...
igatahes hirmsasti sügelen sõitma juba

---
ahjaaa, kes paides sõidueksamit teinud võiksid märku anda!
mina sain eksami sooritatud.
seega 24. apr. hakkas autokool (B-kat on mul olemas); 26.juuni sain autokoolist tunnistuse kätte; 6 juuli tegin teooria raplas, paberid läksid viljandisse 7päeva; sõit 03 aug. ja uuesti 17.aug edukalt.
Tere terekiidrockk kirjutas:hey kes sõitis minuga täna viljandisse sisse, ajasime veits juttu, mina läksin viljandisse eksamile ja sina võrru. kuidas läks?
mina sain eksami sooritatud.
seega 24. apr. hakkas autokool (B-kat on mul olemas); 26.juuni sain autokoolist tunnistuse kätte; 6 juuli tegin teooria raplas, paberid läksid viljandisse 7päeva; sõit 03 aug. ja uuesti 17.aug edukalt.

Kuule sain ka seekord tehtud. Nii A, kui B kategooria. Ma alustasin veebruaris. A tuli märtsis või aprillis vist. Täpselt 17. Juuli oli teooriaeksamid Sauel. 10. Aug. esimene eksam Võrus B-kat. Kukkisin läbi ja nüüd täpselt kuu hiljem 17. aug mõlemad käes.
Super hea on sõita nüüd. Minu outlaw aastad on möödas

-
Teema algataja
kas tegid sõidueksamit Seatiga eksamineerijaga- oli tõepoolest selline lahe ja viisakas vend- aga arvatavasti oleks jäänud sama viisakaks ka eksami mitte sooritamise teatamiselVillem kirjutas:Nonii, ka mina siis 14. augusti seisuga teise kategooria Ain![]()
Viljandi ARK bürooga ning eriti eksamineerijaga oli kogemus rohkem kui positiivne

-
Teema algataja
-
- Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
- Tänatud: 9 korda
Temaga jah, büroo juhataja. Õnneks ei pidanud ta mulle mittesooritamist teatama, kuigi paaril korral tundus, et põhjust nagu oleks (suutsin 2x välja suretada ning suunanäitamine läks kah korra-kaks valesti).kiidrockk kirjutas:kas tegid sõidueksamit Seatiga eksamineerijaga- oli tõepoolest selline lahe ja viisakas vend- aga arvatavasti oleks jäänud sama viisakaks ka eksami mitte sooritamise teatamisel

Villem aka Villu aka Madis

-
- Tsikkel: 900 Hornet / 650 Scrambler
- Tänatud: 1 kord
Eile sai siis Paides asi legaalseks tehtud.
ARK-i peale läks siis kokku täpselt kuu. See sisaldas endas dokumentide Tallinnast Paidesse saatmist ja teooria- ning sõidueksamit.
Julgen Paidet soovitada, väga hea suhtumine ja teenindus, sõitsin Paides eksamisõittu tehes esimest korda ringi, aga päris hariv oli vaatamisväärsustega tutvuda
Kirjutasid mulle koolitunnistuse peale , et juhtimisõigus antud, aga ise kordasid, et sõitta ei tohi kuni plastik käes ???:S
Et kas kellegil on kogemusi, kuidas politsei koolitunnisutse peale vaatab? - lubab sõitta või väänab trahvi ära? Iseenesest on sel ju arki templid ja asjad peal?
Aga noh ega suurt vahet ole nagunii, paar päeva oodata, siis võib julgelt plasti tasku pista sõitma minna:)
-
- Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
- Tänatud: 9 korda
kaska kirjutas:Kirjutasid mulle koolitunnistuse peale , et juhtimisõigus antud, aga ise kordasid, et sõitta ei tohi kuni plastik käes ???:S
Et kas kellegil on kogemusi, kuidas politsei koolitunnisutse peale vaatab? - lubab sõitta või väänab trahvi ära? Iseenesest on sel ju arki templid ja asjad peal?
Palju õnne
Selle koolitunnistusega võid täitsa vabalt sõita, kui on mingi teine isikut tõendav dokument ka kaasas. Ainus asi on, et kohe peale eksamit ratta selga hüpates ei ole veel jõutud andmebaasidesse märkida sinu A kat olemasolu ning kui mundrihärral on julmalt paha päev, siis võib ta selle üle ka vigiseda.
Endal on kokkupuude politseiga olemas, kui veel plastikut ei olnud ning koolitunnistusega sõitsin. Võtsid load autosse kontrolli, küsisid, et miks nendel A kat peale pole märgitud, näitasin koolitunnistust ja selgitasin, et alles käisin eksamil ja pole veel plastikuid saanud. Sellepeale anti varandus tagasi, löödi kulpi ja sooviti ohutut teed
Villem aka Villu aka Madis

-
Teema algataja
maldi kirjutas:Terv,
Paides tegin teooria 16. aug ja sõit ülehomme, niiet 2 nädalat oodata. Väga ok tüübid tundusid seal olevat, eile tegid 2 sõpra ka Paides sõidu, platsil oli vist 3 harjutust ja linnas u 20 minti, kui sedagi. Loodetavasti läheb mul kah sama mõnusalt
Kas ikka on vaja kelkida, et 20 minutit kestis ?? minuteada, eksam peab midagi tunnikese ligi kestma. See et nii vähe, on ju õnnistus ja olla tänulik ja kuss siis vähemalt. biker.ee ei ole ammu enam mingi pisifoorum, kus ühte teemat mingi 50 inimest vaatab.
-
Teema algataja
Tere. Siinsele rahvale....
Cyberdyne
Postitatud: T aug 28, 2007 12:06 Teema:
Tallinn on küll hullumaja, 27 august tegin teooria ära ja nüüd sain sõidueksami aja alles 16.Oktoober. Siis peab juba ju käpikute ja piikidega möllama
Ka mina sain sellise aja nädal tagasi......... kui kool ütles et lihtsam ja kiirem ettevõtmine oleks teha SAUEL. Seega käisin täna dokumente jälle vormistamas ja aega annuleerimas.... JA PAKUTI ET JUST VABANES mingi aeg " teisipäevaks kella 10.00 ........kas siis hommseks v. nädalapärast ma ei ole kindel...... aga jah huvitav. Et kui soovid teha eksamit siis peaks neid aga iga õhtu pommitama kõnedega ????
et kel vaja ja soovi võib ju kõllata ja küsida.... hommikul vara..
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.