ARK järjekorrad eri kohtades

Otsustasid endale mootorratta load teha ja mootorratturiks hakata? Räägi siin kõigest, mis on seotud mootorratta lubade, eksamite, koolituse, lihtsalt tsiklisõidu või liikluse ja seadustega. Kindlustusest räägi ka siin.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Õnnekas
Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Õnnekas »

Regula kirjutas:
Mis on tartu arki e-mail?
ARK - i kodukalt oli leida selline viide:

Kontakt

Eesti Riiklik Autoregistrikeskus
Mäepealse 19
Tallinn 12618
Eesti

Infotelefon 6201 200, tööpäevadel 8.30-16.30
Faks 6201 201

E-mail on üldiselt kujul: eesnimi.perekonnanimi@ark.ee

Seega näiteks avo.selge@ark.ee
harri.aas@ark.ee
jne.

Teema algataja
koma

Lugemata postitus Postitas koma »

Reedel 13 juulil helistasin Jõhvi ARK-i, soovitati rääkida juhatajaga. Nii tegingi. 14 juuli käisin kohal ja andsin paberid sisse nö. (A1 oli käes ja tarvis vaid sõidueksam A jaoks sooritada). Sain juhatajaga kah kokku ja leppisime kokku eksamiaja 17 juuliks. Load on nüüdseks käes ja meel selle üle hea. Juhataja ise võtabki eksamit vastu.

Teema algataja
villus

Lugemata postitus Postitas villus »

Käisin täna Rakveres teooriat tegemas sõidu sain järgmiseks teisipäevaks 14.08 norm minumeelest.
Kuigi teooriat ootasin mingi 3 nädalat

pruul

Lugemata postitus Postitas pruul »

Tartu ARKs kuulsin kõrvalt, et regati sõiduks eile kuupäevi alates 21.08.
Lisaks - kel Tartusse tee ees, siis osad vennad seal platsil pinnivad täiega. Linnas pole nii hull - isegi kui arvestada, et linna ei tunne.

Teema algataja
ma1t

Lugemata postitus Postitas ma1t »

Esimene postitus minu poolt siis bikeri foorumisse :wink:

Eile sain paberid autokoolist kätte ja tegin täna paides teooriaeksami ära. See elava järjekorra süsteem päris hea, maksimaalselt pool tundi ootasin seal ja saingi tehtud asja. Sõidueksami panin sinnasamasse 4. septembriks. Mõtlesin et kuskil saaks kindlasti ka mingi varasema aja aga kuna see paberite saatmine võtab juba umbes nädala siis reaalselt võidaks võibolla paar päeva...

igatahes hirmsasti sügelen sõitma juba :)

---
ahjaaa, kes paides sõidueksamit teinud võiksid märku anda!
Kasutaja avatar

kiidrockk

Lugemata postitus Postitas kiidrockk »

hey kes sõitis minuga täna viljandisse sisse, ajasime veits juttu, mina läksin viljandisse eksamile ja sina võrru. kuidas läks?

mina sain eksami sooritatud.

seega 24. apr. hakkas autokool (B-kat on mul olemas); 26.juuni sain autokoolist tunnistuse kätte; 6 juuli tegin teooria raplas, paberid läksid viljandisse 7päeva; sõit 03 aug. ja uuesti 17.aug edukalt.
life is what you make of it....
Kasutaja avatar

bash
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bash »

kiidrockk kirjutas:
hey kes sõitis minuga täna viljandisse sisse, ajasime veits juttu, mina läksin viljandisse eksamile ja sina võrru. kuidas läks?

mina sain eksami sooritatud.

seega 24. apr. hakkas autokool (B-kat on mul olemas); 26.juuni sain autokoolist tunnistuse kätte; 6 juuli tegin teooria raplas, paberid läksid viljandisse 7päeva; sõit 03 aug. ja uuesti 17.aug edukalt.
Tere tere :D:D Õnnitlused.

Kuule sain ka seekord tehtud. Nii A, kui B kategooria. Ma alustasin veebruaris. A tuli märtsis või aprillis vist. Täpselt 17. Juuli oli teooriaeksamid Sauel. 10. Aug. esimene eksam Võrus B-kat. Kukkisin läbi ja nüüd täpselt kuu hiljem 17. aug mõlemad käes.

Super hea on sõita nüüd. Minu outlaw aastad on möödas :D:D . Ninnunännu.
Just enjoy ... nothing less, nothing more

MotoMell

Lugemata postitus Postitas MotoMell »

Kuressaare ARKis 7. sept on selline tore mootorratturitele pühendatud päev. Ise alustasin oma A lubade tegemist 25. aprill ja tänu sellele, et oskasin kooliteoorias läbi kukkuda korra, saan ka alles siis ARKi...
Krt, kade meel on, mina oma A1 lubadega ei saa kuidagi outlaw staatusest lahti...

polecat
Tsikkel: Yamaha XJ 600s

Lugemata postitus Postitas polecat »

nii, uuemat infot tartu kohta ka :D käisin neljapäeval arkis ja sain 1. septembriks teooria aja. nii et igaüks saab ise arvutused teha kui pikad on järjekorrad. hoidke mulle siis pöialt, eks? seda on eriti sõidus vaja. igatahes loodan ka varsti täieõiguslik liige sellel lehel olla ;)
kui sul on ükskõik kus sa oled, siis ei saa sa ära eksida ;)

Teema algataja
elka

Lugemata postitus Postitas elka »

13. juuli algas autokool Võrus. 10. augustil kooli paberid käes. Samal päeval viisin paberid Võru ARK-i. Teooriaeksami sain 15. augustiks. Läksin kohale tegin ära ja siis öeldi, et tule tunni pärast tagasi sõitma ja kõik. Tehtud 8)
Kasutaja avatar

vlgu

Lugemata postitus Postitas vlgu »

Täna tegin Tartu ARK-s ära teooriaeksami, sõitma lähen 5. september.

Teooriat ootasin 3 nädalat, sõitu sedapuhku ootan 2 nädalat.

Mihkel.
Kasutaja avatar

Villem
Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas Villem »

Nonii, ka mina siis 14. augusti seisuga teise kategooria Ain :D
Viljandi ARK bürooga ning eriti eksamineerijaga oli kogemus rohkem kui positiivne. Igaljuhul soovitan teistelegi just Viljandis eksamit teha.
Terv,
Villem aka Villu aka Madis :)
Kasutaja avatar

kiidrockk

Lugemata postitus Postitas kiidrockk »

Villem kirjutas:
Nonii, ka mina siis 14. augusti seisuga teise kategooria Ain :D
Viljandi ARK bürooga ning eriti eksamineerijaga oli kogemus rohkem kui positiivne
kas tegid sõidueksamit Seatiga eksamineerijaga- oli tõepoolest selline lahe ja viisakas vend- aga arvatavasti oleks jäänud sama viisakaks ka eksami mitte sooritamise teatamisel :)
life is what you make of it....
Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Tartus täna(21) teooriaeksam sooritatud, esimene võimalus oli 1. sept.
Kasutaja avatar

ragnar

Lugemata postitus Postitas ragnar »

Minul ka lõpuks siis A kat käes. Tegin kõik Rakveres. Teooria 29 jul. Siis sain sõidueksami 19 sept ja jäingi seda ootama, kuid siis tuli ootamatult kõne 10 augustil, et kas saaksite/tahaksite 13 august oma sõidu ära teha. Olin loomulikult nõus ja nii see tehtud saigi. Ei tea kust see aeg tuli, aga ma olen ARK-ile tänulik, et mulle see võimalus anti.

Teema algataja
HELLRIDER

Lugemata postitus Postitas HELLRIDER »

Sain siis ak täna A - kati kätte Võrus tegin eksami , väga positiivse mulje jätis sealne kõik mulle !! Aga huvitav kas to : naisterahvas kes peale mind eksamile läks ja enne ullult narveeris ka läbi sai ????
Kasutaja avatar

Villem

kiidrockk kirjutas:
kas tegid sõidueksamit Seatiga eksamineerijaga- oli tõepoolest selline lahe ja viisakas vend- aga arvatavasti oleks jäänud sama viisakaks ka eksami mitte sooritamise teatamisel :)
Temaga jah, büroo juhataja. Õnneks ei pidanud ta mulle mittesooritamist teatama, kuigi paaril korral tundus, et põhjust nagu oleks (suutsin 2x välja suretada ning suunanäitamine läks kah korra-kaks valesti). :D
Terv,
Kasutaja avatar

Tar
Tsikkel: YZF-R1

Lugemata postitus Postitas Tar »

Raplas saab ARK teooria enamasti nädalaga, aga B-kat sõitu jagasid paar päeva tagasi poole oktoobri peale.

A-kat sõitu võib ka kiiremini saada kui neil graafikus auke on.

Teema algataja
rhe

Lugemata postitus Postitas rhe »

Mul õnnestus täna Kuressaares 6. septembriks teooriaaeg saada :)

Kasutaja avatar

kaska
Tsikkel: 900 Hornet / 650 Scrambler
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas kaska »

Eile sai siis Paides asi legaalseks tehtud.
ARK-i peale läks siis kokku täpselt kuu. See sisaldas endas dokumentide Tallinnast Paidesse saatmist ja teooria- ning sõidueksamit.

Julgen Paidet soovitada, väga hea suhtumine ja teenindus, sõitsin Paides eksamisõittu tehes esimest korda ringi, aga päris hariv oli vaatamisväärsustega tutvuda :D

Kirjutasid mulle koolitunnistuse peale , et juhtimisõigus antud, aga ise kordasid, et sõitta ei tohi kuni plastik käes ???:S

Et kas kellegil on kogemusi, kuidas politsei koolitunnisutse peale vaatab? - lubab sõitta või väänab trahvi ära? Iseenesest on sel ju arki templid ja asjad peal?

Aga noh ega suurt vahet ole nagunii, paar päeva oodata, siis võib julgelt plasti tasku pista sõitma minna:)

Kasutaja avatar

Cyberdyne
Tsikkel: Yamaha XT 660 X
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Cyberdyne »

Tallinn on küll hullumaja, 27 august tegin teooria ära ja nüüd sain sõidueksami aja alles 16.Oktoober. Siis peab juba ju käpikute ja piikidega möllama :lol:

driver12

Lugemata postitus Postitas driver12 »

Jõhvi büroos A kategooriale ei ole järjekorrasid.

Kasutaja avatar

Villem

kaska kirjutas:

Kirjutasid mulle koolitunnistuse peale , et juhtimisõigus antud, aga ise kordasid, et sõitta ei tohi kuni plastik käes ???:S

Et kas kellegil on kogemusi, kuidas politsei koolitunnisutse peale vaatab? - lubab sõitta või väänab trahvi ära? Iseenesest on sel ju arki templid ja asjad peal?

Palju õnne 8)
Selle koolitunnistusega võid täitsa vabalt sõita, kui on mingi teine isikut tõendav dokument ka kaasas. Ainus asi on, et kohe peale eksamit ratta selga hüpates ei ole veel jõutud andmebaasidesse märkida sinu A kat olemasolu ning kui mundrihärral on julmalt paha päev, siis võib ta selle üle ka vigiseda.
Endal on kokkupuude politseiga olemas, kui veel plastikut ei olnud ning koolitunnistusega sõitsin. Võtsid load autosse kontrolli, küsisid, et miks nendel A kat peale pole märgitud, näitasin koolitunnistust ja selgitasin, et alles käisin eksamil ja pole veel plastikuid saanud. Sellepeale anti varandus tagasi, löödi kulpi ja sooviti ohutut teed :)

Terv,

Panthera
Tsikkel: Honda

Lugemata postitus Postitas Panthera »

Tartu ARK-is tänase seisuga on järjekord teooriaeksamile 14 päeva ning sõidueksamile 1,5 nädalat ...

Teema algataja
maldi

Lugemata postitus Postitas maldi »

Terv,
Paides tegin teooria 16. aug ja sõit ülehomme, niiet 2 nädalat oodata.

no anna mulle andeks siis kui suudad. :?

Viimati muutis maldi, 28 Aug 2007, 22:12, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

bash
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bash »

maldi kirjutas:

Terv,
Paides tegin teooria 16. aug ja sõit ülehomme, niiet 2 nädalat oodata. Väga ok tüübid tundusid seal olevat, eile tegid 2 sõpra ka Paides sõidu, platsil oli vist 3 harjutust ja linnas u 20 minti, kui sedagi. Loodetavasti läheb mul kah sama mõnusalt :)

Kas ikka on vaja kelkida, et 20 minutit kestis ?? minuteada, eksam peab midagi tunnikese ligi kestma. See et nii vähe, on ju õnnistus ja olla tänulik ja kuss siis vähemalt. biker.ee ei ole ammu enam mingi pisifoorum, kus ühte teemat mingi 50 inimest vaatab.

Just enjoy ... nothing less, nothing more

Teema algataja
T.S.

Tere. Siinsele rahvale....

Lugemata postitus Postitas T.S. »

Cyberdyne

Postitatud: T aug 28, 2007 12:06 Teema:

--------------------------------------------------------------------------------

Tallinn on küll hullumaja, 27 august tegin teooria ära ja nüüd sain sõidueksami aja alles 16.Oktoober. Siis peab juba ju käpikute ja piikidega möllama

Ka mina sain sellise aja nädal tagasi......... kui kool ütles et lihtsam ja kiirem ettevõtmine oleks teha SAUEL. Seega käisin täna dokumente jälle vormistamas ja aega annuleerimas.... JA PAKUTI ET JUST VABANES mingi aeg " teisipäevaks kella 10.00 ........kas siis hommseks v. nädalapärast ma ei ole kindel...... aga jah huvitav. Et kui soovid teha eksamit siis peaks neid aga iga õhtu pommitama kõnedega ???? :)

et kel vaja ja soovi võib ju kõllata ja küsida.... hommikul vara..

Teema algataja
keegi marten

Lugemata postitus Postitas keegi marten »

Möh 20 min?! Ma tegin eile Paides oma linnasõitu küll 45 min. Edukalt :D

Kasutaja avatar

deadend
Tsikkel: Yamaha
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas deadend »

Põlva arkis a-kati järjekord 2 päeva.

Kasutaja avatar

T1m
Tsikkel: Zx-9r

Lugemata postitus Postitas T1m »

viljandis ca 2nädalat

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”