Hauster Racing Weekend 28.juuli Saaremaal

Kõik kiirusega seotud teemad. Kiirendus, ringrada, jne.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Käidud! Nähtud!

Jällegi peab ütlema korraldajatele suured tänud sellise ürituse Kuressaarde toomise eest. Ja muidugi osalejatele samuti suured tänud põneva päeva eest.

Kriikat... olin kohal juba eelsõitude ajal. Kõik oli kena, aga muusikaga pingutati üle. Mulle oleks meeldinud kui seda DJ-d seal üleüldse poleks olnud. Mitte et kehv DJ oleks olnud, aga MUUSIKA oli ju tegelikult hoopis rajal! Päeva teisel poolel asi siiski pisut paranes.
Aga päev ise oli igati korda läinud. Vaatasin siit ja vaatasin sealt ja lõpuks pidin tõdema, et finishieelsest kiirest kurvist paremat kohta ei ole. Vaatepilt oli meeliülendav ja hääled ka ( mida muusikaga küll ära solkida üritati). Pean tunnistama, et kuigi põnevust ja vaatamist pakkusid kõik sõidud, siis kirsiks tordil osutus viimane 600-ste sõit, kus Pärtelpojad ja Sami Penna andsid sellise lahingu, et võttis ahhetama. See oli ikka kohe selline "võit või mitte midagi" andmine. Super!

Möödunud päeva ja ürituse valguses poeb pähe ketserlik mõte : parem kui Eestisse keegi korralikku ringrada ei ehitakski, muidu äkki siia sellist üritust enam ei saa.... ( ärge seda liiga tõsiselt võtke).

Ja ilmaga tuli Jackpot! Tuul oli küll tugev, kuid vastupidiselt kõikidele ilmateadetele mis hoovihma lubasid, oli päev päikeseline.

Veelkord tänud korraldajatele ja osalejatele. Tehke sellest traditsioon!
Nüüd on saarelt puudu veel tugev krossiüritus, muu on olemas. Uskumatu...
Suzuki GSX 750 Inazuma

Stone#321

Lugemata postitus Postitas Stone#321 »

Korraldajatele suured tänud!!! Üritus oli super. Rada oli väga lahe. Mulle isiklikult väga meeldis, sest oli väga tehniline koos mõne kiire elemendiga.

Enda etteastega kokkuvõttes rahule jääda ei saa :twisted: . Oli küll ka õnnestumisi... :o EMV arvestuses Rookie1000 parim kvalifikatsiooni aeg, mis oli endalegi suureks üllatuses, ja ka esimene finishis (üldarvestuses 4-s)... :roll:

Sealt edasi läks kõik allamäge... Mu stardiäpardused saavutasid oma tõelise tipptaseme :lol: Kui viimane punane tuli süttis, siis lastes sidurit kergelt järgi, tegi ratas mingi ootamatu järsu nõksu ja liikus 30cm edasi... Jäin loomulikult uuesti seisma, aga samal ajal kustusid tuled ja kõik tormasid minema... Saades ka lõpuks liikuma, olin pärast esimest kurvi 11-s (stardikoht oli 5-s). Tagatipuks sain veel kohtunikelt 20sek trahvi selle jõnksu eest :shock: . Käisin kohtunikega rääkimas ka ja nende "pedantne" seisukoht oli selline, et mis siis et sa mingit edu ei saavutanud, vaid hoopis kaotasid, siis igasugune liikumine enne tulede kustumist on keelatud ning kui näpuga reglemedis järge ajada, siis neil on õigus mulle 20 seki trahvi määrata vale stardi eest :twisted: :twisted: :twisted:

very f**king nice ! Aga noh, kui reglement nii ütleb, ju siis nii on, eksole...

Kuna 3-s kurvis tekkis väike grupikas siis õnnestus mõned kohad ettepoole tõusta, aga olles sellest stardiäpardusest alles segaduses, siis tagasirge shikaani pidurdades jäi täiesti arusaamatul põhjusel gaas natuke peale... ning hea oli et midagi hullemat ei juhtunud kui väike supermoto üle muru, mille tulemusel mõned kohad jälle kaotsi läksid :(

2-l ringil sai juba enam-vähem sõidutempo üles ja hakatud kohti tagasi noppima. Õiget hoogu ei saanudki üles ja kvalifikatsiooni aega üle ei sõitnudki, aga sellest piisas, et 4-ndana finishisse jõuda, sest mitmed konkurendid kukkusid.

Kokkuvõttes protokollis alles 10-s... Elu õpetab! Tuleb sõita kiiremini ja teistel eest ära nii et 20-sek trahv ei kotiks :wack:
Tegelikult otsustasin, et pärast 2-te järjestikust pe**e läinud starti on nüüd viimane aeg hakata sarti harjutama :o :shock:
Kasutaja avatar

pacaan
Tsikkel: ZX12R turbo
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas pacaan »

speedskater kirjutas:

Kokkuvõttes protokollis alles 10-s... Elu õpetab! Tuleb sõita kiiremini ja teistel eest ära nii et 20-sek trahv ei kotiks :wack:
Tegelikult otsustasin, et pärast 2-te järjestikust pe**e läinud starti on nüüd viimane aeg hakata sarti harjutama :o :shock:
... ja suurepärane võimalus on sul seda teha juba järgmisel laupäeval Battery Race kiirendusvõistlustel Pärnus - garanteeritult parem start järgmistel rinkavõistlustel 8)
8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Kasutaja avatar

M2
Tsikkel: CB1000R
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas M2 »

Minu jaoks oli see esimene ringraja elamus. Seda paraku küll raja kõrvalt vaadates, kuid sellele vaatamata veendusin taas kord, et olen leidnud endale sobiva hobi ja olulise eesmärgi. Minule kui pealtvaatajale osutus oluliseks ka võistluste korralduslik õnnestumine. Olin raja ääres alates treeningsõitudest peale ja tiheda ajakava (mis on tegelikult korralduse suur pluss) tõttu ei olnud isegi aega järjekorras seista, et pudel vett osta (ühtegi osa sõitudest ei raatsinud selleks ju raisata).

Sõidu jälgimiseks valisin S-kurvi ja tagasipöörde vahelise sirge, kust avanes suurepärane vaade mõlemale kurvile ja nendevahelisele lühikesele kiirendusele, mis andis võimaluse mitmetele möödasõitudele. Stardijärgsed kurvid olid pingelised ja sündmusterohked ning erinevate sõitjate poolt mitmeid tehnilisi ja taktikalisi lahendusi demonstreerivad.

Igast küljest suurepärane elamus, vähemalt minu jaoks.

Ootan põnevusega järgmist.

PS! Palju, palju õnne kõigile võitjatele ja ka neile, kes oma sõidu või tulemusega rahule jäid, ehkki poodiumile võibolla ei jõudnud.
ELUST TULEB LÄBI MURDA, MITTE PUGEDA!
http://www.animalistika.ee
Kasutaja avatar

masto

Lugemata postitus Postitas masto »

Pilte on kellelgi, ise ei saanud kohale minna
tähtis on v6it mitte osav6tt
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

söök oli hea....aga suitsu ikka ei müüdud :evil:
Kasutaja avatar

spinna

korke kirjutas:
aga suitsu ikka ei müüdud
Suits oli piletihinna sees ja suitsetamiskoht oli stardijärgse S-kurvi järel.
Perekuuri peeti tavaliselt peale finishit :)
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Steelrider
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Steelrider »

Viimati muutis Steelrider, 30 Juul 2007, 11:13, muudetud 1 kord kokku.
K-750 1962, K-750M 1968, M-62 1963, Suzuki GSX-R 600 K3

http://www.expressmoto.ee
Mehe majakaks eluteel ei pea olema v**t, vaid ruuduline lipp.
Kasutaja avatar

aivo_
Tsikkel: Suzuki GSX-R

Lugemata postitus Postitas aivo_ »

Sai käidud, oldud, vaadatud seda asja lähemalt. Nauitav sõit oli. Korralduse poolelt ei oska midagi öelda kuna pole võrdlusmomenti. Tundub, et Marko Rohtlaan kallutas stardisirge järgses kolmandas kurvis ennast kõige rohkem maha. Sõit tal hoopis teisest puust.
Mõned pildid http://nagi.ee/photos/aivo9999/sets/27299/
Kasutaja avatar

kais
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kais »

Pilte said kõik peale võistlust Privileegi seina pealt vaadata ja varsti lähevad nad ka http://www.motorsport.ee lehele üles.

Kannatust mu noored sõbrad:)
www.motorsport.ee - Where the action is, we're there!
Kasutaja avatar

Regula

Lugemata postitus Postitas Regula »

Kes see punt oli, kes laupäeval kuivastust kuresaare poole sõites esimeses Uno-X'is peatuse tegid? Lihtsalt mõtlesin, et kas keegi siit foorumist. Aga motoparkla oli küll hea asi, ei oleks viitsinud kuskile kaugele jätta ja jala kõndida :D
Honda XR 100 -> Honda XR 125 -> Suzuki DR-Z 400 - > ...
Kasutaja avatar

manager2

Lugemata postitus Postitas manager2 »

No nii... ma siin nüüd midagi nikerdasin nende tuhandete fotode hulgast, mida meie suurepärane fotograaf Andre klõpsis. Megamiljon tänu talle...

arusaadavalt olen umbes kahetuhandel fotol mina, seetõttu natsa tsenseerisin seda kama. Ühtegi läbupilti ei pannud, seetõttu ei ole ka korket pildil 8) .

kättesaadavad peaksid need pildikesed olema siis siit:
http://www.flickr.com/photos/10787399@N ... 102680667/

kui miskit ei toimi, siis sorry, see mu esimene katsetus flickr portaaliga...
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
Kasutaja avatar

Kommionu

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

Sõida... ja ära MÖLISE!!!
Kasutaja avatar

spinna

http://www.saarlane.ee/uudised/uudis.as ... &kat=1&y=0

Kohaliku online pressi kajastus ja GALERII!
Suzuki GSX 750 Inazuma

Motopede

Osapoiss

Lugemata postitus Postitas Motopede »

Olin kohal! Täiesti hämmastav sündmus siinkandi motomaastikul! Ülihea korraldus minuarust. Ega sellist vist kusagil mujal,kui saaremaal enam naljalt ei leia? Igatahes olin ma kogu võistluse hullult hasartis, sest sõit oli põnev. Huvitav, kas saaremaal järgmina aasta ka midagi lahedat toimub?
Kasutaja avatar

Inz001

Re: Osapoiss

Lugemata postitus Postitas Inz001 »

toimub :twisted:
Motopede kirjutas:
Olin kohal! Täiesti hämmastav sündmus siinkandi motomaastikul! Ülihea korraldus minuarust. Ega sellist vist kusagil mujal,kui saaremaal enam naljalt ei leia? Igatahes olin ma kogu võistluse hullult hasartis, sest sõit oli põnev. Huvitav, kas saaremaal järgmina aasta ka midagi lahedat toimub?

lukason

Lugemata postitus Postitas lukason »

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”