Hauster Racing Weekend 28.juuli Saaremaal

Kasutaja avatar

M2
Tsikkel: CB1000R
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas M2 »

Minu jaoks oli see esimene ringraja elamus. Seda paraku küll raja kõrvalt vaadates, kuid sellele vaatamata veendusin taas kord, et olen leidnud endale sobiva hobi ja olulise eesmärgi. Minule kui pealtvaatajale osutus oluliseks ka võistluste korralduslik õnnestumine. Olin raja ääres alates treeningsõitudest peale ja tiheda ajakava (mis on tegelikult korralduse suur pluss) tõttu ei olnud isegi aega järjekorras seista, et pudel vett osta (ühtegi osa sõitudest ei raatsinud selleks ju raisata).

Sõidu jälgimiseks valisin S-kurvi ja tagasipöörde vahelise sirge, kust avanes suurepärane vaade mõlemale kurvile ja nendevahelisele lühikesele kiirendusele, mis andis võimaluse mitmetele möödasõitudele. Stardijärgsed kurvid olid pingelised ja sündmusterohked ning erinevate sõitjate poolt mitmeid tehnilisi ja taktikalisi lahendusi demonstreerivad.

Igast küljest suurepärane elamus, vähemalt minu jaoks.

Ootan põnevusega järgmist.

PS! Palju, palju õnne kõigile võitjatele ja ka neile, kes oma sõidu või tulemusega rahule jäid, ehkki poodiumile võibolla ei jõudnud.
ELUST TULEB LÄBI MURDA, MITTE PUGEDA!
http://www.animalistika.ee

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”