Hauster Racing Weekend 28.juuli Saaremaal

Stone#321

Lugemata postitus Postitas Stone#321 »

Korraldajatele suured tänud!!! Üritus oli super. Rada oli väga lahe. Mulle isiklikult väga meeldis, sest oli väga tehniline koos mõne kiire elemendiga.

Enda etteastega kokkuvõttes rahule jääda ei saa :twisted: . Oli küll ka õnnestumisi... :o EMV arvestuses Rookie1000 parim kvalifikatsiooni aeg, mis oli endalegi suureks üllatuses, ja ka esimene finishis (üldarvestuses 4-s)... :roll:

Sealt edasi läks kõik allamäge... Mu stardiäpardused saavutasid oma tõelise tipptaseme :lol: Kui viimane punane tuli süttis, siis lastes sidurit kergelt järgi, tegi ratas mingi ootamatu järsu nõksu ja liikus 30cm edasi... Jäin loomulikult uuesti seisma, aga samal ajal kustusid tuled ja kõik tormasid minema... Saades ka lõpuks liikuma, olin pärast esimest kurvi 11-s (stardikoht oli 5-s). Tagatipuks sain veel kohtunikelt 20sek trahvi selle jõnksu eest :shock: . Käisin kohtunikega rääkimas ka ja nende "pedantne" seisukoht oli selline, et mis siis et sa mingit edu ei saavutanud, vaid hoopis kaotasid, siis igasugune liikumine enne tulede kustumist on keelatud ning kui näpuga reglemedis järge ajada, siis neil on õigus mulle 20 seki trahvi määrata vale stardi eest :twisted: :twisted: :twisted:

very f**king nice ! Aga noh, kui reglement nii ütleb, ju siis nii on, eksole...

Kuna 3-s kurvis tekkis väike grupikas siis õnnestus mõned kohad ettepoole tõusta, aga olles sellest stardiäpardusest alles segaduses, siis tagasirge shikaani pidurdades jäi täiesti arusaamatul põhjusel gaas natuke peale... ning hea oli et midagi hullemat ei juhtunud kui väike supermoto üle muru, mille tulemusel mõned kohad jälle kaotsi läksid :(

2-l ringil sai juba enam-vähem sõidutempo üles ja hakatud kohti tagasi noppima. Õiget hoogu ei saanudki üles ja kvalifikatsiooni aega üle ei sõitnudki, aga sellest piisas, et 4-ndana finishisse jõuda, sest mitmed konkurendid kukkusid.

Kokkuvõttes protokollis alles 10-s... Elu õpetab! Tuleb sõita kiiremini ja teistel eest ära nii et 20-sek trahv ei kotiks :wack:
Tegelikult otsustasin, et pärast 2-te järjestikust pe**e läinud starti on nüüd viimane aeg hakata sarti harjutama :o :shock:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”