Sõidud vihmas
-
Teema algataja
Sain täna ühel eluaegsel motomehel sabast kinni, kes küsimust kuuldes heldis otsemaid ja ütles, et "papist filtrid" tuletavad talle vanu häid Jawa-aegu meelde ja et see on vana teada asi ja et ma peaks end harima ja et mul peaks olema hea meel, et igasuguseid filtreid on saadaval ning et mul ei tule õhufiltriks kapronsukki toppida, mis ka omakorda vihmas sõiduks ei sobi - kuna tekib veekile.
Ühesõnaga, pani diagnoosi kohe - õhufilter sai metsikult vett, ligunes läbi ja õhku enam peale ei andnud. Ainus võimalus - õhuklappi järjest rohkem lahti, kuni sõidab. Edasi on, kuidas veab - õhufilter kuivab või on vaja vahetada või on vesi otsaga juba karburaatoris.
Olen sõitnud vihmaga küll ja ka kerge lausvihmaga, aga tundub et päris veepõrgut tuleb edaspidi vältida. Tol hetkel lihtsalt kannatlikkust polnud.
Maus.
Ühesõnaga, pani diagnoosi kohe - õhufilter sai metsikult vett, ligunes läbi ja õhku enam peale ei andnud. Ainus võimalus - õhuklappi järjest rohkem lahti, kuni sõidab. Edasi on, kuidas veab - õhufilter kuivab või on vaja vahetada või on vesi otsaga juba karburaatoris.
Olen sõitnud vihmaga küll ja ka kerge lausvihmaga, aga tundub et päris veepõrgut tuleb edaspidi vältida. Tol hetkel lihtsalt kannatlikkust polnud.
Maus.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.