Huumorit
Doktor, mul on mälulüngad."
-Ja sageli
"Mis sageli?"
-Lüngad noh.....
"Mis lüngad?"
Õpetaja tabab Juku vahetunni ajal suitsetamas.
"Sa oled kõigest 10 aastane, kas pole veel vara suitsu teha?" küsib õpetaja.
"Sugugi mitte" teatab juku."Ma suitsetan ja käin tibidega kohtama. Tegelikult veetsin ma ühega terve möödunud öö."
"Taevas hoidku!"hüüab õpetaja."Ja kes see tüdruk siis oli?"
"Ma ei tea,"vastab Juku, "ma olin siis liiga purjus.
Nahkiired ripuvad reas, järsku üks on pulksirge. Teine nahkhiir karjub: "Appi, Mihkel minestas!"
Loomad on suurde püünisesse kukkunud ja konutavad seal. Järsku tuleb jube hais kuskilt, jänes käratab: "Kes peeretas kurat?"Lõvi vastab selle peale "Mina, mis siis?" Jänesel lähevad kõrvad lonti, naeratab häbelikult ja tõstab pöidla:"Vohh"
Juku kaebab klassivennale:"Täna sain isa käest 2 keretäit järjest." "Mille eest?" pärib Jüri. "Esimene kord oli siis, kui näitasin talle tunnistust, ja teine kord siis , kui ta sai aru, et see on tema enda vana tunnistus."
"Isa, õlu läks kallimaks, kas sa hakkad nüüd vähem jooma?" "Ei poja, Sa hakkad vähem sööma"
-Ja sageli
"Mis sageli?"
-Lüngad noh.....
"Mis lüngad?"
Õpetaja tabab Juku vahetunni ajal suitsetamas.
"Sa oled kõigest 10 aastane, kas pole veel vara suitsu teha?" küsib õpetaja.
"Sugugi mitte" teatab juku."Ma suitsetan ja käin tibidega kohtama. Tegelikult veetsin ma ühega terve möödunud öö."
"Taevas hoidku!"hüüab õpetaja."Ja kes see tüdruk siis oli?"
"Ma ei tea,"vastab Juku, "ma olin siis liiga purjus.
Nahkiired ripuvad reas, järsku üks on pulksirge. Teine nahkhiir karjub: "Appi, Mihkel minestas!"
Loomad on suurde püünisesse kukkunud ja konutavad seal. Järsku tuleb jube hais kuskilt, jänes käratab: "Kes peeretas kurat?"Lõvi vastab selle peale "Mina, mis siis?" Jänesel lähevad kõrvad lonti, naeratab häbelikult ja tõstab pöidla:"Vohh"
Juku kaebab klassivennale:"Täna sain isa käest 2 keretäit järjest." "Mille eest?" pärib Jüri. "Esimene kord oli siis, kui näitasin talle tunnistust, ja teine kord siis , kui ta sai aru, et see on tema enda vana tunnistus."
"Isa, õlu läks kallimaks, kas sa hakkad nüüd vähem jooma?" "Ei poja, Sa hakkad vähem sööma"
Live To Ride- Ride To Live.
http://www.motoservice.ee
http://www.motoservice.ee
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.