Karistused

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

-MeltDown-

Lugemata postitus Postitas -MeltDown- »

Nonii M6ju, rääginüüd, kui suured trahvid said.?
nimelt said ju oma rolleri tagasi.
Äigrumäe MC :)

Teema algataja
C1rca

Lugemata postitus Postitas C1rca »

Panin täna 85 km/h kesklinnas mendist mööda ? :roll: Järsku märkasin neid ristmikul, mõtsin et võtavad kohe rajalt maha aga ei. roller on 50cc. Mille eest nad veel mulle trahvi teha saavad peale kiiruse ületamise ? lube pole veel teinud, kuna emal ega isal pole aega olnud parajasti kui arki vaja tulla.
Kasutaja avatar

-MeltDown-

Lugemata postitus Postitas -MeltDown- »

C1rca kirjutas:
Panin täna 85 km/h kesklinnas .........
Kas see oli nali praegu?
Äigrumäe MC :)

Teema algataja
MX125

Lugemata postitus Postitas MX125 »

C1rca kirjutas:
Panin täna 85 km/h kesklinnas mendist mööda ? :roll: Järsku märkasin neid ristmikul, mõtsin et võtavad kohe rajalt maha aga ei. roller on 50cc. Mille eest nad veel mulle trahvi teha saavad peale kiiruse ületamise ? lube pole veel teinud, kuna emal ega isal pole aega olnud parajasti kui arki vaja tulla.
Hiljuti räägiti Stopist sellel teemal
Trahvi sa saad: Omavolilise ümberehituse eest, kiiruse ületamise eest, lubadeta sõidu eest, registreerimata sõidukiga sõitmise eest, kindlustamatta sõiduki eest

olli
Tsikkel: BMW F650GS

Lugemata postitus Postitas olli »

Seda ma olen siin foorumis kusagil juba lahanud küll.
Aga seadus defineerib mopeedi mõiste siiski tehase poolt lubatud kiiruse järgi. Kui tegelik kiirus suurem on, siis ei muutu tehase poolt lubatud kiirust ju sugugi suuremaks, mis tähendab, et definitsiooni järgi on tegemist ikkagi mopeediga.
Karistada saaks sel juhul ainult tehase poolt kehtestatud nõudmiste eiramise (kiiruse ületamise) eest. :roll:
Seda siis nende masinate puhul, mis stockis liiguvad üle 45km/h.

Lubadeta sõit ja registrisse kandmine tuleb aga kõnealla ainult nende masinate puhul, mis ka tegelikult on ümber ehitatud. Omavoliline ümberehitus mootorrattaks ning sellest lähtuvalt uus maksimaalne kiirus, mis pole enam seotud sellega, mis tehas lubab?

Parandage, kui ma eksin.
Viimati muutis olli, 27 Juun 2007, 01:09, muudetud 1 kord kokku.
Riga 13 -> Suzuki TS125 81.a -> Suzuki GS500E 91.a -> Suzuki GSXR 600 K1 -> BMW F650GS 2000.a

Teema algataja
mj6u

Lugemata postitus Postitas mj6u »

Roller on jah käes, lisaks trahvile pean ekspertiisikulud kinni maksma. Ekspertiisi teostas erafirma ,sest mendid ei oska ise sittagi. Öeldi ,et sumpast piiraja eemaldatud düüs suuremaks vahetatud ja maha lihvitud ??? ja õhufiltri ja mootori vaheline tihend eemaldatud. Eks näis palju saan , annan teada.

harrisan

Lugemata postitus Postitas harrisan »

mj6u kirjutas:
Roller on jah käes, lisaks trahvile pean ekspertiisikulud kinni maksma. Ekspertiisi teostas erafirma ,sest mendid ei oska ise sittagi. Öeldi ,et sumpast piiraja eemaldatud düüs suuremaks vahetatud ja maha lihvitud ??? ja õhufiltri ja mootori vaheline tihend eemaldatud. Eks näis palju saan , annan teada.
õhufiltri ja MOOTORI vaheline tihend? :lol:
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

C1rca kirjutas:
85km/h võib eeldada, et roller ei ole kindlasti enam tehaseseades ja seega on teostatud omavoliline ümberehitus. Oleksid saanud kiiruse ületamise eest, lubadeta sõidu eest ja omavolilise ümberehituse eest.

mj6u kirjutas:
Ekspertiisi teostas erafirma ,sest mendid ei oska ise sittagi.
Miks sa arvad, et politsei peab tegelema mingite sõidukite tehniliste ekspertiisidega? Neil ikka tiba teised tööülesanded. Kinumees ikka oled!

raitonrait2

Lugemata postitus Postitas raitonrait2 »

roller ple kihutamiseks mõeldud, mulle nt piisab kyll 55 vabalt, praegu vähemalt :D

Täna võeti pärnus Ylejõe Gymni juures 2 rollerit rajalt maha, yks oli PGo teine freedo, paras sagimine oli seal, ei teagi mis politsei seal uuris või tegi, niiet 2rge kihutage, isegi kui masin suudab kiiremini kui lubatud liigelda :!: :!: :!:
KOndimootor
Kasutaja avatar

Säga
Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Säga »

kui keegi minust niimoodi peaks mööda lendama, siis annan küll piki pead kohe :x
SYLB

Teema algataja
rolero

Lugemata postitus Postitas rolero »

oi plää sa piaggio vend oled nüüd tegia :?
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

Säga kirjutas:
kui keegi minust niimoodi peaks mööda lendama, siis annan küll piki pead kohe :x
miks?
Kasutaja avatar

FleXer
Tsikkel: smv 750

Lugemata postitus Postitas FleXer »

Säga kirjutas:
ka GPS ei ole eriti täpne mõõteriist kiiruse jaoks :wack:
aga sellele tabureti vennale ütleks ,et :"Paras!"
Säga kirjutas:
Foorum ei ole mõeldud sõimamiseks ja närvistemiseks
Praegune rollerdaja võtabki piirajad maha (45km/h, nt mina enam linnas ei sõida, tahetakse aint alla ajada ja näidatakse rusikat)
Teiseks, praegune taburetivend võib homme olla tsiklivend
oli: kymco agility 50 ; aprilia rx 50 ; mz 125 sx
Kasutaja avatar

Cado
Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Cado »

Pihelgas kirjutas:
Säga kirjutas:
miks?
Sest Säga on pühak ja see juures kõva vennike ka.

Teema algataja
C1rca

Säga kirjutas:
Ja mis siis kui 1000cc Suzuki GSX-R lendab sust mööda 120 km/h kesklinnas ? Siis sa vaatad ta taga tuld ja vannud autos.

Teema algataja
C1rca

rolero kirjutas:
oi plää sa piaggio vend oled nüüd tegia :?
Piaggio polnud minu omagi, ära arva et ma siia kõvatama tulin, on rolleri vendi kes lasevad 100KM/h kah kesklinnas. Ja ega see mu mingi tavaline sõidu stiil polnud, licat proovsisin sõbra masinat.
Kasutaja avatar

Säga
Kontakt:

antud hetkel ma mõtlesin neid samu rolleri juhte kes nii hästi sõita oskavad...
SYLB
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

Säga kirjutas:
antud hetkel ma mõtlesin neid samu rolleri juhte kes nii hästi sõita oskavad...

ma küsisingi, et miks sa neile siis kohe piki pead annad?
Kasutaja avatar

Säga
Kontakt:

elu on näitanud seda, et kui kogemused puuduvad ja sõita ka ei mõista, siis pole mõtet kihutada... Õnneks olen ise selle etapi suht valutult läbi teinud.
Lihtsalt ei taha, et keegi oma lollusest kellegile karteri alla sõidab,või veelvähem enda masina nende pärast ära rikuks
Teisalt ma ei vaidle, et pole olemas rolleritega liiklejaid, kes oskavad ka suutrel kiirustel asjast üle olla ning ohu tekkides midagi ette võtta ja hullema ära hoida.

ja üleüldse...http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=12108
Viimati muutis Säga, 28 Juun 2007, 00:15, muudetud 1 kord kokku.
SYLB

raitonrait2

no kui masinaga nn"sina " peale saad, siis on masina võimeti piir selge, ja loodetavasti ka enda omade , ning ei hakata yle pingutama

ise ligi 5 a mootoriga ratta seljas, ja kontrolli alt väljumisi on olnud vähe
KOndimootor

Teema algataja
Keeway

Lugemata postitus Postitas Keeway »

ma ostsin tutika rollu..praegu pole midagi teinud sellel..isegi piirajaid pole maha võetud ja jookseb 70+ välja..mis siis tehakse?

raitonrait2

Keeway kirjutas:
ma ostsin tutika rollu..praegu pole midagi teinud sellel..isegi piirajaid pole maha võetud ja jookseb 70+ välja..mis siis tehakse?
mis masin sul on? sa saad trahvi kiiruse yletamise eest siis, kui spido õieti näitab, aga arvatavasti see valetab
KOndimootor

Teema algataja
C1rca

vaevalt peris 25km/h valetab
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Keeway kirjutas:

Vaatamata lubatud 90/110 piirkiirusele meie teedel, on enamus autod ja mootorrattad võimelised liikuma 150-250kmh.
Järgiaitamata ja tehasesedses masina puhul selle eest ei tehta sulle mittemidagi.
Tehakse selle eest, kui lubatust kiiremini (kas liikluseeskirjdega lubatust või valmistaja poolt andmetes olvast max kiirusest, sõltuvalt kumb neist väiksem on) sõidad.
Äkki ka avalikustad, mis marki ja mudelit antud kõnealune masin kannab?
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

Säga kirjutas:
elu on näitanud seda, et kui kogemused puuduvad ja sõita ka ei mõista, siis pole mõtet kihutada... Õnneks olen ise selle etapi suht valutult läbi teinud.
Lihtsalt ei taha, et keegi oma lollusest kellegile karteri alla sõidab,või veelvähem enda masina nende pärast ära rikuks
Teisalt ma ei vaidle, et pole olemas rolleritega liiklejaid, kes oskavad ka suutrel kiirustel asjast üle olla ning ohu tekkides midagi ette võtta ja hullema ära hoida.

ja üleüldse...http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=12108
väga hea, et sa selle lingi panid. Kui teema lõpuni läbi lugeda, saab selgeks, et "piki pead" jutuga ei jõua mitte kuhugi. Mõtled poistega kaasa ja suunad mõistliku jutuga ning asi paraneb ;)

Teema algataja
Keeway

Lugemata postitus Postitas Keeway »

aga mis teha kui politsei vahele võtab(isegi kui sõidan 45-ga)ja tahab testida ja saab üle 45 kätte ja võtab masina ära?
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Keeway kirjutas:
aga mis teha kui politsei vahele võtab(isegi kui sõidan 45-ga)ja tahab testida ja saab üle 45 kätte ja võtab masina ära?

Millega ta sind vahele võtab, kui ilusti 45km/h kulged? Kui kõik seadslik, siis milleks põed?
Politsei ei testi midagi. Sinul selline 50cm3 neljataktiline http://www.motopro.ee/?head=2&pageid=14 ... e=estonian Tehaseseades EI tohiks see kindlasti üle 70km/h välja joosta. Piirajatega on sama mootorit kasutatavate isendite lõppkiirus sinna 55...väga kerge juhi puhul vast isegi ka 60km/h. Piirajateta jahh üle 70km/h.
Viimati muutis Kirs, 28 Juun 2007, 16:00, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Säga
Kontakt:

Keeway kirjutas:
ekspertiis ilmselt
põhimõtteliselt õigus määramata ajaks ( kuni tehakse ekspertiisi) sõiduk konfiskeerida.
Viimati muutis Säga, 28 Juun 2007, 23:21, muudetud 1 kord kokku.
SYLB

Robskar

Lugemata postitus Postitas Robskar »

Kas eesti politseil on ka juba "õigus, luba" proovida liiklejate , ehk meie masinaid?
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

Robskar kirjutas:
Kas eesti politseil on ka juba "õigus, luba" proovida liiklejate , ehk meie masinaid?
:lol: ega nad Selveri parklasse nendega tõmmet ei lähe proovima. Ekspertiis on ikka midagi muud.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”