Äkki hakkaks suunda näitama?
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
ma nii 2 aastat juba korra sähvan enne möödasõitu - enamus laiutajaid kobib kohe kenasti paremale ja saab minult kauni vasak suuna tänutäheks.Motopaks kirjutas:Aga seda on keeruline juurutada. Vilgutavat ratast nähes arvavad osad vastusõitjad, et politsei on põõsas ja teised hakkavad tulesid kontrollima. Muidugi on veel ka selliseid juhte kes arvavad, et vilgutaja ülbitseb seljataga ja tahab, et eest kraavi keerataks
motokas
paljud rekkad alles siis näitavad möödasõiduks oma paremat suunda kui neile selgelt märku annan, et tahan mööda, nii mõnigi lõpetab turvalise möödasõidu armsa sähvakaga minu peeglitesse - seda pärast minu suunakest.
muide olen täheldanud, et väga hea on olla valmis , kui märkad ees toimuvat möödasõitu, st. kui keegi vastas suunas kaugeid vilgutab hetkeks, kui mööduma hakkab.
aga loomulikult ei tee sellist ilutulestikku tiheda liiklusega jms. situatsioonides, peaga ikka, mitte sõrmega.
huvitav, et täistulega kõlbab küll kimada, aga passides tekib probleeme

Aga mulle meeldib.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.