R.I.P. Jako
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Tänatud: 1 kord
Elektrooniline kaastunderaamat asub aadressil http://www.mod.gov.ee/?op=condolences Puhake rahus
http://moto.iceman.ee
IZ Planeta Sport, IZ Jupiter4, Kawasaki AR125, Kawasaki KZ400, Kawasaki KZ500, Yamaha FZR600, Honda SLR650, Yamaha TT600, Suzuki Bandit 400 ,KTM Duke II, BMW F650GS, BMW R1150GS, Buell xb12xt.
IZ Planeta Sport, IZ Jupiter4, Kawasaki AR125, Kawasaki KZ400, Kawasaki KZ500, Yamaha FZR600, Honda SLR650, Yamaha TT600, Suzuki Bandit 400 ,KTM Duke II, BMW F650GS, BMW R1150GS, Buell xb12xt.
-
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 12 korda
esimene "päris cuiser" mida proovisin oli Jako oma........Equ kirjutas:Tre,
Oli ka endal au Jakot tunda. Mingu hästi sul uutel jahimaadel...
Equ
....muud ei oskagi öelda kui R.I.P.
Ozzy
Elus ei pea oluline olema lõppeesmärk, vaid ikka teekond...
Riga 16 -> Jawa 350-634 -> Dnepr MT9 ------> Yamaha DragStar 650 -> Yamaha TDM850 -> BMW GS1150Adv -> Yamaha TT350 -> Honda XL700 -> Honda XRV750 RD04 ->Yamaha XTZ750 ja BMW F800GS
Virtuaalsed rehvijäljed: https://www.facebook.com/profile.php?id ... tos_albums
-
Teema algataja - Postitusi: 763
- Tsikkel: Täitsa olemas.
Nonii, kotkad- asi järgmine: 04.07 on Jako ärasaatmine. Täpsustan kella-aega, millal Rakveresse jõuame ja iseenda otsusega ootan kutsumata külalisi mootorrattaga Rakveresse... Tahan kodus oleval peatusel, et teed ääristaks mõned rattad... Muud ma teile ei luba, kui vaid näha kirstu ja vaadata muldasängitamist. Ma küll Jako käest enam ei saa küsida, kuid usun, et ta ei pahanda minu pihta, kui mootorrattureid natuke ässitan...
Et, kui kellegil on võimalik ja tahab, siis palun helistage või saatke ES, siis lepime täpsemalt kokku et kus ja mis...
Kuzmitz,
originaalis Erkki
kännukas: 5127837
Et, kui kellegil on võimalik ja tahab, siis palun helistage või saatke ES, siis lepime täpsemalt kokku et kus ja mis...

Kuzmitz,
originaalis Erkki
kännukas: 5127837
Jõuan mina Eestisse ja mida ma loen....
Kuzmitz, minu sügav kaastunne sulle.
Rahu tagamine on asi, mille vajalikkust me ei pruugi mõista enne, kui pole näinud selle puudumise tagajärgi. Lugeda teeäärselt sildilt, et ettevaatust maamiinid, mõelda järgmises kohas, kas siin neid pole, või on lihtsalt keegi sildi panemata jättnud... vaadata kuuliaukudega maju, põlend maju, mahajäetud kodusid...
Pärast kõige selle nägemist vaatan ma hoopis teise pilguga neid, kes on valmis minema võõrale maale, et teha kõik mis võimalik selle vältimiseks.
Kuzmitz, minu sügav kaastunne sulle.
Rahu tagamine on asi, mille vajalikkust me ei pruugi mõista enne, kui pole näinud selle puudumise tagajärgi. Lugeda teeäärselt sildilt, et ettevaatust maamiinid, mõelda järgmises kohas, kas siin neid pole, või on lihtsalt keegi sildi panemata jättnud... vaadata kuuliaukudega maju, põlend maju, mahajäetud kodusid...
Pärast kõige selle nägemist vaatan ma hoopis teise pilguga neid, kes on valmis minema võõrale maale, et teha kõik mis võimalik selle vältimiseks.
Kui und ei tule loen lambaid ja nende 125cm3 postitusi
-
Teema algataja - Postitusi: 763
- Tsikkel: Täitsa olemas.
Aitähh kõigile, kes kohale veeresid. Annan edasi ka Jako isa tänusõnad Teile. Usun, et Jakole meeldis... Teie ärasõit Tõrmast läks kah õigesse kohta- ilusti oli kuulda Jako viimsel teejupil tsiklite häält. Õigel ajal õiges kohas...
Aitähh Teile veelkord!
Kuzmitz,
perekond Karuks´ite ametlik pressiesindaja
Aitähh Teile veelkord!
Kuzmitz,
perekond Karuks´ite ametlik pressiesindaja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.