NOLAN kiivrid

Hitchiker
Tsikkel: suzuki gsr600

Lugemata postitus Postitas Hitchiker »

Noh ossin naisele kah Nolan 102 mudeli, minu jaoks on nats veider. Kiiver ise paras, aga nina on 100 km /h vastu visiiri. Müratase ..ei oska kosta kuna mul rattal klaas viskab kõik kiivrisse, niet pole suurt vahet millega sõita, natike tundub enda shuberth speed vaiksem. Hinnatasemelt..kauplesin loodusinvestis veits..ja sain 3 kiloga. louisis maksis miski 295 euri..niiet soovitan loodusinvesti. Lisaks selle poe kohta..olen sealt ostnud miski 4 kiivrit ja iga kord saanud korraliku teeninduse, otsitakse vajalik number laost ja ei viriseta kordagi, et miks ma raisk ei osta (noh ma ikka valin ju tavaliselt). Viimase kiivri ostsingi tegelikult lihtsalt tänu heale teenindusele.
Eile sattusin tuttavaga automaailma Airohi uurima, see mida tema vaatas oli avatava lõuaosaga, mis tähendas tegelikult eemaldatavat lõuaosa, marki ma ei oska öelda. See kiiver oli ilma lõuaaluse tuuleklapita ja tundus kudagi vedel, millega ma EI tee Airohit maha. Pean siinkohal oma ignorantsi tunnistama, aga ma pole kunagi Airohiga sõitnud.
Nolani kiituseks pean alati seda rihmakinnitust kiitma, lissalt kuradi mugav on, 102mudel evib visiiri all veel antifogi eraldi klaasi mis on ka mu arust kasuks, kui seda vahetada vaja peaks olema (samas ma ei kujuta ette, kui see vahe liivasodi täis peaks minema). Edasi mõeldes on Nolanil ka intercomi valmidus olemas ..kuigi sitaks kirves, aga see on eraldi teema.
Kokkuvõte: Nolan on päris korralik kiiver ja Loodusinvest ei ole minu silmis teenindusega halvasti silma paistnud. (Ei oma mingeid perekondlikke ega majanduslikke sidemeid loodusinvestiga kahjuks)
Telefon 56681119
lisavarustuseks GSR600

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”