kõvatajad

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

korgits

Lugemata postitus Postitas korgits »

Pea iga hommik helistab ning esitab süüdistusi mulle :evil:
sepp kirjutas:
.. kui Nitse sittus pyxid täis ja siis hakkas korket syydistama enda õnnetuses
:mrgreen:
Kasutaja avatar

Teema algataja
wicked
Tsikkel: Bastard
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 21 korda

Lugemata postitus Postitas wicked »

case closed.
mu kõvasti overreacted ja viisakate väljenditega vürtsitatud teema jõudis ka asjaosalisteni.
mina ise küll sinna teele ette ei roninud, seda tegi kahjuks autojuht.ma ei pannud ise tähelegi, sest olin pidevalt muuga hõivatud kui tee ja ümbruse jälgimine. kommentaari sain autojuhilt.
siiski sellises olukorras olen siiani alati kui võimalik andnud teed igasugustele gruppides sõitvatele liiklusvahenditele. olgu siis matused, pulmad või mingi muu arusaadav grupp. ei oska küll vaadata kogu teemat momendil aku76 seisukohast. kõik situatsioonid on liiga paljudest detailidest sõltuvad.

triplekix
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas triplekix »

Kas need kaubikuvennad olid enne väikese reispassi ka ikka võtnud???
Või oletada, et olid.
Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.

Õigusabi.

Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.

aku76

Lugemata postitus Postitas aku76 »

ütleme nii, et tee on ka seal suht kurviline ja nägemis kaugus jäi suht lühikeseks, arusaadav et olex võinud teed teile anda kui kiirused olex teised olnud või siis polex gruppis sõitnud,nii et sorry :wink: aga kohe p*** sõimama hakkata ka pole viisakas, ennem ikka mõtle kui hakkad mootorattureid maha tegema või siis süüdista oma autojuhti.
Kasutaja avatar

Kiire Putukas

Lugemata postitus Postitas Kiire Putukas »

Tüüpiline, et igas juhtumis süüdistatakse esimese asjana tsikliste! Ning veel väänatakse tõde, sest eestpoolt lugedes jääb mulje justkui oleks pulmarongi taha jäänud tsiklistid alustanud kolonnis ohtlikku möödasõitu.

Tegelikult situatsioon oli siis selline, et meie tsikklikolonn liikus mööda peateed Piibe mnt'l Tartu poole. Olime just kurvist välja jõudnud kui äkki kõrvalteelt keeras peateele ette Hummer. Loomulikult meie kiiruse juures (100km/h) ei oleks me mingi nipiga pidama saanud oma kolonniga. Igal juhul oleksime tahtnud pulmarongile teed anda kui see oleks olnud võimalik, aga kuna nägime neid alles peale kurvist väljumist, siis antud hetkel polnud see võimalik. Olin ise selles tsikklikolonnis viimane ning minu taga oli meie saateauto ohutuledega. Kui me oleks seal äkk-pidurduse teinud siis ei oleks tahtnud teada mis saanud oleks (autos oli rase naine ja väike laps!). Nii, et, mõtlemisainet sulle, enne kui kisama kukud.
Au meie kolonni juhile, kes tagas meie ohutuse (mida aga Hummeri juht kindlasti kohe ei teinud) ja käitus vastavalt õigustele kuna meie liiklesime PEATEEL!!! . Seega, süüdistada kedagi meist ostetud lubades või LE mittetundmises on nüüd küll kohatu!
Ja võibolla on mul isegi video peal see situatsioon, mis autost filmiti ja siis saab see siia üles pandud ja näevad kõik kes süüdi. Enne uuri kuidas see kõik toimus ja siis sõima p*** neid kes tegelikult süüdi on. :evil:
Kawasaki ZX-9R
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Ei noh, palju õnne siis kõikidele kes sel laupäeval pulmi pidasid :lol:

Paistab, et õhk oli igatahes Tallinna ja Tartu vahel testosteroonist paks :mrgreen:

Ja kui nüüd teemat ilusti lugeda ja muud infot mitte omada siis mis järeldused me saame? Liikusid kaks kolonni, millest üks peateel ja teine tuli kõrvalteelt. Peateel liikunud kolonnile keeras ette kõrvalteel liikunud kolonn. Kuna peateel liikunud kolonn eiras ohutu pikivahe nõuet või soovitust või mida iganes, siis äkkpidurdus kõne alla ei tulnud kuna see oleks võinud lõppeda kolonni kolinal kokkusõiduga. Kuna kõrvalteelt ette tulnud kolonnil oli täpselt sama lugu, siis asi lõppeski osaliselt kolonni kolinal kokkusõiduga. (crash)

Leppige parem ära .
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

capten

Lugemata postitus Postitas capten »

Kiire Putukas kirjutas:
Tüüpiline, et igas juhtumis süüdistatakse esimese asjana tsikliste! Ning veel väänatakse tõde, sest eestpoolt lugedes jääb mulje justkui oleks pulmarongi taha jäänud tsiklistid alustanud kolonnis ohtlikku möödasõitu.

Tegelikult situatsioon oli siis selline, et meie tsikklikolonn liikus mööda peateed Piibe mnt'l Tartu poole. Olime just kurvist välja jõudnud kui äkki kõrvalteelt keeras peateele ette Hummer. Loomulikult meie kiiruse juures (100km/h) ei oleks me mingi nipiga pidama saanud oma kolonniga. Igal juhul oleksime tahtnud pulmarongile teed anda kui see oleks olnud võimalik, aga kuna nägime neid alles peale kurvist väljumist, siis antud hetkel polnud see võimalik. Olin ise selles tsikklikolonnis viimane ning minu taga oli meie saateauto ohutuledega. Kui me oleks seal äkk-pidurduse teinud siis ei oleks tahtnud teada mis saanud oleks (autos oli rase naine ja väike laps!). Nii, et, mõtlemisainet sulle, enne kui kisama kukud.
Au meie kolonni juhile, kes tagas meie ohutuse (mida aga Hummeri juht kindlasti kohe ei teinud) ja käitus vastavalt õigustele kuna meie liiklesime PEATEEL!!! . Seega, süüdistada kedagi meist ostetud lubades või LE mittetundmises on nüüd küll kohatu!
Ja võibolla on mul isegi video peal see situatsioon, mis autost filmiti ja siis saab see siia üles pandud ja näevad kõik kes süüdi. Enne uuri kuidas see kõik toimus ja siis sõima p*** neid kes tegelikult süüdi on. :evil:
eks minagi võtan oma "oinad" tagasi :oops: -veelkordne näide - ära kisa enne õhtut
Üksik on nõrk...
Kasutaja avatar

Kiire Putukas

Ette keeras se hummer kes oli kõige esimene auto kolonnis et turvaliselt seda asja teha olex meid läbi lasknu (mitte napilt ette keeranud ) ja siis edasi sõitnud sest meie tagant oli tee tyhi.Meie kolonni piki vahe oli normaalne kuid vahe maa oli lühike.peale selle sõitsime ussis. Nii et süüdistagu ainult juhti ennast.eeskirjade rikkumiseks neil mingit õigust polnud. ja kuna ta seda ise ei näinud nagu ta väitis siis hoitku mokk maas.Anna teed märk kehtib kõigile.vaadaku lee üle uuesti. :evil:
Kawasaki ZX-9R
Kasutaja avatar

pets77
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 8 korda

Re: kõvatajad

Lugemata postitus Postitas pets77 »

wicked kirjutas:
tere siis p***, kes 15. juunil, ehk reedel kella 16.40 paiku Piibe maanteel suunaga Tartu poole mu pulmarongi vahele pressisid. oli, teid, p*** ehk 4-5. 1 oli günekoloogi ratas ja 3-4 sportlikkumat kui te veel ei tea rongis sõitmisest, siis see venib nagu lõõts. kui keegi kusagil vahel peab järsult pidurdama, siis on reaalne, et tagaotsas juhtub avarii. niimoodi ka juhtus. tänu teile, p***, sai 3 autot rikutud, mahlad väljas, autod tee ääres, peo algus paljutõotav. ma ei tea täpselt miks, aga mulle ei istu sellised kõvatajad. pulmarong on pulmarong! sinna vahele ei ronita. usun, et ka 4 klassi haridusega inimene on võimeline selle ise järeldama. kahjuks on olemas ka selliseid mootorrattureid.
ühest asjast on mul veel kahju, et ma nimelt ei jõudnud numbreid näha. saaksin teiega kuskil üritusel eraviisiliselt 1:1 nurga taga rääkida. :evil:

Et; kes nüüd p*** on :roll:
KTM 890 Adventure . Ktm 525 xc. Honda TRX450R quad. Peugeot 55TA 125cm 1954a. Aprilia SR50 Factory 06. Kõik garages
EX: võrrid,mopid,Jawad.Yamaha: 2xRaptor 660,700, Xjr1200, Virago 750, XVS 1100.Kawa: Zr750, Z750, Z1000. Ktm 620SM. Aprilia 4xPegaso.BMW F650. Honda CB500X.
Kasutaja avatar

Aarne
Tsikkel: Kawasaki VN15 SE, ZX-6R
Tänanud: 5 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Aarne »

Kiire Putukas kirjutas:
... Seega, süüdistada kedagi meist ostetud lubades ...
ostetud lubades süüdistasin mina ja mitte teid, vaid neid kaubikujuhte.
Kawasaki VN15 SE ...kisub näo naerule

Bladyhell
Tsikkel: K1200S

Re.

Lugemata postitus Postitas Bladyhell »

Jälle tükk head lugemist hakkab otsa lõppema :twisted:

Järgmine kord ikka pidage kõik kinni ja kakelge kohapeal korralikult - saate vingema pulma.

Ja kui nüüd kogemata peaks mõni omasooliste pulma pidama, siis kuidas sellisel juhul tsiklimehi sõimatakse - faking heterod või?
K1200S
Kasutaja avatar

canis lupus
Tsikkel: Super Blackbird, Minsk 125*2

Lugemata postitus Postitas canis lupus »

Pean minagi tõdema, et kisasin enne õhtut. Tundub hoopis, et Hummeri juht oli wannabe.

Vabandan asjaosaliste tsiklistide eest! :)

Esimene reaktsioon oli tingitud sellest, et suht palju juhtub taolisi jamasi just algajate tsiklistide süül, kes ei tea kommetest tuhkagi ega vaevugi neid omale selgeks tegema.
BLACKBIRD
CBR 600 F
TZR 125
JAWA
VOSHOD
MINI
Kasutaja avatar

spinna

Kiire Putukas kirjutas:
Ette keeras se hummer kes oli kõige esimene auto kolonnis
Siis tegelikult põrkusid need kaubikud selle tõttu, et kolonn (va. esimene auto) peatus peateele viiva ristmiku ees ja kogu lugu ?
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Kiire Putukas

just täpselt nii.
Kawasaki ZX-9R
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

canis lupus kirjutas:
Pean minagi tõdema, et kisasin enne õhtut. Tundub hoopis, et Hummeri juht oli wannabe.

Vabandan asjaosaliste tsiklistide eest! :)

Esimene reaktsioon oli tingitud sellest, et suht palju juhtub taolisi jamasi just algajate tsiklistide süül, kes ei tea kommetest tuhkagi ega vaevugi neid omale selgeks tegema.
Isegi kui tsiklistid oleksid pugenud kolonni sirgel teel, milles saaks neid süüdistada? Et paar tagareas olevat lammast ei märka pikivahet hoida??? Või seda, et tsiklistid ei taha 50-60 maanteel venida?? No c'mon! Enne vaseliinivooru võiks pisut mõelda!
Kasutaja avatar

Kiire Putukas

Ma loodan et selle teema algataja kah suvatseb vabandada siin meie kolonnis sõitjate ees ja võtab oma loobitud sõnad tagasi. Siis võiks ehk tüki pulma tortigi saata meile. :roll:
Kawasaki ZX-9R
Kasutaja avatar

HeitiKender

Lugemata postitus Postitas HeitiKender »

canis lupus kirjutas:
Julgen väita, et paljud jamad juhtuvad nõuka ajal load teinud vanakestega kes arvavad, et peale liikluseeskirjade on veel mingid müstilised lisakombed ja ootavad siis teistelt nende täitmist. :)

Äsja ratturiload teinu on reeglina äärmiselt ettevaatlik ja ohuelementidest teadlik. Ärgem lisagem siia gruppi uljaspeadest alagruppi kes ringrajale ei julge tulla vaid kõvatavad liikluses.
Kasutaja avatar

Kiire Putukas

Meie grupis polnud ühtegi algajat juhti kõigil on kogemusi 3 ja enam hooaega. :roll: Ja kõvatajaid veel vähem.trikitajaid samuti mitte.Käime üritustel sama kolonniga kogu aeg nii et kõik teavad kuidas ja mismoodi keegi sõidab.
Viimati muutis Kiire Putukas, 19 Juun 2007, 21:34, muudetud 1 kord kokku.
Kawasaki ZX-9R
Kasutaja avatar

spinna

HeitiKender kirjutas:
Julgen väita, et paljud jamad juhtuvad nõuka ajal load teinud vanakestega kes arvavad, et peale liikluseeskirjade on veel mingid müstilised lisakombed ja ootavad siis teistelt nende täitmist. :)
No, no, nO, NOO, mees! :twisted:
Ära tee siin mingeid üldistusi!

spinna = stagnaaegsed load -> Jawatamine-> paarkümmend aastat autosõitu-> 4 hooaeg comebackki= ca 1mln km erinevatel sõidukitel = 1 avarii Jawaga 1982 või 1983 ja sealt edasi 0,00 avariid. Muidugi mõista on olnud intsidente kust ise tegutsedes või teise osapoole osavusest on puhtalt välja tuldud. Ja nii jäägugi. Ptüi-ptüi-ptüi ja kop-kop-kop.
Võib olla mõni su tuttav lihtsalt omast ja oma oskustest liiga heal arvamusel olnud. Mina näiteks ennast liivimaa kõige paremaks ratsutajaks ei pea :)
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

spinna kirjutas:
HeitiKender kirjutas:
No, no, nO, NOO, mees! :twisted:
Ära tee siin mingeid üldistusi!

spinna = stagnaaegsed load -> Jawatamine-> paarkümmend aastat autosõitu-> 4 hooaeg comebackki= ca 1mln km erinevatel sõidukitel = 1 avarii Jawaga 1982 või 1983 ja sealt edasi 0,00 avariid. Muidugi mõista on olnud intsidente kust ise tegutsedes või teise osapoole osavusest on puhtalt välja tuldud. Ja nii jäägugi. Ptüi-ptüi-ptüi ja kop-kop-kop.
Võib olla mõni su tuttav lihtsalt omast ja oma oskustest liiga heal arvamusel olnud. Mina näiteks ennast liivimaa kõige paremaks ratsutajaks ei pea :)
Noonii, aeg ka ennast CCCP aegsete lubadega tagajalgadele ajada. Ehk Kender räägib lähemalt neist traditsioonidest? Siin foorumis hakkavad silma pigemini noorema seltskonna kummalised traditsioonid- näitena kolonnile ette keeramine ja seejärel vaseliinipurk pihus viharöögatuste saatel p*** taga otsimine...
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

noo kuulge, jätke Wicked nüüd rahule :twisted: saage mehest kah aru - avarii pulmarongis pole vist kellegi unistus. plahvatas lihtsalt foorumis ja pani mõtted kirja, ega temagi osanud arvata, et tegelt omad rongijuhid sitta keerasid :wink:

jonzu

Lugemata postitus Postitas jonzu »

Kas Kiire Putuka pulmarongi segamist Hummeri poolt ka kuskil video-formaadis näha on ? :roll: oleks huvitet.
Kasutaja avatar

Kiire Putukas

Kahjuks pean tõdema, et operaator kõps ei salvestanud sellel hetkel. :roll:
Kawasaki ZX-9R

jonzu

Lugemata postitus Postitas jonzu »

Kahju kahju, arvesse võetud.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”