Lõuna PP teostab liiklusjärelvalvet mootorratastel. → Re: las teostab
Re: las teostab
Iva selles, et see kämm ei vaata seal autos otse vaid ta on kenasti vastassuuna poole keeratud. Tulemuseks saab väga kena pildi nii ratta esiosast kui ka täieliku ülevaate ratta küljest.dete kirjutas:miks ma pean lolli mõla lugema, kas teil on kiivripeale reg nr värvitud või kaelas silt.
sõidan kiivrisukaga tahaks teada kes suudab tõendada eestvaates et tegu minu rattaga, selle pildi või multifilmiga kohtusse ei lähe. või on tegu mingi tuleviku hi tech värgiga et 3d tsikkel ja minu dna teada:))
Vot tak, õppige juriidikat
Ma ei kujuta ette küll, kas eest ja profiilis tehtud pildiga saab kohtus mingit asja.. sisuliselt võib omanik ju tõesti plõksida, et tegemist võis olla suvalise vennaga kuskilt väljamaalt, kel sama kombe ja sama ratas. Mina antud olukorras eest ära ei sõitnud ja seega garanteerisin ise endale tolle 4600 EEK kingituse.
Kas kellelgi on siin antud vallas infi?
Poetad äkki mõne viite riigiteatajast, kui juba jutuks läks?dete kirjutas:Vot tak, õppige juriidikat
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.