Lõuna PP teostab liiklusjärelvalvet mootorratastel.
Et mitte tekitada väärarusaama, et mind peeti kinni vaid ridade vahel sõidu eest, seletaks sealse situatsiooni täpsemalt lahti. Ma nimelt kasutasin paremale pööramise rada, siis sõitsin üle kahe topeltjoone tagasi teise ritta, mis on teine liikumissuund, kõige esimeseks. Nii et ma olin natuke suurem huligaan kui ridade vahel pendeldaja.
Aga Itaalias ei pandaks sellist pisiasja lihtsalt tähele. Ausaltöelda Itaalias ei proovi suure tõenäosusega ka Lagunad tsiklit pöördel välja pressida ega Calibrad tee keset linna ohtlikke möödasõite tsiklist ettejõudmiseks, et 200m pärast foori all jälle kohtuda (mõlemad samuti tänahommikused seigad).
Nii et areneda on nii liiklejatel kui liiklusseadusandlusel, üks ei saa teisest ette söösta
Aga Itaalias ei pandaks sellist pisiasja lihtsalt tähele. Ausaltöelda Itaalias ei proovi suure tõenäosusega ka Lagunad tsiklit pöördel välja pressida ega Calibrad tee keset linna ohtlikke möödasõite tsiklist ettejõudmiseks, et 200m pärast foori all jälle kohtuda (mõlemad samuti tänahommikused seigad).
Nii et areneda on nii liiklejatel kui liiklusseadusandlusel, üks ei saa teisest ette söösta

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.