Riverman treeninglaager. TOIMUB laupäeval

Kõik kiirusega seotud teemad. Kiirendus, ringrada, jne.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Nigga
Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel

Lugemata postitus Postitas Nigga »

1. Kui raja haldaja näeb ilma luba küsimata(loe: 300kr. tund väikesel rajal) kedagi ringrajal tiirutamas(eelkõige mootorrattureid), siis on mõne hetke pärast teil politsei kraes.
2. See vähenegi raja kate sõidetakse sellel aastal ikka korralikult sodiks haldaja poolt korraldatavatel superkrossi võistlustel.
3. Uut rajakatet ei tule sinna kohe kindlasti käesoleva haldaja valitsemisajal.

vot nii on lood siinpool sood...

Bahama-Mama

Lugemata postitus Postitas Bahama-Mama »

Nigga kirjutas:
1. Kui raja haldaja näeb ilma luba küsimata(loe: 300kr. tund väikesel rajal) kedagi ringrajal tiirutamas(eelkõige mootorrattureid), siis on mõne hetke pärast teil politsei kraes.
:shock: see on küll HEA uudis... :evil:

Rene

Lugemata postitus Postitas Rene »

Nigga kirjutas:
Et millest siis eriline viha bikerite vastu? Enamasti probleemiks ikka isehakanud autosportlased, kes kurve otseks sõidavad ja p*ska rajale kannavad...

PS. Aga sissesõidukeelu märgid on sinna tõesti tekkinud ("Sissesõit ainult MTÜ Erki Sport loal" vms).
Kasutaja avatar

harrastaja

Lugemata postitus Postitas harrastaja »

Nigga kirjutas:
2. See vähenegi raja kate sõidetakse sellel aastal ikka korralikult sodiks haldaja poolt korraldatavatel superkrossi võistlustel.
3. Uut rajakatet ei tule sinna kohe kindlasti käesoleva haldaja valitsemisajal.

vot nii on lood siinpool sood...

väike rada ja 300 kr/h :shock: no, thanks .. võrdluseks, et näiteks Soomes võid väga mõnusal ja kvaliteetsel rajal 60 euri eest päev läbi trenni teha, kompressori ja rehvisoojenduste elekter hinna sees.

ja krt need siin kutsuvad veel politsei ka kui keegi niisama vabal ajal nende "ringrajal" mõne tiiru julgeb teha!? motosportlased my ass :evil:
Eestlased on tore rahvas, eks..

Ja nii lähebki kõige kaduva suunas ka meie ainuke rada. Masendav.
ZX10R '12
KX250F '14
Kasutaja avatar

viirastus

XXXXX ikka leidub XXXXX

Lugemata postitus Postitas viirastus »

:evil: ütleks paar head sõna selle kohta, kuid siis tõenäoliselt kustutatakse see üldse siit.

no just siis kui tundub, et asi võtab ilmet, peab ikka olema keegi see, kes torgib enda näpud vahele ja mõtleb, vot nüüd leidis koha kus pappi teenida :x :evil: :(

ma olen kahe käega selle poolt, et võetaks raha asja eest... kuid kui haldaja käib lihtsalt passimas, et vaata kui palju tsikleid, ju siis toob raha sisse, seega paneme hinna topelt... :evil: :evil: :evil:
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 88 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

pacaan kirjutas:
kõikidele rinka oleviku- ja tulevikustaaride kohustuslik trenn. Sepp? Oled käsi ikka?

SEPP :lol: :lol: :lol:
no mitte kohustuslik,aga osalema võix ikka tulla. saab rahus keerata toru tyhjax ilma et peax põdema lubada pärast.
kas mina käsi? eee ei tea veel.. mehaanik Nuke sõitis ära soojale maale.

a mis selles shampuse jutus naljakat oli? 8)

nitse kild on hea, et kiige ei loe nii lyhikesel maal, pikk just annab ju stardi eelise ja kui on ainult 200 meetrit,siis... ahh ma ei viitsi seletada :D

ja Sina kelle ratta nr on 64 ji või ij ja täna tabasalu kandis sõitsid... oled peast debiilik! mul on savi, et sa lendasid minust paremalt mööda maanteel kuigi vastu ei tulnud autosid. mööda minnaxe siiski vasakult!
arvesta sellega,et sa ei tea kunagi mis toimub autos millest sina möödud paremalt.võimalik,et ntx on mul autos juuatäis nitse kellel on väga paha olla ja karjub autos,et rops tuleb... mis ma teen kui sõidan maanteel, loomulikult tõmban kohe paremale teeserva ja pidurdan... ma ei tule selle pealegi,et mingi debiilik võix maanteel sõita minust paremalt mööda kui mõlemas suunas on ainult yx rada!
lihtsalt Sinu enda tervise huvides,Ära tee enam nii!!! :bsmile:
Viimati muutis sepp, 30 Mai 2007, 08:11, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Steelrider
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Steelrider »

Paistab, et minu motosportlase karjäär kipub lõppema enne kui üldse hoo sisse on saanud, peab vist tagasi pöörduma liiklushuligaanide ridadesse.

Aga sellest soome rajast rääkides... palju minejaid-huvilisi oleks? Näiteks 16-17 juuni toimuvate võistluste eel võiks mingi suurema pundi kokku korjata, et logistika vähe ökonoomsem tuleks. Kui ülesõidu hinna mõistlikesse piiridesse saaks (veok tsiklite ja varustuse jaoks+ buss), oleksin kindel käsi, üksi toimetades jääks see ettevõtmine minu jaoks lihtsalt ära.
K-750 1962, K-750M 1968, M-62 1963, Suzuki GSX-R 600 K3

http://www.expressmoto.ee
Mehe majakaks eluteel ei pea olema v**t, vaid ruuduline lipp.
Kasutaja avatar

nitse

Lugemata postitus Postitas nitse »

tramm66 kirjutas:
nitse kirjutas:
Ja kuna laupäeval on tavapärase 1/4 miili asemel 1/8 miili, siis pillide erinevused loevad poole vähem. Seega kõik sõitma ja läbi peanaha inisemine, et mul pole pikka kiiget, ei lähe seekord arvesse :wack: Hea reaktsioon ja õnn mägivad olulisemalt suuremat rolli, kui tavaliselt. Kuna suurem osa pealtvaatajaid on tasuta, ainult tribüünipilet tasuline, siis ilmselt annab see tunda ka auhinnalaual, kui mõni ürituse sponsor muidugi ei üllata, aga no kamoon, kes meist seal auhindade pärast ikka võistleb?!?!?!
mida lühem maa seda suurema eelise pikk kiige annab
Mida lühem maa, seda vähem on sul aega stardis magama jäädud aega tagasi teha, olgu su kiige nii pikk, kui tahes...
eksid sõber, sellist paska siin sadat lehte küll ei teki. :mrgreen:
Kasutaja avatar

pacaan
Tsikkel: ZX12R turbo
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas pacaan »

nitse kirjutas:
tramm66 kirjutas:
nitse kirjutas:
Ja kuna laupäeval on tavapärase 1/4 miili asemel 1/8 miili, siis pillide erinevused loevad poole vähem. Seega kõik sõitma ja läbi peanaha inisemine, et mul pole pikka kiiget, ei lähe seekord arvesse :wack: Hea reaktsioon ja õnn mägivad olulisemalt suuremat rolli, kui tavaliselt. Kuna suurem osa pealtvaatajaid on tasuta, ainult tribüünipilet tasuline, siis ilmselt annab see tunda ka auhinnalaual, kui mõni ürituse sponsor muidugi ei üllata, aga no kamoon, kes meist seal auhindade pärast ikka võistleb?!?!?!
mida lühem maa seda suurema eelise pikk kiige annab
Mida lühem maa, seda vähem on sul aega stardis magama jäädud aega tagasi teha, olgu su kiige nii pikk, kui tahes...
nii, rinkateemast saigi sujuvalt kiirenduse teema... 8)

aga pikakiige ja 1/8 miili vaidluse osas arvan mina, et mõlemal on õigus ehk tõde on kusagil vahepeal.

pikk kiige võib anda edumaad keskimisele E klassi sõitjale 0,2 kuni 0,3 sekundit esimesel 18 meetril (siinkohal on arvestamata jäetud võimalikud "pidamise" probleemid, mida aga kuuldavasti peaks kanalis arvestama, mis võivad pika kiige eelised nullida).

Samas kesine või algaja sõitja võib heale ja kogemustega sõitjale reaktsiooniajas vabalt 0,3 - 0,4 sekki kaotada, eriti eliminaatorringides kui "kindla peale" startida, vältimaks punast tuld (ja kindlat väljalangemist).

Kokkuvõttes usun, et eliminaatorites lähevad edasi ikkagi need, kellel rohkem kogemusi (parem reaktsioon) või rohkem õnne (riskides, 0 sek lähedase reaktsiooniga sõites) ja pikk kiige/uuem ratas siinkohal olulist rolli ei mängi. Kuigi, võib mingil määral (0,2-0,3 sek E klassis) kompenseerida sõitja vigasid.
8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Kasutaja avatar

Kommionu

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

Olts kirjutas:
Plaan nädalavahetusel tiirutama minna. Panen laupäeva ennelõunal siia info üles olukorrast rajal.
kelle kuradiga siis peab selle väikesel rajal tiirutamise eelnevalt kokku leppima? Ilge tahtmine oleks laupäeval ikkagi prõnn-prõnn seal Pärnus teha....
Sõida... ja ära MÖLISE!!!

Rene

Lugemata postitus Postitas Rene »

Kommionu kirjutas:
kelle kuradiga siis peab selle väikesel rajal tiirutamise eelnevalt kokku leppima?
Ilmselt kellegagi siit: http://www.erkisport.com/?a=a009&b=4
Kasutaja avatar

manager2

Lugemata postitus Postitas manager2 »

Kommionu kirjutas:
Olts kirjutas:
Plaan nädalavahetusel tiirutama minna. Panen laupäeva ennelõunal siia info üles olukorrast rajal.
kelle kuradiga siis peab selle väikesel rajal tiirutamise eelnevalt kokku leppima? Ilge tahtmine oleks laupäeval ikkagi prõnn-prõnn seal Pärnus teha....
Kui on vaja Saugale sõitma minna helistage Eiki Eriste 51 54 591 (ErkiSport)

vaatamata hinnapoliitika muutusele, usun et seal ikka edaspidi sõita saab.
isiklikult ma mingit traagikat kallimas hinnas ei näe. seda oleks lihtsalt pidanud normaalse etteteatamisega tegema.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
Kasutaja avatar

Kommionu

Erki Sport MTÜ-st on sujuvalt saanud 11.05.2007 Erki Sport Racing OÜ.....
Kasutaja avatar

Olts

Lugemata postitus Postitas Olts »

Raja "haldamisega" (raha kogumisega) tegeleb Eiki Eriste http://www.erkisport.com. Kui nüüd juuksekarva laudadeks saagida, siis igal rajale viival teel telliskivi ees vist pole. Boksidest stardimajani viivad pinnasteed näiteks. Seega saab politsei piirduda rajalt ära ajamisega. Samuti on soodsam maksta telliskivi alt läbi sõitmise eest trahvi kui 300.-/h Eristele. Miks eelkõige mootorratturitele politsei kutsutakse? Vanade naastrehvidega tiirutav VAZ on potentsiaalne SUPERKROSSIL osaleja, mis tähendab osavõtumaksu laekumist Eristele. Motomeeste pealt ei saa ta oma üritustel kasu lõigata. Politseiga tunduvad mehel aga suhted soojad olevat. Samal ajal kui kõik politseijõud Tõnismäele olid suunatud, leidis ta igasse pääslasse politseinikud oma superkrossi piletimüüjaid turvama.
Viimati muutis Olts, 31 Mai 2007, 17:42, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

manager2

ma usun, et hetkel pole vast mõtet hakata vendasid valimatult tümitama.

Jätaks veel praegu selle asja EMF ja nende vaheliseks läbirääkimiste teemaks. ei ole mõtet asjale sellist valgust anda, et need võimalikud hinnakõnelused juba eos nullitakse.

Ma arvan, et me kõik peame arvestama sellega, et tegu on siiski ainukese vähegi normaalse sõidukohaga siin eestis ja seetõttu on kompromissi leidmine meile ülivajalik.

seega soovin kõigile kainet mõistust ja tugevat närvi.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
Kasutaja avatar

viirastus

...nagu ma aru saan, siis osade asjade osas hakkab pilt natsa selgemaks (ka vähem pilvi silmapiiril) saama... nii et rahu vaid ning ootame näpud ristis kuniks rääkijad ise infi jagama tulevad...

timoriik
Tsikkel: mõned on

Lugemata postitus Postitas timoriik »

isa ja poeg eristed on tulihingelised autokrossi fännid, tsiklimeestest ja raja katest on neil suht savi ma arvan :shock:
Kasutaja avatar

Inz001

Lugemata postitus Postitas Inz001 »

mis värk on siiis toimub või ei :evil:
Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

Mis hetkeseisu puutub - ei tea öelda aga rajapäevadega lähen rajavaldaja jutule juuni teises pooles - need saavad toimuma, olenemata asjaoludest või hinnast - (4 etappi kusiganes neid läbi viia võimalik). Ärge sattuge juba eos mõttetult paanikasse - pole teema - ette tänades osavõtjaid,
Mati aka tramm66
tel: 55 12 336
faks: 44 32 312
www.dragbike.ee
Anname peatselt teada kus-mis:)
Kasutaja avatar

manager2

Anni paneb kohe info üles. RIVERMANI TREENINGLAAGER TOIMUB!!!
Laager toimub laupäeval. :D

Vedage end kindlalt kohale.
Ilm tuleb ilus, rahvas lahe ja kõik on superluks.
Kasutaja avatar

Teema algataja
anni

Lugemata postitus Postitas anni »

Nii laupäeval siis KÕIK Pärnusse :P

Laupäev 02. juuni 2007

10.00-10.25 Võidusõidu mootorrattad
10.30-10.55 Tänavasõidu mootorrattad

11.00-11.25 Võidusõidu mootorrattad
11.30-11.55 Tänavasõidu mootorrattad

12.00-12.25 Võidusõidu mootorrattad
12.30-12.55 Tänavasõidu mootorrattad

13.00-14.00 LÕUNA

14.00-14.25 Võidusõidu mootorrattad
14.30-14.55 Tänavasõidu mootorrattad

15.00-15.25 Võidusõidu mootorrattad
15.30-15.55 Tänavasõidu mootorrattad

16.00-16.25 Võidusõidu mootorrattad
16.30-16.55 Tänavasõidu mootorrattad

17.00-17.25 Võidusõidu mootorrattad
17.30-18.00 Tänavasõidu mootorrattad
Kasutaja avatar

Kommionu

Riverman treeninglaager. TOIMUB!!!!!

Pealkirja vahetus.....
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 88 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

a pyhapäeval ei toimu midagi v ?
Kasutaja avatar

Teema algataja
anni

Lugemata postitus Postitas anni »

sepp kirjutas:
a pyhapäeval ei toimu midagi v ?
Kahjuks mitte...
Kasutaja avatar

Steelrider
Kontakt:

Ühesõnaga, kiirendus in mu as*, asjad toimugu prioriteetide järjekorras :P

Kasutaja avatar

pacaan
Tsikkel: ZX12R turbo
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas pacaan »

Steelrider kirjutas:
sul hea rääkida, mõnel juba osavõtu maksud makstud ja sirgetee tuuningud tehtud.
8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Kasutaja avatar

Steelrider
Kontakt:

pacaan kirjutas:
Steelrider kirjutas:
sul hea rääkida, mõnel juba osavõtu maksud makstud ja sirgetee tuuningud tehtud.
Ma siiski lootsin veel, seega otsustaasin osalustasu maksmisega venitada viimase minutini. Tuunida jõudsin enda pilli muidugi küll, aga see väga ei sega. Ja seda vana risu pole minumeelest mõtet üldse eriti tuunida, ainult ülekannet sättida (Siinkohal siis jutt minu, mitte isand pacaani sõiduriistast. :twisted: ).

Kasutaja avatar

manager2

Härrased, pole küll midagi selle vastu,et te kiirenduse teemat pikalt ja laialt lahkate... kiige pikk või kiige lühike... aga vaadake siiski pealkirja.

Pole ju midagi lihtsamat, kui algatada uus teema ja asi mutt...

P.S. kellel aga on pikem kiige, on olnud juba ürgsest ajas meessoo jututeema number 1. :)
Kasutaja avatar

viirastus

mis ikka muud kui tänud kannatliku meelega korraldajatele :D :wink:

p.s elu on lill :P
Kasutaja avatar

Kommionu

viirastus kirjutas:
p.s elu on lill :P
:shock: möhh.. elu on ikka ÕIS....

Läheb krutib paar õisikut paberisse ja tuli otsa.... 8) :arrow:
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”