Riverman treeninglaager. TOIMUB laupäeval
Moderaator: Moded
1. Kui raja haldaja näeb ilma luba küsimata(loe: 300kr. tund väikesel rajal) kedagi ringrajal tiirutamas(eelkõige mootorrattureid), siis on mõne hetke pärast teil politsei kraes.
2. See vähenegi raja kate sõidetakse sellel aastal ikka korralikult sodiks haldaja poolt korraldatavatel superkrossi võistlustel.
3. Uut rajakatet ei tule sinna kohe kindlasti käesoleva haldaja valitsemisajal.
vot nii on lood siinpool sood...
2. See vähenegi raja kate sõidetakse sellel aastal ikka korralikult sodiks haldaja poolt korraldatavatel superkrossi võistlustel.
Et millest siis eriline viha bikerite vastu? Enamasti probleemiks ikka isehakanud autosportlased, kes kurve otseks sõidavad ja p*ska rajale kannavad...Nigga kirjutas:1. Kui raja haldaja näeb ilma luba küsimata(loe: 300kr. tund väikesel rajal) kedagi ringrajal tiirutamas(eelkõige mootorrattureid), siis on mõne hetke pärast teil politsei kraes.
PS. Aga sissesõidukeelu märgid on sinna tõesti tekkinud ("Sissesõit ainult MTÜ Erki Sport loal" vms).
-
Nigga kirjutas:1. Kui raja haldaja näeb ilma luba küsimata(loe: 300kr. tund väikesel rajal) kedagi ringrajal tiirutamas(eelkõige mootorrattureid), siis on mõne hetke pärast teil politsei kraes.
väike rada ja 300 kr/h

ja krt need siin kutsuvad veel politsei ka kui keegi niisama vabal ajal nende "ringrajal" mõne tiiru julgeb teha!? motosportlased my ass

Eestlased on tore rahvas, eks..
Ja nii lähebki kõige kaduva suunas ka meie ainuke rada. Masendav.
ZX10R '12
KX250F '14
KX250F '14
XXXXX ikka leidub XXXXX

no just siis kui tundub, et asi võtab ilmet, peab ikka olema keegi see, kes torgib enda näpud vahele ja mõtleb, vot nüüd leidis koha kus pappi teenida

ma olen kahe käega selle poolt, et võetaks raha asja eest... kuid kui haldaja käib lihtsalt passimas, et vaata kui palju tsikleid, ju siis toob raha sisse, seega paneme hinna topelt...

-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
no mitte kohustuslik,aga osalema võix ikka tulla. saab rahus keerata toru tyhjax ilma et peax põdema lubada pärast.pacaan kirjutas:kõikidele rinka oleviku- ja tulevikustaaride kohustuslik trenn. Sepp? Oled käsi ikka?
SEPP![]()
![]()
kas mina käsi? eee ei tea veel.. mehaanik Nuke sõitis ära soojale maale.
a mis selles shampuse jutus naljakat oli?

nitse kild on hea, et kiige ei loe nii lyhikesel maal, pikk just annab ju stardi eelise ja kui on ainult 200 meetrit,siis... ahh ma ei viitsi seletada

ja Sina kelle ratta nr on 64 ji või ij ja täna tabasalu kandis sõitsid... oled peast debiilik! mul on savi, et sa lendasid minust paremalt mööda maanteel kuigi vastu ei tulnud autosid. mööda minnaxe siiski vasakult!
arvesta sellega,et sa ei tea kunagi mis toimub autos millest sina möödud paremalt.võimalik,et ntx on mul autos juuatäis nitse kellel on väga paha olla ja karjub autos,et rops tuleb... mis ma teen kui sõidan maanteel, loomulikult tõmban kohe paremale teeserva ja pidurdan... ma ei tule selle pealegi,et mingi debiilik võix maanteel sõita minust paremalt mööda kui mõlemas suunas on ainult yx rada!
lihtsalt Sinu enda tervise huvides,Ära tee enam nii!!!

Viimati muutis sepp, 30 Mai 2007, 08:11, muudetud 1 kord kokku.
-
- Kontakt:
Paistab, et minu motosportlase karjäär kipub lõppema enne kui üldse hoo sisse on saanud, peab vist tagasi pöörduma liiklushuligaanide ridadesse.
Aga sellest soome rajast rääkides... palju minejaid-huvilisi oleks? Näiteks 16-17 juuni toimuvate võistluste eel võiks mingi suurema pundi kokku korjata, et logistika vähe ökonoomsem tuleks. Kui ülesõidu hinna mõistlikesse piiridesse saaks (veok tsiklite ja varustuse jaoks+ buss), oleksin kindel käsi, üksi toimetades jääks see ettevõtmine minu jaoks lihtsalt ära.
Aga sellest soome rajast rääkides... palju minejaid-huvilisi oleks? Näiteks 16-17 juuni toimuvate võistluste eel võiks mingi suurema pundi kokku korjata, et logistika vähe ökonoomsem tuleks. Kui ülesõidu hinna mõistlikesse piiridesse saaks (veok tsiklite ja varustuse jaoks+ buss), oleksin kindel käsi, üksi toimetades jääks see ettevõtmine minu jaoks lihtsalt ära.
K-750 1962, K-750M 1968, M-62 1963, Suzuki GSX-R 600 K3
http://www.expressmoto.ee
Mehe majakaks eluteel ei pea olema v**t, vaid ruuduline lipp.
Mida lühem maa, seda vähem on sul aega stardis magama jäädud aega tagasi teha, olgu su kiige nii pikk, kui tahes...tramm66 kirjutas:mida lühem maa seda suurema eelise pikk kiige annabnitse kirjutas:Ja kuna laupäeval on tavapärase 1/4 miili asemel 1/8 miili, siis pillide erinevused loevad poole vähem. Seega kõik sõitma ja läbi peanaha inisemine, et mul pole pikka kiiget, ei lähe seekord arvesseHea reaktsioon ja õnn mägivad olulisemalt suuremat rolli, kui tavaliselt. Kuna suurem osa pealtvaatajaid on tasuta, ainult tribüünipilet tasuline, siis ilmselt annab see tunda ka auhinnalaual, kui mõni ürituse sponsor muidugi ei üllata, aga no kamoon, kes meist seal auhindade pärast ikka võistleb?!?!?!
eksid sõber, sellist paska siin sadat lehte küll ei teki. 

-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
nii, rinkateemast saigi sujuvalt kiirenduse teema...nitse kirjutas:Mida lühem maa, seda vähem on sul aega stardis magama jäädud aega tagasi teha, olgu su kiige nii pikk, kui tahes...tramm66 kirjutas:mida lühem maa seda suurema eelise pikk kiige annabnitse kirjutas:Ja kuna laupäeval on tavapärase 1/4 miili asemel 1/8 miili, siis pillide erinevused loevad poole vähem. Seega kõik sõitma ja läbi peanaha inisemine, et mul pole pikka kiiget, ei lähe seekord arvesseHea reaktsioon ja õnn mägivad olulisemalt suuremat rolli, kui tavaliselt. Kuna suurem osa pealtvaatajaid on tasuta, ainult tribüünipilet tasuline, siis ilmselt annab see tunda ka auhinnalaual, kui mõni ürituse sponsor muidugi ei üllata, aga no kamoon, kes meist seal auhindade pärast ikka võistleb?!?!?!

aga pikakiige ja 1/8 miili vaidluse osas arvan mina, et mõlemal on õigus ehk tõde on kusagil vahepeal.
pikk kiige võib anda edumaad keskimisele E klassi sõitjale 0,2 kuni 0,3 sekundit esimesel 18 meetril (siinkohal on arvestamata jäetud võimalikud "pidamise" probleemid, mida aga kuuldavasti peaks kanalis arvestama, mis võivad pika kiige eelised nullida).
Samas kesine või algaja sõitja võib heale ja kogemustega sõitjale reaktsiooniajas vabalt 0,3 - 0,4 sekki kaotada, eriti eliminaatorringides kui "kindla peale" startida, vältimaks punast tuld (ja kindlat väljalangemist).
Kokkuvõttes usun, et eliminaatorites lähevad edasi ikkagi need, kellel rohkem kogemusi (parem reaktsioon) või rohkem õnne (riskides, 0 sek lähedase reaktsiooniga sõites) ja pikk kiige/uuem ratas siinkohal olulist rolli ei mängi. Kuigi, võib mingil määral (0,2-0,3 sek E klassis) kompenseerida sõitja vigasid.
8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Ilmselt kellegagi siit: http://www.erkisport.com/?a=a009&b=4Kommionu kirjutas:kelle kuradiga siis peab selle väikesel rajal tiirutamise eelnevalt kokku leppima?
Kui on vaja Saugale sõitma minna helistage Eiki Eriste 51 54 591 (ErkiSport)Kommionu kirjutas:kelle kuradiga siis peab selle väikesel rajal tiirutamise eelnevalt kokku leppima? Ilge tahtmine oleks laupäeval ikkagi prõnn-prõnn seal Pärnus teha....Olts kirjutas:Plaan nädalavahetusel tiirutama minna. Panen laupäeva ennelõunal siia info üles olukorrast rajal.
vaatamata hinnapoliitika muutusele, usun et seal ikka edaspidi sõita saab.
isiklikult ma mingit traagikat kallimas hinnas ei näe. seda oleks lihtsalt pidanud normaalse etteteatamisega tegema.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
Raja "haldamisega" (raha kogumisega) tegeleb Eiki Eriste http://www.erkisport.com. Kui nüüd juuksekarva laudadeks saagida, siis igal rajale viival teel telliskivi ees vist pole. Boksidest stardimajani viivad pinnasteed näiteks. Seega saab politsei piirduda rajalt ära ajamisega. Samuti on soodsam maksta telliskivi alt läbi sõitmise eest trahvi kui 300.-/h Eristele. Miks eelkõige mootorratturitele politsei kutsutakse? Vanade naastrehvidega tiirutav VAZ on potentsiaalne SUPERKROSSIL osaleja, mis tähendab osavõtumaksu laekumist Eristele. Motomeeste pealt ei saa ta oma üritustel kasu lõigata. Politseiga tunduvad mehel aga suhted soojad olevat. Samal ajal kui kõik politseijõud Tõnismäele olid suunatud, leidis ta igasse pääslasse politseinikud oma superkrossi piletimüüjaid turvama.
Viimati muutis Olts, 31 Mai 2007, 17:42, muudetud 1 kord kokku.
ma usun, et hetkel pole vast mõtet hakata vendasid valimatult tümitama.
Jätaks veel praegu selle asja EMF ja nende vaheliseks läbirääkimiste teemaks. ei ole mõtet asjale sellist valgust anda, et need võimalikud hinnakõnelused juba eos nullitakse.
Ma arvan, et me kõik peame arvestama sellega, et tegu on siiski ainukese vähegi normaalse sõidukohaga siin eestis ja seetõttu on kompromissi leidmine meile ülivajalik.
seega soovin kõigile kainet mõistust ja tugevat närvi.
Jätaks veel praegu selle asja EMF ja nende vaheliseks läbirääkimiste teemaks. ei ole mõtet asjale sellist valgust anda, et need võimalikud hinnakõnelused juba eos nullitakse.
Ma arvan, et me kõik peame arvestama sellega, et tegu on siiski ainukese vähegi normaalse sõidukohaga siin eestis ja seetõttu on kompromissi leidmine meile ülivajalik.
seega soovin kõigile kainet mõistust ja tugevat närvi.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Mis hetkeseisu puutub - ei tea öelda aga rajapäevadega lähen rajavaldaja jutule juuni teises pooles - need saavad toimuma, olenemata asjaoludest või hinnast - (4 etappi kusiganes neid läbi viia võimalik). Ärge sattuge juba eos mõttetult paanikasse - pole teema - ette tänades osavõtjaid,
Mati aka tramm66
tel: 55 12 336
faks: 44 32 312
www.dragbike.ee
Anname peatselt teada kus-mis:)
Mati aka tramm66
tel: 55 12 336
faks: 44 32 312
www.dragbike.ee
Anname peatselt teada kus-mis:)
Nii laupäeval siis KÕIK Pärnusse
Laupäev 02. juuni 2007
10.00-10.25 Võidusõidu mootorrattad
10.30-10.55 Tänavasõidu mootorrattad
11.00-11.25 Võidusõidu mootorrattad
11.30-11.55 Tänavasõidu mootorrattad
12.00-12.25 Võidusõidu mootorrattad
12.30-12.55 Tänavasõidu mootorrattad
13.00-14.00 LÕUNA
14.00-14.25 Võidusõidu mootorrattad
14.30-14.55 Tänavasõidu mootorrattad
15.00-15.25 Võidusõidu mootorrattad
15.30-15.55 Tänavasõidu mootorrattad
16.00-16.25 Võidusõidu mootorrattad
16.30-16.55 Tänavasõidu mootorrattad
17.00-17.25 Võidusõidu mootorrattad
17.30-18.00 Tänavasõidu mootorrattad

Laupäev 02. juuni 2007
10.00-10.25 Võidusõidu mootorrattad
10.30-10.55 Tänavasõidu mootorrattad
11.00-11.25 Võidusõidu mootorrattad
11.30-11.55 Tänavasõidu mootorrattad
12.00-12.25 Võidusõidu mootorrattad
12.30-12.55 Tänavasõidu mootorrattad
13.00-14.00 LÕUNA
14.00-14.25 Võidusõidu mootorrattad
14.30-14.55 Tänavasõidu mootorrattad
15.00-15.25 Võidusõidu mootorrattad
15.30-15.55 Tänavasõidu mootorrattad
16.00-16.25 Võidusõidu mootorrattad
16.30-16.55 Tänavasõidu mootorrattad
17.00-17.25 Võidusõidu mootorrattad
17.30-18.00 Tänavasõidu mootorrattad
-
- Kontakt:
Ühesõnaga, kiirendus in mu as*, asjad toimugu prioriteetide järjekorras 

-
- Kontakt:
Ma siiski lootsin veel, seega otsustaasin osalustasu maksmisega venitada viimase minutini. Tuunida jõudsin enda pilli muidugi küll, aga see väga ei sega. Ja seda vana risu pole minumeelest mõtet üldse eriti tuunida, ainult ülekannet sättida (Siinkohal siis jutt minu, mitte isand pacaani sõiduriistast.pacaan kirjutas:sul hea rääkida, mõnel juba osavõtu maksud makstud ja sirgetee tuuningud tehtud.Steelrider kirjutas:Ühesõnaga, kiirendus in mu as*, asjad toimugu prioriteetide järjekorras

Härrased, pole küll midagi selle vastu,et te kiirenduse teemat pikalt ja laialt lahkate... kiige pikk või kiige lühike... aga vaadake siiski pealkirja.
Pole ju midagi lihtsamat, kui algatada uus teema ja asi mutt...
P.S. kellel aga on pikem kiige, on olnud juba ürgsest ajas meessoo jututeema number 1.
Pole ju midagi lihtsamat, kui algatada uus teema ja asi mutt...
P.S. kellel aga on pikem kiige, on olnud juba ürgsest ajas meessoo jututeema number 1.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.