Yamaha XTZ 750 Super Tenere, Yamaha TDM 850
-
Teema algataja - Postitusi: 333
- Tsikkel: Raske riisiader
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
Kas mõtled pesade vahetuse all näiteks halogeenide paigaldust? Mis tulesid sinna panna annaks? Mulle tundub, et need oma plastkorpusega ühes tükkis. Minu mudelil on ümmargused tuled. Osadel olen näinud mingeid ovaalseid. Seda muidugi piltidel. Elusuurustel ratastel veel neid kohanud ei ole.pritsu kirjutas:nende esilampidega tõesti k...i palju. Ostsin isegi 3 tk tagavaraks. Ja vahetada saabki nii, et kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] maha ja paremini saab ligi, kui see tulede korrpus ka küljest keerata. See oli vist 3 poldiga, käib kiirelt. Lambipesade vahetamist paar spetsialisti ei soovitanud. Kui siis kogu tulede kompott (klaasid, reflektorid jms) korraga.
Selle spido undamisest ei saagi vist jäädavalt muud moodi lahti, kui tuleb uus osta.
Omasin kunagi soolo Urali. Selle spido ei töötanud hästi ja siis paigaldasin jalgratta spidomeetri. See näitas väga täpselt kiirust. Kuigi ma sellelt läbisõitu ei vaadanud, siis minuteada peaks seda saama vaadata. Samuti keskmist kiirust jne. Kui ei pea oluliseks originaal spidoka töökorras olekut ja tahad hetkel väikeste investeeringutega midagi ära teha, siis ühenda spidoka tross ülevalt lahti, osta jalgratta spidokas ja sõit jätkub ilma undamiseta. Need jalgratta spidokad ei ole eriti kallid ja neid on saada paljudes poodides.
Parem komistada uutel radadel, kui seista vanadel teedel! 

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.