Trahvid

Kasutaja avatar

AzA
Mode
Tsikkel: Kawaspa
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Lugemata postitus Postitas AzA »

to suzu:
saaksid paragrahvile viidata?
takka muhedamaks ikka kisub. nüüd on siis lugu selline, et kui lubad oma lapse kuskil maja ees rooli väristama (süütevõti muidugi enda taskus ja silm peal), siis ta on juhtimisõiguseta ja võib päris kobeda trahvi saada.
cthen: mis sest lapsest, ise saad ka, juhtimisõiguseta tegelase rooli lubamise eest.
ma istun rooli taga tee ääres, tukun peale väsitavat paarisadat kilomeetrit ja olen juht, uskumatu. selle peareerib ehk kuidagigi hea tahte jms. ära, aga ikkagi kisub nutuseks ...
sisuliselt on siis nii, et kui ma manan ette targa näo ja proovin kuskil kokkutulekul kellegi üle 25kw ruuna kannitunnet olen rikkunud seadust ja küllaltki jõhkralt.
kõlab nii, et kui loen poes uue alecoqi õlle silti, siis olen sisuliselt varas, kuna mul on mõne sekundi jooksul tõesti võimalik pudel põue lükata.

loodame sellise juhi definitsiooni korral mõistvat suhtumist, kuigi mina pihta ei saa.
juht on ikka see, kes mingi masinat juhib - alates käivitushetkest olen juht - nõus, aga alates kombaini istumisest - ei ole nõus.
Aga mulle meeldib.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”