Kas rollerid ei kesta?
-
- Kontakt:
Usu mind, olen tiba rohkem neid riisikaid ja teisi muu maailma rollereid laiali võtnud ja parandanud. KÕIK riisikad on tehtud võimalikult väikeste kuludega ning ebakvaliteetselt. Keeway nn. disainerriik kui selline on Ungari aga nad pannakse kokku hiinas, nagu ka enamus teised. See ei ole mingine määraja, kus ta kokku pannakse, sest kõik tänapäeva lääne kaupatest on riisikate poolt valmistatud. Vahe on selles, et kas on ta korralikult välja mõeldud töötama või mitte. Sinu 8000km on suur näitaja. On inimesi kes sõidavad oma Suzukidega ja Yamahadega 40000km puhtalt hoolduses käimisest. Ma pole oma silmaga näind ühtegi CPId millel oleks üle 10000 kellal, kui minu juurde parandusse tuleb. See, et sul see on, ei tähenda, et see hea on. Peamine, et ise oled rahul. Aga mingist utoopilist 25000.- sama tehnoloogia ja kvaliteediga tehtud masina eest kui Delta on mõttetu välja käia. Pole ühtegi inimest veel kohanud, kes peale nii ostu rõõmu möödumist CPIst vaimustuses oleks võrreldes teiste rolleritega mis kasut. peast odavamad on.Tzeta kirjutas:Nüüd selgita ära!!See läks siin vaikselt isiklikuks. Miks on Eelarvamus Keeways ja CPI-st??xzburnoutzx kirjutas:Kui soovid rollerit osta, siis kindlalt soovitan osta midagi kvaliteetsemate killast ( Aprilia, Piaggio, Gilera, Peugeot, Yamaha ). Ei soovitaks firmasid ( Keeway, CPI, Qingqi, Geely, Lifan - ja muid hiinas toodetud rollerid ).
1.Keewayd toodetakse Ungaris(säh sulle riisikat)
2.Olen sõitnud 8000+ oma keewayga ma midagi pole!!Vahetanud pole midagi ainult õli ja bensiini sisse valanud ja see nn "tuuning kit"![]()
See ajab närvi et vaatavad rolle oi väga lahe roll aga seda ei osta see keeway ja riisikas! T*ra ära räägi kui sa ei tea!
BTW. mul on olnud hiinakas ja mu sõpradel on ka praegusel hetkel

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.