Esiamordi simmeri ja õli vahetus
Vedru võib katki olla, kuid teise poole korras amort ei tohiks ju kogu ratast lasta nii sügavale vajuda, et hakkab õli välja ajama. Pealegi, siis peaks ka korras amordist hakkama tulema. Ratas laksu pole saanud etteotsa? Amorditorud on ikke sirged?Tsikkelröövel kirjutas:Ei usu, et torude pinnavigastus (kui see lausa näkku ei karga) nii kiire simmeri pidamise kaotuse kaasa toob. Minu rattal on amorditorudel roostekahjustused pinnakattes silmaga näha. Lihvisin teravad servad maha, aga süvendite vastu ei saa. Eks ma arvestan, et simmerite vahetus saab olema keskmisest tihedam (suurem kulumine sellises kohas). Aga kärab siiamaani ilusti (sülitan üle vasaku õla).
Pigem on seal ikkagi mingi põhimõtteline viga: vale paigaldus, tõesti liiga palju õli, liiga kõrge õhurõhk amordis (minu omal nt käib, ventiili kaudu), midagi purunenud?
Ütled, et esiots vajub alla. Miks? Kui amort tuksis, hakkab ta hüppama, aga miks alla vajub? Vedru on ju see, mis määrab kõrguse. Amort on tegelikult vaid võnkesummuti. Äkki vedru katki? Kui ise ei taha amorti lahti teha, pista vähemalt nina juurde, kui tehakse - sinu ratas, sinu elu ja sinu raha! Vaata ikka ise järele, mis seal sees on.
Hans
V-MAX
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.