Kuidas sissesõitu teha ning mida veel enne sõitmist teha?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Kuidas sissesõitu teha ning mida veel enne sõitmist teha?
Vahetasin just silindri, väntvõlli, laagrid, tihendid. Palju tuleb õli bensuga segada ja kas midagi veel tuleb teha? Ja on see õige et esimesed 100 kilti tuleb 20-ga sõita? Linnas ju võimatu, ju siis maanteel. Tundub küll mõttetu nii aeglasti sõita
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: -
1500 on natuke palju juba 70ccle kuna kolb peab enam vähem 3000-4000 kilti aint. Siis teeksid pool ajast sisse sõitu. Aga kuna silku ka uus siis ma teeks 1000kilomeetrit. Aint kolvile maks. 600km.KrossiHimuline kirjutas:Kutsa jutt on kõik õige.. Aga mida vähem koormad seda parem. Ning sissesõit võiks kesta üks 500-1500km
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Njaa, halvimal juhul ei saa sadat kiltigi täis. Vale kütteseguga laseb mootori kiirelt ´kohviks´. Alguses asja ikka ettevaatlikult võtta, kontrollida küünla värvust, jälgida hoolega mootori temperatuuri. Lisada ka törts õli bensiinile sissesõidul. Natu rohkem tossab, aga siis tead, et vähemalt saab hoolsamat määrimist. Võta asja rahulikult. Aegajalt kiirendad, siis jälle kulged vaiksemalt. Tavaliselt panevad ikka ´tegijamad´ silindritootjad tootele ka sissesõidjuhised kaasa.
-
- Tsikkel: -
Minu viga, ei süvenenud teemasse mõtlesin, et masin täiesti uus..Serengeti kirjutas:1500 on natuke palju juba 70ccle kuna kolb peab enam vähem 3000-4000 kilti aint. Siis teeksid pool ajast sisse sõitu. Aga kuna silku ka uus siis ma teeks 1000kilomeetrit. Aint kolvile maks. 600km.KrossiHimuline kirjutas:Kutsa jutt on kõik õige.. Aga mida vähem koormad seda parem. Ning sissesõit võiks kesta üks 500-1500km

Ise sa pead 3000-4000km.KrossiHimuline kirjutas:Minu viga, ei süvenenud teemasse mõtlesin, et masin täiesti uus..Serengeti kirjutas:1500 on natuke palju juba 70ccle kuna kolb peab enam vähem 3000-4000 kilti aint. Siis teeksid pool ajast sisse sõitu. Aga kuna silku ka uus siis ma teeks 1000kilomeetrit. Aint kolvile maks. 600km.KrossiHimuline kirjutas:Kutsa jutt on kõik õige.. Aga mida vähem koormad seda parem. Ning sissesõit võiks kesta üks 500-1500km
Polini sport, malossi sport, jne mid-race silindrid peavad ( ka rõngad, kolbid) peavad rohkem ikka, kui 4000km. Kui koonusfiltrit normaalselt hooldada, siis kestab ka normaalselt.
2-el sõbral malossi 70cc sport silinder( varsti endal ka), ja 500km pole vaja.
Mäletan, et kubu lasi mingi 10km stock õhufiltriga, ja siis oli segu väga lahja ja ültse edasi ei läind, õhtul 2-kesi sõitisme koguaeg 1,5km ringide kaupa. SIis võttis korra õhufiltri kaanem aha( filtri jättis), ja peale seda hakkas juba ratas käis ikka pidevalt ringi. Vist alla 300km oli tema sissesõit, ja kestab siiani( kohe saab, või on juba 5000km sõidetud). Vb. on asi selles,et sõidab suht rahulikult, 65-75km/h, kambas muidugi kiiremini.
Siis see "teine sõber" tegi ka mingine 200km.
peale 50km lasime 45/kmh kiirusel, päevas sai ikka päris palju maha hõõrutud, kui palju täpselt, seda ei tea, tal paneb spido segast.
ei tea kuidas sa suudad 3k-ga malossi spordi hõredaks saadaSerengeti kirjutas:Mina ei tea mina olen saand Malossi Spordiga maks 3000kilti. Siis jääb surve lahjaks juba ja ei liigu korralikult enam. Järelikult ma ei oska sõita. Kui sa kolbi vahetada ei raatsi siis on ju lihtsam 50cc jätte mitte tuunima hakata.
segu peab päris lahja olema, või siis vales mõõdus düüs
õhufilter ikka küljes ?
Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik 

Mul üks sõber ostis TrendImportist masina ja pidi sõitma vähemalt 30km 10-15km/h. Siis võis hakata natuke kiiremini, aga too väntas gaasi punni ja nii see läks. Masin käib veel, aga ei usu et kaua.
Uuendus: Varsti saan omal ka masina korda ja teen sissesõidu ära. Siis hakkan ka "reisist" osa võtma. Enne teen ikka load ka ära
Uuendus: Varsti saan omal ka masina korda ja teen sissesõidu ära. Siis hakkan ka "reisist" osa võtma. Enne teen ikka load ka ära

Väikesed jalad >> Suured jalad >> Jalgratas >> Chopper 80cc >> Roller 50cc >> Suured jalad
Anomaalne Bensiiniraiskaja
Anomaalne Bensiiniraiskaja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.