Kuidas Delta jookseks 70km/h?

Moderaator: Moded

Teema algataja
Heikster

Kuidas Delta jookseks 70km/h?

Lugemata postitus Postitas Heikster »

Tere!
Oleks siis selline küsimus,et kas Delta oleks võimalik panna jooksma 70km/h?
Ma ei ole mingi loll nagu enamus uued tegelased siin,lihtsalt 50-60km/h jääb linnas jalgu,kui 70km/h oleks võimalik siis oleksin väga rahul!

Ette Tänades
Heikster
Kasutaja avatar

Mix
Tsikkel: tsiklit netu.

Lugemata postitus Postitas Mix »

Saab küll!
Tehakse viiekanaliline läbipuhumine ja moditaskse olemasolevaid aknaid. Olemasolev sisselase suletakse (sellel kohal saab olema üks ülevoolu kanal) ja tehakse uus - suunaga karterisse ja paigaldatakse membraanklapp. Muudetakse põlemiskambri kuju. Kasutatakse ühe rõngaga kolbi. Paigaldatakse suurema lõõriga karburaator ja resonaatori ja otsevooluga väljalase.
Siduriketas viiakse väntvõlli otsast ära. Valmistatakse uus CDI.
Kõike saab..
-
-

Teema algataja
Heikster

Suured tänud Mix!
Taolist juttu olen ka ennem kuulnud aga tahtsin kinnitust :wink:

vashooder

Lugemata postitus Postitas vashooder »

Kindlasti saaks seda teha, aga mõtle milline peavalu on see sulle endale ja su rahakotile. Näpuvahel sa seda valmis ei tee :lol:
Odavam ja lihtsam olex osta sul mingi lääne 50cc masin.
D6-> minsk125-> vashood3m-> cz250-> gsx600f

burner

Re: Kuidas Delta jookseks 70km/h?

Lugemata postitus Postitas burner »

Heikster kirjutas:
Tere!
Oleks siis selline küsimus,et kas Delta oleks võimalik panna jooksma 70km/h?
Ma ei ole mingi loll nagu enamus uued tegelased siin,lihtsalt 50-60km/h jääb linnas jalgu,kui 70km/h oleks võimalik siis oleksin väga rahul!

Ette Tänades
Heikster
ma ei saa aru mis õigusega sa siin deltamehi lolliks tembeldad? :(
delta ei ole mõeldud sellise kiirusega sõitma, ja 70km/h on üsna haruldane. :?
Kuidas kurat jääb 50-60 km/h linnas jalgu?et teised seadust rikuvad pead sina ka seadust rikkuma?ega mopeediga ei või sa nagunii üle 45 km/h sõita. :wack:
Mul kunagi tegi üks tuttav suured silmad ette :shock: ja vastas seepeale kui tahtsin minna deltaga linna "SEE DELTA SUREB SUL KUSKIL VALGUSFOORI TAGA VÄLJA JA MINGI REKKA SÕIDAB SUST ÜLE :evil: "vms.
ma ise puutund deltadega üsna palju kokku, samas pean ära mainima, et 70km/h kättesaamine polegi nii raske, kui teed seda kiirenduse arvelt (väiksem hammasratas taha), kuid siis jääd sa just oma uimase kiirendusega autodele ette. :?
Et sa saaksid hea kiirenduse ja tippkiiruseks 70km/h peab aga rohkem vaeva nägema.Silindrikaas ja silinder tehakse ümber (kanalid lihvitakse, põlemiskamber suuremaks,ühe rõngaga kolb jne?)
karburaatorit näpitakse või annab selle äkki hoopis mõne suuremaga asendada?
kui juba karburaator siis miks mitte ka koonusfilter?
samas, kui viitsimist ja keevitamisvõimalust on , siis miks mitte aretada mõnest rolleri sportsumpast deltale sportsumpa?
veel olen kuulnud mingist sportsidurist ja võid ka käigukasti ümber teha.

Ausaltöelda olen ise kunagi kui veel deltaga sõitsin ja sealt kiirust taga ajasin, üsna hädas ja kui teised foorumlased nõus on, võiks selles teemas (kui keegi on teinud ja võiks siin teema põhjalikult rääkida ja miks mitte ka piltidega?)õpetused üles panna, et teistel deltavendadel kergem oleks?

vähe pikk post sai nüüd aga vast kannatab lugeda :P

burner

Lugemata postitus Postitas burner »

vashooder kirjutas:
Kindlasti saaks seda teha, aga mõtle milline peavalu on see sulle endale ja su rahakotile. Näpuvahel sa seda valmis ei tee :lol:
Odavam ja lihtsam olex osta sul mingi lääne 50cc masin.
vashooderil on täiesti õigus, see ei saa lihtne ja väga odav olema.
kui sul oskust, viitsimist, tööriistu ja tööpinke on siis lase aga käia, ma arvan et paljudel oleks huvitav näha deltat mis rollerimeestel silmad ette teeb.

petz
Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas petz »

annab teha küll,et 70 ja rohkemgi välja jookseks. kuid arvestage sellega, et sellise mootori tööiga on küllaltki lühike. lisaks sellele, mida mix kirjutas, tuleb ka väntvõll sisuliselt uus teha, st keps tuleb teha nõellaagrite peale ja vähendada kõikide väntmehhanismi liikuvate detailide massi. aastakümneid tagasi sõideti n liidus rinkat 50 ccm tsiklitega. lätlaste tehtud vesijahutusega mootor andis 15000 pöörde juures oma 15 hj välja. muidugi tegu polnud delta mootoriga vaid ikkagi omaette mootoriga. kui eks sellegi ressurs oli suht väike.

Alwayslate
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alwayslate »

Kahju et oma kardi mõned aastad tagasi peaaegu et niisama eest ära andsin.
Sealt oleks sa saanud mootri mis selle 70 ka välja oleks vedanud.Nüüdseks on asi silmist kadunud kahjuks.Viimane aasta kui selle kardiga eestikatel sõideti saavutati üldarvestuses 2 koht.Otsi üles mõni vana kooli kardi ehitaja ja las seletab sulle juku(vist oli) klassi kardi mootoritest.Sealt peaks saama kõige paremad juhised kuda see mootor jooksma saada.Mu kart jooksis võistlus hammakaga 80 auto spido järgi.Väikse hammakaga oleks veel läinud ma usun.
Kasutaja avatar

Mix

Mnjaahh... ega ei uskunudki, et see teema nii palju "tuld võtab". Lootsin mõningaid vajalikke töid kirjeldades hoopis teema autorit eemale peletada sellest mõttest. On ju selline ettevõtmine tänapäeval ainult tõsiste tehnikafriikide pärusmaa. Oskusi nõuab palju, tööd nõuab palju, raha kulub palju ja tulemuseks on... esialgsest mootorist jääb alles ainult osa karterist.
Mõningaid Riia tehase spetsiaalseid võistlusmootoreid ja -rattaid näeb näiteks siit:
http://foto.inbox.lv/kashinjshh/monstri
-
Mõni aasta tagasi oli samal teemal venekeelses Motos artikkel koos joonistega: http://foto.inbox.lv/motodom/remzona/vz ... oinika.jpg

PS! Mõttega tasub lugeda tolle artikli lõpulõikke...
-
-

Teema algataja
Heikster

Eile veel uurisin asja pikalt,ja see asi ei tasu ära.Rahakohtti tühjendaks ikka kõvasti ja selle mootori eluiga lüheneks ka väga.

Burner: Deltamehi ma lolliks ei tembleda,lihtsalt tavaliselt sõimatakse täis kui keegi küsib kuidas mingit kiirust saavutada.

Las ta siis jääb kuidas on,pole mõtet sellega jamama hakata :wink:

Heikster
Kasutaja avatar

Mix

OK!
Case Closed!
.
.
Suletud

Mine “Mopeedid”