Huumorit
Sõidab skaut trammiga. Akna all istub mutike, kes äkki aevastab.
Skaut põrutab täiest kõrist:
"Tervist, vanaema!"
"Oi jumaluke, pojake! Minu tervis on õnneks korras! Ma nuusutan
ainult nuusktubakat!"
"Muti! Minu pärast ime või riista, aga skaut peab alati viisakas
olema!"
Porutsik Rzevski seletab: "Kus eile oli lahing! Kus oli möll! Vaenlane tungis nii ootamatult peale, et ähmiga haarasin mõõga, asemel riista pihku! Ja enne ei saanudki aru, kui olin juba kolm meest, läbi torganud!"
Mees läheb seksoloogi juurde ja kurdab, et naine ei taha minetti teha. "Te määrige riist ðokolaadiga kokku," soovitab arst. Nädala aja pärast kohtub arst mehega ja küsib, kas naine on rahul. "Naine mitte, aga lapsed on küll rahul."
Hakanud kord talumees karule kändu persse ajama. Ajas ja ajas, kolm päeva ajas. Lõpuks sai kännu karule persse. Pühkis siis talumees väsinult higi ja lausus: "Ega ta nüüd hästi ei saanud, aga kõvasti sai küll!"
Skaut põrutab täiest kõrist:
"Tervist, vanaema!"
"Oi jumaluke, pojake! Minu tervis on õnneks korras! Ma nuusutan
ainult nuusktubakat!"
"Muti! Minu pärast ime või riista, aga skaut peab alati viisakas
olema!"
Porutsik Rzevski seletab: "Kus eile oli lahing! Kus oli möll! Vaenlane tungis nii ootamatult peale, et ähmiga haarasin mõõga, asemel riista pihku! Ja enne ei saanudki aru, kui olin juba kolm meest, läbi torganud!"
Mees läheb seksoloogi juurde ja kurdab, et naine ei taha minetti teha. "Te määrige riist ðokolaadiga kokku," soovitab arst. Nädala aja pärast kohtub arst mehega ja küsib, kas naine on rahul. "Naine mitte, aga lapsed on küll rahul."
Hakanud kord talumees karule kändu persse ajama. Ajas ja ajas, kolm päeva ajas. Lõpuks sai kännu karule persse. Pühkis siis talumees väsinult higi ja lausus: "Ega ta nüüd hästi ei saanud, aga kõvasti sai küll!"
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.