Huumorit
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Pisut huumorit, mis leitud siit foorumist.
See on drossel:
drossel - tehn. teat. ahendusseadis (näit. ventiil, klapp, diafragma, düüs) voolava vedeliku, auru v. gaasi rõhu vähendamiseks.
drosseldama - tehn. voolava vedeliku, auru v. gaasi rõhku drosseli abil vähendama
Allikas: Eesti kirjakeele seletussõnaraamat
Ja mis juhtuda võib, kui ei tea mis on drossel...
Oleks ma näiteks eile õhtul selle teada saanud siis oleks ma drosseldanud enda kõri ette mingi huinaa mis oleks vähendanud läbivoolava vedeliku hulka jättes samal ajal mulje, et panen kõvasti napsu sest klaas on ju pikalt suul.
Nüüd tänu sellele, et nagu selgus, et ma olen ka tegelt paras tainas kes ei tea midagi drosseldamisest, ühesõnaga siis, pohmell. Väga suur.
Samas on jälle hea, et ma ei teadnud mis tähendab drosseldamine, sest kohal olid ka mingid tibinad ja nemad ka ei teadnud drosseldamisest midagi. Ja kuna ka mina ei teadnud veel mis tegelikult tähendab üks õige drosseldamine ei saanud ma seda neile öelda. Seega jäime kõik mõnusalt purju. Hiljem aga kui olin juba väga purjus sain ma targaks, nagu kõik purjus inimesed. Tundub et ma hakkasin midagi drosseldamisest jagama, sest ma üritasin, õnnestunult muideks Smile , ühele tibinale seda selgitada ja kuna teda huvitas asi ka praktikas siis me drosseldasime veidi. ma ei tea kuidas õnnestus. aga minu arust siiski mingeid teatud vedelikud voolasid kuid kas drosseldatult või mitte selles ma pole kindel. Isegi täna teades selle sõna tõelist tähendust poel ma kindel, et drosseldatult see juhtus. Kuid ma loodan. Ja usun Smile
Igatahes järgmine kord, mida arvestades kuupäeva ei tule kaua oodata, ma katsun ennast veidi drosseldada siis oskan ka drosseldamise erinevaid aspekte, tagajärgi ja tulemusi erinevates praktikates täpsemalt teieni tuua.
Loodan, et kellegi copyright'e ei riku
drossel - tehn. teat. ahendusseadis (näit. ventiil, klapp, diafragma, düüs) voolava vedeliku, auru v. gaasi rõhu vähendamiseks.
drosseldama - tehn. voolava vedeliku, auru v. gaasi rõhku drosseli abil vähendama
Ja mis juhtuda võib, kui ei tea mis on drossel...

Oleks ma näiteks eile õhtul selle teada saanud siis oleks ma drosseldanud enda kõri ette mingi huinaa mis oleks vähendanud läbivoolava vedeliku hulka jättes samal ajal mulje, et panen kõvasti napsu sest klaas on ju pikalt suul.
Nüüd tänu sellele, et nagu selgus, et ma olen ka tegelt paras tainas kes ei tea midagi drosseldamisest, ühesõnaga siis, pohmell. Väga suur.
Samas on jälle hea, et ma ei teadnud mis tähendab drosseldamine, sest kohal olid ka mingid tibinad ja nemad ka ei teadnud drosseldamisest midagi. Ja kuna ka mina ei teadnud veel mis tegelikult tähendab üks õige drosseldamine ei saanud ma seda neile öelda. Seega jäime kõik mõnusalt purju. Hiljem aga kui olin juba väga purjus sain ma targaks, nagu kõik purjus inimesed. Tundub et ma hakkasin midagi drosseldamisest jagama, sest ma üritasin, õnnestunult muideks Smile , ühele tibinale seda selgitada ja kuna teda huvitas asi ka praktikas siis me drosseldasime veidi. ma ei tea kuidas õnnestus. aga minu arust siiski mingeid teatud vedelikud voolasid kuid kas drosseldatult või mitte selles ma pole kindel. Isegi täna teades selle sõna tõelist tähendust poel ma kindel, et drosseldatult see juhtus. Kuid ma loodan. Ja usun Smile
Igatahes järgmine kord, mida arvestades kuupäeva ei tule kaua oodata, ma katsun ennast veidi drosseldada siis oskan ka drosseldamise erinevaid aspekte, tagajärgi ja tulemusi erinevates praktikates täpsemalt teieni tuua.

-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Re: Pisut huumorit, mis leitud siit foorumist.
Copyright'ist nii täpselt ei tea, kuid Ülikooli päevilt meenub, et originaalallikad peavad olema ilusti viidatud. Ja veel meenub vanematelt kuuldud ütlus: "Kus viga näed laita seal tule ja aita". Ehk siis originaal: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?hig ... ne&t=13441davidsoniharald kirjutas:See on drossel:
Ja mis juhtuda võib, kui ei tea mis on drossel...![]()
Ja autoriks Racerx

Vihjeks vast niipalju, et sellise lingi jaoks on olemas hoopis kohasem teema: "Videod".janis kirjutas:Vabandust, MUST huumor. Inimese südametunnistusele on püütud läheneda hale naljakalt a la tüng värdjas. Seda saab võtta kahte moodi.Primo kirjutas:Mõtleks nüüd uuesti, kas oli ikka nii huumor?janis kirjutas:
kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 694 korda
- Tänatud: 455 korda
OT Tekitaks uue topic'u "jalka"!willie kirjutas:Vaatasin täna poole silmaga jalgpalli ning vigade väljameelitamist. Ainuke lahendus oleks vist sellise vingerdamise ja teatri vastu vaid üks: halastuslask, nagu vigastatud loomadele. Siis kaoks ka agoonia platsil.
Williele ei meeldi "raskelt vigastatud" mängijad.
Minu arust on see 22'e haige iba!
Jalgpallivastane ants01, maha Kojamees!
Edu
Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kas unustasid rohud võtmata?ants01 kirjutas:OT Tekitaks uue topic'u "jalka"!willie kirjutas:Vaatasin täna poole silmaga jalgpalli ning vigade väljameelitamist. Ainuke lahendus oleks vist sellise vingerdamise ja teatri vastu vaid üks: halastuslask, nagu vigastatud loomadele. Siis kaoks ka agoonia platsil.
Williele ei meeldi "raskelt vigastatud" mängijad.
Minu arust on see 22'e haige iba!
Jalgpallivastane ants01, maha Kojamees!
Edu
"Suicide Hotline...please hold."
+358458693818
+358458693818
Tahaks vägagi küsida kas loomad ei ole siis inimesed... ei ole vist jah... aga tunded mis liiguvad metsa jäetud lapse peas annavad kõige teravamalt edasi metsa jäetud koerte tundeid....Primo kirjutas:Mõtleks nüüd uuesti, kas oli ikka nii huumor?janis kirjutas:
Kahe käega poolt inimeste ajude keeramisega... krt oma tsiklit sa metsa maha ei jäta...ammugi siis last või lemiklooma
http://www.aegmaha.com/?id=5215&PHPSESSID=490517
lihtne ja lööv situatsioonikoomika. Ma vaatasin lausa mitu korda järjest. Ja vist vaatan veel mõne korra
lihtne ja lööv situatsioonikoomika. Ma vaatasin lausa mitu korda järjest. Ja vist vaatan veel mõne korra

Kronreif, Trunkenpolz ja Mattighofen ruulivad
Ma loodan, et need tublid töösipelgad siit veel läbi pole käinud!!
http://www.youtube.com/watch?v=AT2V0dtwdhg&NR
Kotkapoegadele jälle veidi eeskuju.
http://www.youtube.com/watch?v=AT2V0dtwdhg&NR
Kotkapoegadele jälle veidi eeskuju.
Aprillis Pegasuses!!!
-
Teema algataja - Postitusi: 395
- Kontakt:
Head naistepäeva!
Elumehel on naistepäeval alati valida, kas minna EHALE, MARJULE, VALVESSE, või lüüa käega ja süveneda hoopis LUULESSE Peaasi, et ei läheks LIIALE
Ei ole olemas tigedaid inimesi, on hoopis vähe huumorit!
-
Teema algataja - Postitusi: 395
- Kontakt:
Seletav sõnaraamat
Hea äri jääb venelastega tihtilugu ajamata keelebarjääri tõttu, mille taha meie noored äriinimesed takerduvad.
Siin mõned tähtsamad fraasid, mis võiks selgeks õppida, et venekeelses ärimaailmas orienteeruda ja vastastikku end arusaadavaks teha ning luua meeldiv ja tulemuslik üksteisemõistmise õhkkond.
1. "Какого хуйя тебе надо?" - "Mis Teid täpsemalt huvitab?".
2. "Всякая поебень" - "Lai toodete assortiment".
3. "Бля буду!" - "Firma annab garantii".
4. "Где тока таких мудаков берут?" - "Jätke oma firma koordinaadid".
5. "Засунь себе в..." - "Vajab väheke viimistlemist".
6. "Отвечаю напидора!" - "Isiklikult kontrollin täitmist".
7. "Я тебя в рот ебал!" - "Praegusel hetkel Teie pakkumine meile huvi ei paku".
8. "Че за нах?" - "Siinkohal on tehtud väike viga".
9. "Вот же ж блядь какая!" - "Kuidas saaksin Teile kasulik olla?".
10. "Хуй тебе в жопу!" - "Allahindlust pole veel arvestatud".
11. "Пидар штопаный" - "Võtmeklient".
12. "Хуйло очкастое" - "Perspektiivikas klient".
13. "Заебал уже" - "Mis Teile veel huvi pakuks?".
14. "там такое..хуй прассышь" -"Kõrgtehnoloogilised lahendused".
15. "Пошел нахуй!" - "Pöörduge palun minu kolleegi poole"
Siin mõned tähtsamad fraasid, mis võiks selgeks õppida, et venekeelses ärimaailmas orienteeruda ja vastastikku end arusaadavaks teha ning luua meeldiv ja tulemuslik üksteisemõistmise õhkkond.
1. "Какого хуйя тебе надо?" - "Mis Teid täpsemalt huvitab?".
2. "Всякая поебень" - "Lai toodete assortiment".
3. "Бля буду!" - "Firma annab garantii".
4. "Где тока таких мудаков берут?" - "Jätke oma firma koordinaadid".
5. "Засунь себе в..." - "Vajab väheke viimistlemist".
6. "Отвечаю напидора!" - "Isiklikult kontrollin täitmist".
7. "Я тебя в рот ебал!" - "Praegusel hetkel Teie pakkumine meile huvi ei paku".
8. "Че за нах?" - "Siinkohal on tehtud väike viga".
9. "Вот же ж блядь какая!" - "Kuidas saaksin Teile kasulik olla?".
10. "Хуй тебе в жопу!" - "Allahindlust pole veel arvestatud".
11. "Пидар штопаный" - "Võtmeklient".
12. "Хуйло очкастое" - "Perspektiivikas klient".
13. "Заебал уже" - "Mis Teile veel huvi pakuks?".
14. "там такое..хуй прассышь" -"Kõrgtehnoloogilised lahendused".
15. "Пошел нахуй!" - "Pöörduge palun minu kolleegi poole"
Ei ole olemas tigedaid inimesi, on hoopis vähe huumorit!
-
- Tsikkel: why ze
- Tänanud: 1 kord
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
Vanem naisterahvas valab prügi kontenerisse, aga nii õnnetult, et kukub ise ka sisse, aga nii et taguots jääb välja. Samal ajal tuleb Juku koolist ja mõtleb, et hea võimalus ning keerabki mutile taha. Inimesed kõnnivad mööda ja noomivad Jukut, et kas Sul häbi ei ole, abitu vanainimene ja Sina kasutad teist noomoodi ära. Juku ütleb, et neil peaks häbi olema, täitsa nikutav mutt ja minema visatud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.