Kasutajanimede sünnilood
Moderaator: Moded
minu kasutajanimi on sellest tulnud et..... eelmine aasta oli meil koolis inglisekeele õpetaja vahetus meie õps läks ameerikasse õpetama ja sealt tuli vastu ameeriklasest õpetaja....kui ta küsis(uus õpetaja) minu nime siis vastasin Siim.... ning ta ei mõtlend ka ja ütles vastu oujee Symster... vahel on õelnud ka Simulazy(siis kui´ei viitsinud tunnis tööd kaasa teha)ning veel Simulator(kuna ma tõmblesin igalpool klassis ringi ja ajasin juttu teistega)..mulle on see Symster nüüd nii meeldima hakkanud et see on mul nüüd enamvähem et hüüdnimi....paljud klassist kutsivad ka mind vahest nii
muidu oli tore õpetaja, peaks ütlema et väga tore
muidu oli tore õpetaja, peaks ütlema et väga tore
NSR125R,RMZ250,RMZ450,LTR450,XV535,CBR600RR,GSXR600,650ieGARDA,650ie
-
Teema algataja
-
- Kontakt:
Endal siis niimodi, et kui korvpalli trennis käisin siis oli meil mingine võistlus kuskil Lätis ja siis 90a. sündinud mängijad hakkasidki mind kutsuma alpsiks ning nii see kasutajanimi tuligi.
Yamaha Bw's 50 1996a. -> Yamaha Aerox R 50 2003a. -> Yamaha Aerox 70 2001a. -> Yamaha Aerox 70 Race Replica 2006a. -> Gilera Runner 70 DD 2004a. <-
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Oi bljääd! Selline nostalgia flashback tuli selle peale, et anna aga olla! Aasta 1990, Tehnikakeskkooli arvutiklass, kus mingite võrguterminalide kõrval ka üks "Vene XT" ehk Iskra. No sai seal siis ikka mängitud seda Diggerit tundide kaupa. Muidugi, kui viimase klassi "arvutikunnide" kõrvalt lõpuks meile, kümnendikele, aega jäi. Ma arvan, et esimese 3 leveli liikumised on mul vist siiani näppude seesdigger kirjutas:80-ndatest pärinevad minu esimesed kokkupuuted arvutimaailmagaDigger oli selle aja üks tegija arvutimäng kus buldooseri moodi nimitegelane uuristas usinalt käike ning püüdis võimalikult palju kulda ning kirsse (boonuseid) kokku korjata, kusjuures pidevalt ajasid teda taga mingid kurjad tüübid (nobbin'id ja hobbin'id).

Fazer - tuli sellest, et esimeseks ja ka praeguseks rattaks Yamu FZS 600 Fazer
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Ähh, oli kord seoke lasteetendus: kuidas kuningas kuu peale kippus. Seal oli seoke pagar, kelle nimi oli Hikelgruber. Samas see nimi kuidagi selle ühe munaga Adolfi pärisnime moodi, ei kõlvand mitte. Aga sepp väänas seda nime igat pidi, muuseas tsikkelröövel. Ja see jaburus ei olegi meelest läinud kõik need aastad (no 25 viimasest vaatamisest?). Las ta siis olla. Süda rahul.
Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?
-
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
selle nime valisin paljude hulgast....arvan, et lihtne ja lööv....või siis tsiklil on ka ju loff mantli sees....kunagi mopeedidega ringi udjades hakkasid sõbrad mind nii hüüdma....esialgu oli küll paff-loff aga siis ükshetk kadus paff eest ära.
on olnud veel pafkin, paavelpets, paff ja loff eraldi paff-loff koos, piivo meenutab õlu vene k. ja vist oligi kõik....pärisnimi on siis paavo.

on olnud veel pafkin, paavelpets, paff ja loff eraldi paff-loff koos, piivo meenutab õlu vene k. ja vist oligi kõik....pärisnimi on siis paavo.

https://www.youtube.com/@paavokaleva
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: Yamu,KTM,Kawa
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: HD FLHRCI
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Kawasaki Z750 2004a.
Hi
Nu nimi tuli sellest et pandi selline hyydnimi mulle nagu IceMan, ja see nimi oli võetud siis lisasin Eesti tähise juurde EST ja oligi korras 

Good times:
- Suzuki GSX-R750 2000a.
KTM 620SC LC4 2001a.
Kawasaki ZX-6R 636B1 2003a.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.