Tsiklistisõbralik Pizzeria & Cafe Tartus
Moderaator: Moded
Üks küsimusi motopaksule kas seal saaks ka suuremaid üritusi korraldada, et terve baarike kinni panna teatud ajaks koos hulga pizzadega ja mingid üritust telekast vaadata?

1 motokas tubli poiss tegi midagi ära, kõik vinguvad pole kohti kus käia jne
2 kas nagu sügavalt pohhui ei ole, kas seal on muud inimesed või mitte. vahet pole on nad rollerite, bussi, või kuradi titekärudega.
2.5 kui isegi rollerlapsed teevad mujal lollusi ( rõhutan sõna KUI) siis vaevalt, et nad neid lollusi seal sees teevad , või tahetakse et ka sees tuleb suunda näidata? et leti äärde jõudes kui tellimus antud suund sisse ja kärts peeru ja minek?
3 joogem, söögem ja ärgem mölisegem!
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
-
Mis see tehnika siia puutub üldse ?Olts kirjutas:bash, mida sa siin materdad neid noori? Vaata peeglisse, palju sa ise rolleristidest vanem oled? See et 17 aastasena omale YZF 750 R ostsid tõstab sind kohe kõrgemale pulgale võrreldes teiste eakaaslastega? No offence aga nori meest mitte mehe mütsi.
Seda enam, et nad minuvanused on, ei saa ma aru miks neil sellist mõtlemist ei ole, mis minu tutvusringkonnas liigub.
Mure ei olegi selles millega sõidetakse vaid see kultuur justkui on madalalaubaline.
EDIT: Ma lisaks veel, et üsna kindlalt läheb see tsikkel peale valmimist müüki ja midagi lahjamat omale soetan. Sai ostetud rohkem kahel põhjusel: 1) Hea hinnaga sain 2) tahtsin ehitamiskogemust
-
CY-50(müügiks sai ostetud) /
kotkapoegade allakäigu spiraal, üks hakkas teed jooma, teine on söömisega tegelema hakanudanarhismikaplan kirjutas:ennevanasti sattusin sinnakanti sööma vaid paar korda kuus, kuid nüüd peab hakkama vist tihedamini sattumaja tundub et tuleb ikka biker.ee kaart ää teha. Igatahes väega lahe, et nüüd kusagil mõnes pizzeerias ka nn "käpp sees" on

Nii, et kui te ei taha linnatahva meelepaha alla sattuda ja omanikule pahandusi tuua siis paluks tasakesi majataha sõita (mitte auke kaevata).
OT. Püüame ka rohelistega läbi saada.
http://tartu.postimees.ee/foto/7/3/7913 ... 60dfca.jpg
Siin on näha, et taga, kus aken ja uks asuvad on tühi maa. Kalda 43. (seda teed veel pole seal).
Sinna ei pea mitte ainult mööda asfalti minema.
Seal võiks ka mõnigi õhtu trehvata enne lume sulamist, aga ei maksaks neid mehi ka kohe perse saata(Ärge rikkuge Eestikeelseid sõnu tärnidega) kes nahka ei kanna.
Ei maksa unustada seda, et ka 100% allahindlus ei pruugi tagada head seltskonda kui külastajad seda ise ei taha.
-
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Kontakt:
parkimisega on nii nagu parkimist reguleervad märgid näitavad, eraldi annab kokkuleppe äkki saavutada kinnistu haldajaga. Seda siis maja taga parkimisega. Seal on olemas u. 3m laiune tänavakividest tee. Paraku on maja taga ka laste mänguväljak, mille atraktsioonide vahel pole ilus ratastega sõita. Seega tuleks juurdepääs teha teiselt poolt. Kannatage nüüd natuke selle parkimisega, praegu nagunii lumi maas, iga asi omal ajal ja ma tegelen asjaga.
edasi...
istekohti on pizzerias 35, seega niipalju inimesi see mahutab. Suvel kui väliterassi avatud saab siis kindlasti läheb sinna veel mingi 20-25 inimest juurde.
Rolleritega...
loomulikult saavad ka meie rollerimehed alet, kuidas seda korraldada on iseküsimus. Sorry, ei tulnud kohe kõige peale.
Esimene variant on biker.ee kaart, kellelgil see ikka teist on ja kui pole siis teete. Tulete gängiga sinna, keegi näitab kaarti ja tellib pizzad-värgid ära ja saate ikka alet. Muud variandid on vaja välja mõelda.
andke aega atra seada

motokas
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
See võttis naerma ja naersin mis ma naersin, aga tõsi ta on, mul ka vaid litsents ette näidata. Või tuleks lohisemisjälgedega sõidukombestsarr kirjutas:Kas EMF-i litsents kah kärab? Tänavasõidu ratas puudub veel kahjuks.

Tartu minnes lähen nii ehk naa sealt läbi. Ale või mitte, seltskond on tähtis. Tänud, Motopaks. Või Motokas? Või sa oled mingi jälle paksuks läinud:) ? Hooaeg kohe-kohe algamas ja sa pole vormis!? Mismõttes?!

-
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Kontakt:
Irw, olen vormis küll, uues väiksemas vormis!HeitiKender kirjutas:See võttis naerma ja naersin mis ma naersin, aga tõsi ta on, mul ka vaid litsents ette näidata. Või tuleks lohisemisjälgedega sõidukombestsarr kirjutas:Kas EMF-i litsents kah kärab? Tänavasõidu ratas puudub veel kahjuks.
Tartu minnes lähen nii ehk naa sealt läbi. Ale või mitte, seltskond on tähtis. Tänud, Motopaks. Või Motokas? Või sa oled mingi jälle paksuks läinud:) ? Hooaeg kohe-kohe algamas ja sa pole vormis!? Mismõttes?!
Mis aga alesse puutub siis öege lihtsalt, et olete tsiklimees ja keegi rohkem ei küsi

Sama teema ka rollerihuntidele!
motokas
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
pizza

Re:
Motopaks kirjutas:see projekt on nüüdseks edasi müüdud. Kahjuks ei soostunud uus omanik tsiklistialet edasi pakkuma. Seega edasine söömine toimub tavahindadega.
Kohe varsti saame uue pizza Indianis avatud, siis saab jälle head pizzat soodsamalt.
Mis seis tänapäeval Tartus on, on veel mõni motomeeste jaoks erilisem koht alles jäänud?
-
- Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919
Re: Tsiklistisõbralik Pizzeria & Cafe Tartus
Pole Tartus ühtegi motosõbralikku kohta kust ikka korralikult süüa ka saaks, tegelikult pole sellist kohta olnudki.
Kui siis kesklinnas Grepp(saab suvel väljas süüa). Rehepapis(Taskus) oli ka hea söömas käia sõitsid tõkkepuust mööda, nati pidid läbi poodide seiklema aga hinnad hakkasid mäkke minema, hetkel ei tea pole ammu käinud.
Re: Tsiklistisõbralik Pizzeria & Cafe Tartus
Vana teema, aga lugesin selle bashi kommentaare. Ega jaa, need 300kmh sõitjad on ju nii intelligentsed kõik, et mopeedimehed oma madalate laupadega ei kõlba kuhugi. Olen näinud paljusid "suurte" sikklitega mehi, kes laaberdavad ja ropendavad, aga noh, sikklil näitab ju, et suur ratas. See tõstab laupa meetrites. Bash, sa peaksid minema kuhugi arenema. Ma tõesti ei solva ühtegi mootorratturit siin, aga ei ole vaja lahterdada rolleri ja mopeedi mehi idiootide ja Valdiste gruppi. Ise sõidan ka mopeediga, ei kihuta ja olen viisakas, sest mind on korralikult kasvatatud. Ükski masin ei näita su kasvatust või intelligentsust.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.