Suzuki GSX 600F vs ZX 6R Ninja
oot oot et Moto gp tsiklite vs tänava omade võrdlus ja vastupidavus on otseses seoses ve
okei siis too mulle palun 5 ühist joont mis on motogp ja tehase tsiklil
ja nu motogp kuningliku klassi võitis kas mitte Hondaga Hayden ja nu ma arvan et Honda superbike tüüpi siklit läbimüük küll nüüd suurem ple kui näiteks yamul või kawal või suzul, pigem väiksem
aga nuh kui sa arvad nii siis mis muud kui jõudu

okei siis too mulle palun 5 ühist joont mis on motogp ja tehase tsiklil

ja nu motogp kuningliku klassi võitis kas mitte Hondaga Hayden ja nu ma arvan et Honda superbike tüüpi siklit läbimüük küll nüüd suurem ple kui näiteks yamul või kawal või suzul, pigem väiksem

aga nuh kui sa arvad nii siis mis muud kui jõudu

H2O kirjutas:Suzukisid on tunduvalt rohkem kui kawasid, järelikult on üldjoontes suzukid eelistatumad. Vaadakse näiteks Moto GP 2006 a tulemusi, kui palju see on mõjutanud suzukide või teiste tuntud tsiklitootjate müüki?? Suzukisi müüakse tunduvalt rohkem aastaga kui kawasid, järelikult kvaliteet ja vastupidavus ikka loeb. Ärge siis teisi siin mõrvake oma jutuga, avaldage parem seda mida ise arvate. Mitte seda mida teised räägivad.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.