Area51 VS Aerox
Moderaator: Moded
Mis kuradi lolli juttu sa ajad? Kust sellised arvud Lempzu ja Gerdi rolleri kohta??? Mõtle natuke loogiliselt... Ei l2he neil 125kmh välja, võibolla vanaisa auto spido järgi küll, aga gpsi küll mitte!Factory92 kirjutas:nojahh ise sa nii väga tahad aeroxit ime pole et seda soovitadoltc1100 kirjutas:mul on sr ja mul pole aeroxit ega aread ja soovitan sulle aeroxit sest ta on minu arvates kenam ja ilusam ja palju juppa on saada ning üldesgi ise ka tahaks aeroxit.äkki keegi tahab mu sr´i aeroxi vastu vahetada
. JA AEROXIL NING AREA51 on mõlemal ca 1150 tuning juppi http://www.mopshop.de. No tegelt alguses tahtsin ka aeroxit jubedalt, aga nüüd jäin vaatama areat. No ja area tegelt suht ilus arvestadest seda, et paljudel seda rollerit pole ja pärnus mite kellegil ning ma ei tee rollerit 70ccm full. No ja näiteks gerdi aerox läheb selle tuninguga 125 ja Lempzu kellel ka Medium tuning läheb 125. Et see mõtetu siia kirjutada oii, kui tahad tuunida rollut siis osta aerox. !! Tegelikuses saab neid samamoodi tuunida
. Aga jagage arvamusi ikka pole veel kindlale otsusele jõudnud, kuid Shadow komentaar ajas mõtlema ja hetkel õrnal kaldunud area poole.
Kuidas muidu neil lagumisega on??
Kohe kindlasti mitte.
PS: Aerox stock ülekannetega ei saa minna üle 110kmh välja...!
Aga nüüd teemasse... Areal ja Aeroxil mõlemal Minarelli mootor,mis tähendab seda, et sa saad enda otsuse puhtalt välimuse järgi teha(kui neil rolleritel ikka mootor korras).
30cccmine Yamaha Aerox
-
Teema algataja
No mida vi**u sa närvitsed??SFX kirjutas:Mis kuradi lolli juttu sa ajad? Kust sellised arvud Lempzu ja Gerdi rolleri kohta??? Mõtle natuke loogiliselt... Ei l2he neil 125kmh välja, võibolla vanaisa auto spido järgi küll, aga gpsi küll mitte!Factory92 kirjutas:nojahh ise sa nii väga tahad aeroxit ime pole et seda soovitadoltc1100 kirjutas:mul on sr ja mul pole aeroxit ega aread ja soovitan sulle aeroxit sest ta on minu arvates kenam ja ilusam ja palju juppa on saada ning üldesgi ise ka tahaks aeroxit.äkki keegi tahab mu sr´i aeroxi vastu vahetada
. JA AEROXIL NING AREA51 on mõlemal ca 1150 tuning juppi http://www.mopshop.de. No tegelt alguses tahtsin ka aeroxit jubedalt, aga nüüd jäin vaatama areat. No ja area tegelt suht ilus arvestadest seda, et paljudel seda rollerit pole ja pärnus mite kellegil ning ma ei tee rollerit 70ccm full. No ja näiteks gerdi aerox läheb selle tuninguga 125 ja Lempzu kellel ka Medium tuning läheb 125. Et see mõtetu siia kirjutada oii, kui tahad tuunida rollut siis osta aerox. !! Tegelikuses saab neid samamoodi tuunida
. Aga jagage arvamusi ikka pole veel kindlale otsusele jõudnud, kuid Shadow komentaar ajas mõtlema ja hetkel õrnal kaldunud area poole.
Kuidas muidu neil lagumisega on??
Kohe kindlasti mitte.
PS: Aerox stock ülekannetega ei saa minna üle 110kmh välja...!
Aga nüüd teemasse... Areal ja Aeroxil mõlemal Minarelli mootor,mis tähendab seda, et sa saad enda otsuse puhtalt välimuse järgi teha(kui neil rolleritel ikka mootor korras).

No siiani kaldun arvama area poole, oleks see õige otsus

-
Teema algataja
Kuna olen mõlemat omanud siis komenteeriks ka natuke :
Area plussid:
paak heas kohas ja suur (11,5l reserviga)
jahutusvedeliku paagi asukoht
stabiilne teel
suht koht haruldane
minarelli mootor
Area miinused:
natuke liiga suur kaaluks on siiski 116 kg
radikas põhjaall
ülijäik amort võrreldes aeroxite jne.
iste libe
suur kütusekulu
esituli on nagu seasilm , mitte m...gi ei näe pimedas
varuosadega kehvad lood
hooldus(AP MOTO või wilde mõlemad ebameeldivad kohad)
Aerox plussid :
mugav
süütelukust käiv iste on mugav
väike kütusekulu!
esituli parem
väga ilus(maitse asi)
rohkem varuosi
kergem kõvasti
Aeroxi miinused
kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] ei istu alati õigelt paika
liiga palju neid
halb maine osade silmis
Area plussid:
paak heas kohas ja suur (11,5l reserviga)
jahutusvedeliku paagi asukoht
stabiilne teel
suht koht haruldane
minarelli mootor
Area miinused:
natuke liiga suur kaaluks on siiski 116 kg
radikas põhjaall
ülijäik amort võrreldes aeroxite jne.
iste libe
suur kütusekulu
esituli on nagu seasilm , mitte m...gi ei näe pimedas
varuosadega kehvad lood
hooldus(AP MOTO või wilde mõlemad ebameeldivad kohad)
Aerox plussid :
mugav
süütelukust käiv iste on mugav
väike kütusekulu!
esituli parem
väga ilus(maitse asi)
rohkem varuosi
kergem kõvasti
Aeroxi miinused
kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] ei istu alati õigelt paika
liiga palju neid
halb maine osade silmis