Rollerile number külge!
Moderaator: Moded
Võiks juba see aeg tulla et peab number olema 

Suzuki Katana AY 50 di tech.
Kjataana
Teema algataja
-
Nojah, ma olen ka veel 14 - tuleb välja, et ka mina ei tohi mopeediga sõita, kuigi mul load on olemasUrbanstyle kirjutas:Olen poolt nr m2rgile, siis ei ole nii palju neid alaealisi kes siis liiklust rikuvad, surma saavad ja õnnetusi teevad... ja see ei ole ka rollerivendadele uhkuseks . aga jah --- registreerimine on r2nk raha

kuidas sul load on kui sa 14-kasutajanimi kirjutas:Nojah, ma olen ka veel 14 - tuleb välja, et ka mina ei tohi mopeediga sõita, kuigi mul load on olemasUrbanstyle kirjutas:Olen poolt nr m2rgile, siis ei ole nii palju neid alaealisi kes siis liiklust rikuvad, surma saavad ja õnnetusi teevad... ja see ei ole ka rollerivendadele uhkuseks . aga jah --- registreerimine on r2nk raha![]()
Aga kas tõesti see 1300.- vms on ränk raha?

-
-
Sarkasm. Ma arvan, et mingil määral mopeedide registreerimine piirab nende 10-aastaste tatikate uisapäisa sõitmist. Endal küll tegelikult suva kas registreeritakse või mitte aga pigem olen poolt.Timmo kirjutas:Ma sain aru et sa noorem kui 14 , seal see miinus lõpus ja ise kirjutasid ka et sa ei tohi mopeediga sõita.14 - tuleb välja, et ka mina ei tohi mopeediga sõita, kuigi mul load on olemas
-
- Tsikkel: Suzuki Intruder 800
-
Teema algataja
Tegelt registreerimine korrastaks natuke meie segast rolleihullust ja teh.ülevaatus kohendaks ka tehnilist poolt.Gilera 180 kirjutas:Küll see sundregistreerimine tuleb. See on vaid aja küsimus. Peale registreerimiskuludele tuleb veel lisada liikluskindlustus ja tehn.ülevaatuse summad. Nii et hakake varakult taskuraha koguma. Ega kevad enam kaugel ole.
Samas pole paha ka kindlustus kui juhtud mõne 1,5millise mersu ära kraapima.
Hetkel on maksud olemasolevate tehingute eest muidugist liig aga kuidas kellelegi!?
Ikkagi olen regamise poolt ja ootan millal aeg on käes!
Jan.
BMW R1100RT
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Oleks sul ~40 mopeedi, mõtleksid oma rahkotiga arvestades teisiti... kuigi kaine mõistus ütleb, et regamist ja reguleerimist on selles anarhias vaja.jan22 kirjutas:Ikkagi olen regamise poolt ja ootan millal aeg on käes!
Jan.
Loodan, et meil tuleb Rootsiga sama variant, kus regamiskohustus on vaid kõigil "EU-mopeediklassi sõidukitel", motorolleritel ja uutel ostetavatel mopeedidel ning vanad ajaloolised mänguasjad jäätakse ikkagi sellest välja.
hälvik
Loodan ka et läheb nii kui just mainisid Rootsi moodi!oldmoped kirjutas:Oleks sul ~40 mopeedi, mõtleksid oma rahkotiga arvestades teisiti... kuigi kaine mõistus ütleb, et regamist ja reguleerimist on selles anarhias vaja.jan22 kirjutas:Ikkagi olen regamise poolt ja ootan millal aeg on käes!
Jan.
Loodan, et meil tuleb Rootsiga sama variant, kus regamiskohustus on vaid kõigil "EU-mopeediklassi sõidukitel", motorolleritel ja uutel ostetavatel mopeedidel ning vanad ajaloolised mänguasjad jäätakse ikkagi sellest välja.
Jan.
BMW R1100RT
-
-
Teema algataja
mai tea mulle see ei meeldi et need nrid tulevad ainuke pluss nende juures on jh see et saab kindlustuse teah. aga ei poolda kull seda sest siis on jälle autojuhtidel, penskaritel, linnarahval jne jne midagi yless kirjutada. et sellel rolleril on niii nii jubedad hääled ja see sõitis maanteel 80 ja mida veel.
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Vot just selliste tolvanite pärast on ka seda vaja.toom kirjutas:mai tea mulle see ei meeldi et need nrid tulevad ainuke pluss nende juures on jh see et saab kindlustuse teah. aga ei poolda kull seda sest siis on jälle autojuhtidel, penskaritel, linnarahval jne jne midagi yless kirjutada. et sellel rolleril on niii nii jubedad hääled ja see sõitis maanteel 80 ja mida veel.
Ma ei leia,et nimesildi või numbri kandmine sõidukil võiks midagi muuta,jutt on jama!toom kirjutas:mai tea mulle see ei meeldi et need nrid tulevad ainuke pluss nende juures on jh see et saab kindlustuse teah. aga ei poolda kull seda sest siis on jälle autojuhtidel, penskaritel, linnarahval jne jne midagi yless kirjutada. et sellel rolleril on niii nii jubedad hääled ja see sõitis maanteel 80 ja mida veel.
Sõidan juba 4kuud nimesildiga ja ei ole tähendanud,et keegi oleks pahameelt soovinud väljendada.Liigun pidevalt Tallinnas ringi ja ei tunne ka ükski politsei minust huvi,kui kellegil oleks midagi ju ma siis oleks juba ammu kinnipeetud!
Jan.
BMW R1100RT
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Nn nimesildi puhul küll. Siin aga käis jutt viimati kindlustusest ja seega mõeldi seaduslikku numbrimärki.jan22 kirjutas:
Ma ei leia,et nimesildi või numbri kandmine sõidukil võiks midagi muuta,jutt on jama!
Sõidan juba 4kuud nimesildiga ja ei ole tähendanud,et keegi oleks pahameelt soovinud väljendada.Liigun pidevalt Tallinnas ringi ja ei tunne ka ükski politsei minust huvi,kui kellegil oleks midagi ju ma siis oleks juba ammu kinnipeetud!
Jan.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.