Rollerile number külge!

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

krossboy

Lugemata postitus Postitas krossboy »

Võiks juba see aeg tulla et peab number olema ;)
Suzuki Katana AY 50 di tech.
Kjataana

PitBike White Knuckle
http://www.fasttoys.co.uk/wk125%20mx.htm
Kasutaja avatar

Timmo

Lugemata postitus Postitas Timmo »

krossboy kirjutas:
Võiks juba see aeg tulla et peab number olema ;)
mina küll seda aega ei oota :lol: aga kas nende rolleritega võib ka siis nagu autotega et sõna numbri asemele ?
Pilt
Pilt

Teema algataja
Urbanstyle

Lugemata postitus Postitas Urbanstyle »

Olen poolt nr m2rgile, siis ei ole nii palju neid alaealisi kes siis liiklust rikuvad, surma saavad ja õnnetusi teevad... ja see ei ole ka rollerivendadele uhkuseks . aga jah --- registreerimine on r2nk raha :P
Kasutaja avatar

kasutajanimi

Lugemata postitus Postitas kasutajanimi »

Urbanstyle kirjutas:
Olen poolt nr m2rgile, siis ei ole nii palju neid alaealisi kes siis liiklust rikuvad, surma saavad ja õnnetusi teevad... ja see ei ole ka rollerivendadele uhkuseks . aga jah --- registreerimine on r2nk raha :P
Nojah, ma olen ka veel 14 - tuleb välja, et ka mina ei tohi mopeediga sõita, kuigi mul load on olemas :cry: :P Aga kas tõesti see 1300.- vms on ränk raha?
Kasutaja avatar

Timmo

kasutajanimi kirjutas:
Urbanstyle kirjutas:
Nojah, ma olen ka veel 14 - tuleb välja, et ka mina ei tohi mopeediga sõita, kuigi mul load on olemas :cry: :P Aga kas tõesti see 1300.- vms on ränk raha?
kuidas sul load on kui sa 14- :shock: Ja kuidas kellele , minu joaks on 1300 ikka päris norm raha.
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar

kasutajanimi

Iga terasem inimene saaks aru, et ma räägin mopeedi lubadest :wink: See raha värk on tõesti kuidas kellelegi.
Kasutaja avatar

Timmo

14 - tuleb välja, et ka mina ei tohi mopeediga sõita, kuigi mul load on olemas
Ma sain aru et sa noorem kui 14 , seal see miinus lõpus ja ise kirjutasid ka et sa ei tohi mopeediga sõita. :)
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar

kasutajanimi

Timmo kirjutas:
14 - tuleb välja, et ka mina ei tohi mopeediga sõita, kuigi mul load on olemas
Ma sain aru et sa noorem kui 14 , seal see miinus lõpus ja ise kirjutasid ka et sa ei tohi mopeediga sõita. :)
Sarkasm. Ma arvan, et mingil määral mopeedide registreerimine piirab nende 10-aastaste tatikate uisapäisa sõitmist. Endal küll tegelikult suva kas registreeritakse või mitte aga pigem olen poolt.
Kasutaja avatar

Gilera 180
Tsikkel: Suzuki Intruder 800

Lugemata postitus Postitas Gilera 180 »

Küll see sundregistreerimine tuleb. See on vaid aja küsimus. Peale registreerimiskuludele tuleb veel lisada liikluskindlustus ja tehn.ülevaatuse summad. Nii et hakake varakult taskuraha koguma. Ega kevad enam kaugel ole.
Gilera 180, Suzuki Intruder 800
Kasutaja avatar

Sandrew
Tsikkel: CB900
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Sandrew »

Ise ka rohkem pool kui vastu
aga vahet pole, kui tuleb, siis tuleb ja kui tulemata jääb ega siiski kahju pole...

Teema algataja
-v3lts-

Lugemata postitus Postitas -v3lts- »

No õigel ajal valisid selle regamise tõesti kuna endal plaanis minna kevadel nagunii bike peale üle ja nüüd ei pea lisaraha kulutama:P

jan22
Tsikkel: R1100RT

Lugemata postitus Postitas jan22 »

Gilera 180 kirjutas:
Küll see sundregistreerimine tuleb. See on vaid aja küsimus. Peale registreerimiskuludele tuleb veel lisada liikluskindlustus ja tehn.ülevaatuse summad. Nii et hakake varakult taskuraha koguma. Ega kevad enam kaugel ole.
Tegelt registreerimine korrastaks natuke meie segast rolleihullust ja teh.ülevaatus kohendaks ka tehnilist poolt.
Samas pole paha ka kindlustus kui juhtud mõne 1,5millise mersu ära kraapima.
Hetkel on maksud olemasolevate tehingute eest muidugist liig aga kuidas kellelegi!?
Ikkagi olen regamise poolt ja ootan millal aeg on käes!
Jan.
BMW R1100RT
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

jan22 kirjutas:
Jan.
Oleks sul ~40 mopeedi, mõtleksid oma rahkotiga arvestades teisiti... kuigi kaine mõistus ütleb, et regamist ja reguleerimist on selles anarhias vaja.
Loodan, et meil tuleb Rootsiga sama variant, kus regamiskohustus on vaid kõigil "EU-mopeediklassi sõidukitel", motorolleritel ja uutel ostetavatel mopeedidel ning vanad ajaloolised mänguasjad jäätakse ikkagi sellest välja.
hälvik
Kasutaja avatar

Justice
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Justice »

Ei see oleks küll meeldivam :roll:
Kuid isegi kevadest üle 125esele, kuna vanus seda lubab :P
Suzuki Katana Lc

jan22

oldmoped kirjutas:
jan22 kirjutas:
Jan.
Oleks sul ~40 mopeedi, mõtleksid oma rahkotiga arvestades teisiti... kuigi kaine mõistus ütleb, et regamist ja reguleerimist on selles anarhias vaja.
Loodan, et meil tuleb Rootsiga sama variant, kus regamiskohustus on vaid kõigil "EU-mopeediklassi sõidukitel", motorolleritel ja uutel ostetavatel mopeedidel ning vanad ajaloolised mänguasjad jäätakse ikkagi sellest välja.
Loodan ka et läheb nii kui just mainisid Rootsi moodi!

Jan.
BMW R1100RT
Kasutaja avatar

Piats

Lugemata postitus Postitas Piats »

Kas midagi konkreetset kuskil ei ole avaldatud ?
Siin on selline tekst et:" loodan et tuleb"; "olen poolt et tuleks" Selle teadmisega ei ole midagi peale hakata
:? :?

Eliteedition1

Lugemata postitus Postitas Eliteedition1 »

kellel vanematel suured rahakotid et trahve maksta ja kes ei viitsi lube thea need sõidavad ikka samamoodi edasi.
jamaaha susuuki

Teema algataja
toom

Lugemata postitus Postitas toom »

mai tea mulle see ei meeldi et need nrid tulevad ainuke pluss nende juures on jh see et saab kindlustuse teah. aga ei poolda kull seda sest siis on jälle autojuhtidel, penskaritel, linnarahval jne jne midagi yless kirjutada. et sellel rolleril on niii nii jubedad hääled ja see sõitis maanteel 80 ja mida veel.
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

toom kirjutas:
mai tea mulle see ei meeldi et need nrid tulevad ainuke pluss nende juures on jh see et saab kindlustuse teah. aga ei poolda kull seda sest siis on jälle autojuhtidel, penskaritel, linnarahval jne jne midagi yless kirjutada. et sellel rolleril on niii nii jubedad hääled ja see sõitis maanteel 80 ja mida veel.
Vot just selliste tolvanite pärast on ka seda vaja.
Kasutaja avatar

deadend
Tsikkel: Yamaha

Lugemata postitus Postitas deadend »

kulla toom kui sa veel taipanud pole siis asja mõte ongi selles, et mingit korda luua selles rollerisigaduses, et ei sõidetaks kusjuhtub ja 80 km/h

jan22

toom kirjutas:
Ma ei leia,et nimesildi või numbri kandmine sõidukil võiks midagi muuta,jutt on jama!
Sõidan juba 4kuud nimesildiga ja ei ole tähendanud,et keegi oleks pahameelt soovinud väljendada.Liigun pidevalt Tallinnas ringi ja ei tunne ka ükski politsei minust huvi,kui kellegil oleks midagi ju ma siis oleks juba ammu kinnipeetud!

Jan.
BMW R1100RT
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

jan22 kirjutas:

Ma ei leia,et nimesildi või numbri kandmine sõidukil võiks midagi muuta,jutt on jama!
Sõidan juba 4kuud nimesildiga ja ei ole tähendanud,et keegi oleks pahameelt soovinud väljendada.Liigun pidevalt Tallinnas ringi ja ei tunne ka ükski politsei minust huvi,kui kellegil oleks midagi ju ma siis oleks juba ammu kinnipeetud!

Jan.
Nn nimesildi puhul küll. Siin aga käis jutt viimati kindlustusest ja seega mõeldi seaduslikku numbrimärki.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”