Kes teeks mootoriremonti (Tartus)?

Siin võid otsida või pakkuda meistrimehe teenust. Küsida soovitusi auto-moto toodetele-teenustele jne. Ning mida kuskilt saab.

Moderaator: Moded

Teema algataja
ancmac1

Kes teeks mootoriremonti (Tartus)?

Lugemata postitus Postitas ancmac1 »

Tere! Oleks vaja meest, kes oskaks teha mootori remonti minu suksu mootorile. Mootoriks on siis - suzuki gsx-r 1100 1987 aasta ja nimelt on tal esimese käigu hammakas nässus ning oleks vaja vaatada üle mootori kett ja muu ninn nänn. Seega oleks vaja inimest, kes oskaks asja ja teeks seda hästi. Asjaga on aega natsa, ei pea kohe päevapealt, oleks hea kui asuksid Tartus. Nii et pakkumisi palun!

MODE EDIT: Puhastasin kogu teema offtopicust! Muutsin esimese postituse teksti, et kõik aru saaksid.

Teema algataja
ciklimeez

Lugemata postitus Postitas ciklimeez »

Ehk on need lingid abiks:
www.hot.ee/brauermoto
www.motodepoo.ee

Teema algataja
ciklimeez

Lugemata postitus Postitas ciklimeez »

Teema algataja
ardc

Lugemata postitus Postitas ardc »

Õhtat,

Mul tsiklil vaja vahetada kolvirõngad ja klapid. Üüratu soov on teha ise, kiskuda juppideks ja kokku tagasi panna. Samas mõistus ütleb, et jään asjaga kuskil kinni. Siis pole seal enam abi ka teadjatest. Samas ei tahaks kuhugi depoosse ka viia.
Kui leiduks kuskil tegija siis oleks nõus temaga koos lammutama ja kokkupanema, aga ilmselt sellist ei leidu :( või siiski leidub?
Ratas muidu Suzuki Intruder 800
ardc

Vanaema

Lugemata postitus Postitas Vanaema »

Ma juhtusin juhuslikult lugema teksti gsxr1100-st.Mul on sama tsikkel ja olen teda ka lahti kiskunud.Oli kasti rike,kui ostsin.Tead,see on väga loogiline mootor.Lihtne teha.Ma soovitan ise teha, sest neid lampjalgu, kes ideeliselt võiks teha paluda pole mõtet.Nad ei tee.Ja asi polegi rahas.Lihtsalt nad ei viitsi.Olen ise samas seisus olnud.Kui tahad,siis võin aidata.Lihtsdalt niisama.Olen ka Tartust.Indrek. 55657932
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”