NOLAN kiivrid
Olen siis esimese hooaja sõitnud NOLAN N83 Tribe nimelise kiivriga. Põhjus, miks ma selle kiivri ostsin, oli suht lihtne - see oli ainukene, mis mulle absoluutselt sobis, ja samal päeval oli vaja minna esimest proovisõitu tegema. Mul on mingi teema selle peakujuga, et proovid mõne teise tootja kiivrit, ja olgu kasvõi XXL, aga vot ei mahu pähe (v.a. muidugi REEVU MSX1, mis sobis peaaegu ideaalselt, aga oma 6k hinnaga jäi tol hetkel natukene kaugeks ja XL tundus veidi suur olevat ikkagi). Pigistasin siis järjest neid 3-4 k hindadega erinevate tootjate kinniseid kiivreid pähe, eranditult kõik XL-XXL suurused, ja no ei osta sellist kiivrit, mida pead iga kord hakkama nägu punane pähe vägistama. Nolan-i XL läks pähe väga lihtsalt aga tundus veidi suur. Proovisin ka L-i, mis sobiski mulle ideaalselt. Oma ~2300 hinnaga ta küll erilist usaldust ei tekitatud, kuid samas oli see ainuke variant sellel hetkel.
Peale esimest paari nädalat hakkasin ka ära jagama, mis ta nii hästi pähe läheb - tal on alumine osa väga lai, ja see põhjustab ka päris suurt tuulemüha... Samuti ei usu ma, et lai ava oleks parem kukkumise korral... Esimestel kordadel pikki otsi lastes vilisesid kõrvad veel ka teisel päeval. Õhutusavadest, need 3 mis pea peal asuvad, tunduvad päris mõttetud olevat - st mina ei tunne erinevust, kui need on lahti või kinni. Samuti ei taha äärmised avad enam korralikult lahti seista... Lõua otsas asuvad õhutusavad töötavad hästi ja hoiavad visiiri seest puhtana, isegi nüüd kui ma lolli peaga suutsin visiiri seest puhastama hakata ja eemaldasin sellega muidugi kogu selle antifog kaitse... Alla 50km/h peab hetkel sõitma visiir natuke lahti.
Maksin selle kiivri eest ~2050 krooni kanti ja selle raha eest on teda minuarust küll. Samas olen kindel, et kusagil kevade poole ostan uue kiivri ja sedakorda mõne korralikuma. Samast hinnaklassist olen veel proovinud 2 kiivrit - nendele eelistaksin kindlasti Nolanit. Kasvõi eemaldatava sisu pärast...
Peale esimest paari nädalat hakkasin ka ära jagama, mis ta nii hästi pähe läheb - tal on alumine osa väga lai, ja see põhjustab ka päris suurt tuulemüha... Samuti ei usu ma, et lai ava oleks parem kukkumise korral... Esimestel kordadel pikki otsi lastes vilisesid kõrvad veel ka teisel päeval. Õhutusavadest, need 3 mis pea peal asuvad, tunduvad päris mõttetud olevat - st mina ei tunne erinevust, kui need on lahti või kinni. Samuti ei taha äärmised avad enam korralikult lahti seista... Lõua otsas asuvad õhutusavad töötavad hästi ja hoiavad visiiri seest puhtana, isegi nüüd kui ma lolli peaga suutsin visiiri seest puhastama hakata ja eemaldasin sellega muidugi kogu selle antifog kaitse... Alla 50km/h peab hetkel sõitma visiir natuke lahti.
Maksin selle kiivri eest ~2050 krooni kanti ja selle raha eest on teda minuarust küll. Samas olen kindel, et kusagil kevade poole ostan uue kiivri ja sedakorda mõne korralikuma. Samast hinnaklassist olen veel proovinud 2 kiivrit - nendele eelistaksin kindlasti Nolanit. Kasvõi eemaldatava sisu pärast...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.