Ringrada harrastajatele 7-8.sept ehk HOOAJALE PUNKT!!!

Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

Sittus ära see ,et amordid olid tegelikult paika seadistatud aga velg tasakaalustamata ning viskas seda koguaeg (alles hiljem sain teada milles viga tegelikult oli ) . Sai välja sõidetud 1,08 aja millega olen väga rahul arvestades kuidas ma pidin lenksust kinni hoidma igas kurvis.
Aga oleks kindlasti parema aja välja sõitnud kui oleks õigel ajal rajale saanud aga mitte paugutanud seal külmade rehvidega ning kõigil jalus olles.

Stonefree...ma oleks sinu asemel üldse väga kuss...õhtul ei meenutatud sind just mitte kõige ilusamalt.

Rehvivahetusest nii palju ,et kuula teinekord mida sulle räägitakse aga mitte pane tarka (loe : idiooti). See pisike poiss kes proovis sind meeleheitlikult aidata oskas rehvi vahetada väga hästi ...ma ei pidanud mitte kordagi talle ütlema kuidas mis käib. Tegi, aitas ning taipas kuidas teha. 10 aastat ( kui mitte rohkem) noorem kui sina aga loogilist mõtlemist 10 korda rohkem kui sinul.
stonefree kirjutas:

korke, mis sul selle "klarifikatsiooni" siis seekord ära sittus, kas mina või siis tasakaalustamata veljed? Või hoopis vedrustus? ;) Või said oma alla minutilise aja ikka kätte? Sina said vähemalt 4-5 ringi tehtud ja sellest peaks piisama ajasõiduks ;)

Muide ma poleks ise rehvivahetust ette võtnudki vaid lasknud tegijatel raha eest ära teha. Sest teadsin, et esimene kord võtab aega ja võttiski, eriti kuna üks tige päkapikk koguaeg mu ümber tiirutas ja närvi püüdis ajada :evil: :mrgreen:
Eks peab pukid jms tööriistad endal olemas olema, siis pole jama. Ilma esipukita ei saanud me ka 417-ga kahekesi velje poldi mutrit paika. Siinkohal tänud 417-le abi eest (w)

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Mine “Kiirendus ja rinka”