Ringrada harrastajatele 7-8.sept ehk HOOAJALE PUNKT!!!

Kõik kiirusega seotud teemad. Kiirendus, ringrada, jne.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

manager2

Lugemata postitus Postitas manager2 »

korke kirjutas:
kas see kord suitsu kohapeal müüakse ? :roll:
Sa Korke puristad ikka ja jälle suust puhast kulda ...

Sinu fännid ei pidanud ka seekord pettuma :lol: 8)
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
Kasutaja avatar

Nigga
Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel

Lugemata postitus Postitas Nigga »

Põmst üleeelmine aasta vist oli samasugune sõit saugas.
Velt startis viimasena ja viimasel ringil sõitis ikkagi ennast esimeseks.
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 88 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

korke kirjutas:
sa oled lagi vend!!! irwww rsk

triplekix
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas triplekix »

korke kirjutas:
tip top ju saaks veel õlutki kohapealt. :wack: :wack: :wack:
Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.

Õigusabi.

Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Ei ei, õlut korkele ei ole vaja - üks väike külm coca hoopis :mrgreen:
Challenge the Adventure.Ride The World

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

korke kirjutas:
Pead ikka ise kaasa vedima, eks teatud sorti onudel alati komm ka taskus, juhuse hooleks ei saa midagi jätta... :mrgreen:
Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

Õlu koha peal müüakse muideks :twisted:
triplekix kirjutas:
korke kirjutas:

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

triplekix
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas triplekix »

korke kirjutas:
Õlu koha peal müüakse muideks :twisted:
triplekix kirjutas:
korke kirjutas:
ma suurima heameelega enne sõitu lonksu korgijooki võtaks, ei tea kas seda ka kohapealt saab??
Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.

Õigusabi.

Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Kasutaja avatar

Teema algataja
tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

saab äkki keegi N enne pärnu tulekut Veldi juurest läbi astuda? Oleks paar vidinat vaja Pärnu transada.
Tänud!

5512336
Kasutaja avatar

Teema algataja
tramm66
Kontakt:

euhh - probleem lahendatud suurepäraselt ja esialgu tänud abivalmile tln-a rahvale, õlled hiljem siis :bsmile:
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Kontakt:

kell on kohe saamas viis ...aga tsiklid ikka ei ole koos :(

/me tuleb raja äärde täna magama =P

E-pood

Kasutaja avatar

Kommionu

Re: Ringrada harrastajatele 7-8.sept ehk HOOAJALE PUNKT!!!

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

7.sept
11.00 - 18.55 VIHM.... :evil:

8.sept
08.00 -19.00 VIHM.... :evil:

9.sept
08.00 -19.00 VIHM.... :evil:

10.sept
08.00 -19.00 VIHM....
19.30-21.47 Päikesepaiste... :mrgreen:
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
Kasutaja avatar

harrastaja

Lugemata postitus Postitas harrastaja »

ilm on masendav..
ZX10R '12
KX250F '14

stonefree

Lugemata postitus Postitas stonefree »

loodetvasti eksin aga paistab, et see asi perse läheb :( Vihmarehvide jms mässamine ei kuulu alustajate pädevusse. Pealegi niimisnii sellise ilmaga kukkumisi liiga palju. Kui suurt rada see aasta enam sõita ei saa, siis tahaks loota, et väikest ikka. Ise polegi saanud normaalset aega sõita :? Ilma kindlasti veel tuleb seega see pole veel kaugeltki lõpp :)
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

Ilm olla kinni makstud! Ja kui sajab pole ka hullu miskit, sel juhul saab pikemat liugu nautida...., märjaga libisemine soodsam... :twisted:
Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

stonefree

piloot kirjutas:
Ilm olla kinni makstud! Ja kui sajab pole ka hullu miskit, sel juhul saab pikemat liugu nautida...., märjaga libisemine soodsam... :twisted:
paistab, et tramm on sedapuhku pankrotis :? eks sa mine sõida tavalise rehviga, mina korra juba proovisin .. Aga loodame, et homme mingi aeg on ilm ja rada kuiv ka.

btw vaatan siin motors tv-s kuidas superbike asseni etapil mehed vihmas sõitsid, hullumeelne uisutamine, praktiliselt kõik liidritest(Bayliss, Corser, Haga, Toseland jne) kukkusid. :roll:
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

käisin vaatamas reede kuda mehed mässavad: ilm oli ok ja väikese rõõmsa tögamise saatel käis rehvivahetus boksides.

pisik aga läks nii sisse tea tea kas järgmine aasta vaatamisega ikka piirdun.
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele

stonefree

täpsustus: ilm oli ok kuni harrastajate sõidu alguseni. Siis hakkas sadama ja kellel vihmakaid all ei olnud(kaasaarvatud mina) sõitsid nagu pensionärid. Õnneks keegi ei kukkunud. Ise kuivaga rajale ei jõudnudki :(
Kasutaja avatar

sepp

stonefree kirjutas:
täpsustus: Siis hakkas sadama ja kellel vihmakaid all ei olnud(kaasaarvatud mina) sõitsid nagu pensionärid. (
aga muidu sõidad nagu Rossi v ? :mrgreen:

stonefree

sepp kirjutas:
stonefree kirjutas:
täpsustus: Siis hakkas sadama ja kellel vihmakaid all ei olnud(kaasaarvatud mina) sõitsid nagu pensionärid. (

Nagu Rossi sõidaks Korke kui tal tsikkel kunagi ka korras oleks :mrgreen:
Mina sõidan nagu algaja ikka, eksides ja parandades, vead on endas mitte tsiklis.
Aga sellise ilmaga ei saa sõita isegi need kes sõita oskavad, nagu Nigga näiteks, sõitis nagu klaasi peal. Ja manager tuli üldse rajalt ära.
Kasutaja avatar

sepp

stonefree kirjutas:
sepp kirjutas:
stonefree kirjutas:

Nagu Rossi sõidaks Korke kui tal tsikkel kunagi ka korras oleks :mrgreen:
Mina sõidan nagu algaja ikka, eksides ja parandades, vead on endas mitte tsiklis.
Aga sellise ilmaga ei saa sõita isegi need kes sõita oskavad, nagu Nigga näiteks, sõitis nagu klaasi peal. Ja manager tuli üldse rajalt ära.
korke tsikkel on nagu Tallinn... kunagi ei saa valmis ja alati on väga persses :D
selge see et vihmakatega on vihmaga jama.
vähemalt andsite endast parima :)
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Kontakt:

Korke tsiklid olid valmis aga klafikatsioonile läksin poole sõidu pealt tänu härra stonefreele kes vahetas oma esi rehvi peagu tund aega sittudes minul rehvivahetuse ära :wack: Ja kui üks pisike poiss proovis teda aidata kuna mul s**t kees stonefree peale siis hakkas kohe stonefree tarka panema ning edasi ajuvabasi ebaloogilisi liigutusi tegema. POHHUI ,et see põnn oskas rehvivahetada kordades paremini kui stonefree.

Aga tänud sellele pisikesele poisile kes aitas mul kiirelt rehvid ära vahetada ning tänu kellele ma üldse jõudsin klafikatsiooni sõidule, ''CarPC'' kasutajale kes laenas mulle enda tsikli paagi korki ja loomulikult kommikale kellelt me saime piduri sadulad.

Ajaa..peagu unustasin manageri kes pidevalt jalaga persse peksis ning sai trenni tehtud ja tema abiga sai mõlemad ninjad täpselt mõned minutid ennem võistlust korda.

BTW: tasakaalustamata velgedega rajale ronida ei ole tervislik :twisted:

Loomulikult suured tänud sverrele kelle pukki me kasutasime, inzule ja co'le kelle telgi all ma sain hommikul enda tsikli lõplikult kokku pandud kui vihma sadas.

E-pood

Kasutaja avatar

manager2

sepp kirjutas:
selge see et vihmakatega on vihmaga jama.
vähemalt andsite endast parima :)
sa ilmselt mõtlesid, et kuiva ilma omadega on vihmaga jama... :)

Vihmakatega oli super. Treeningpäev lausvihmas oli kogemus omaette, mida ma ka sinna tegelikult otsima läksin. ...lõppes see küll tsikli purustatud esiotsaga aga vahva oli. Puhkan end välja ja siis viskan paar rida toimunust. Juhtus nii mõndagi, millest on tulevikus õppida.

... Inzist kahju, et tehnilise rikke tõttu oma väga eduka debüüdi katkestama pidi. Muidu tegi supersõidu.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
Kasutaja avatar

Teema algataja
tramm66
Kontakt:

ehh, ma ütle praegu suurt midagi... esmalt lähen tõmban ennast täpiks (tehniline rike ja tõenäoliselt adjöö MV neljas koht)
aga C klass tegi tublit sõitu - umbluurehvidega ja kõik tervelt kodus, kiirematel klassidel on sellest õppida (kui ma ei eksi siis ca 50% käis vähemalt korra käpuli, ise oleks kiirabiautosse tsutt maandunud :wink:)
ja uusi tulijaid jätkus nii C kui B klassidesse - aina rõõm

ok, lähen jooma

stonefree

korke kirjutas:
Korke tsiklid olid valmis aga klafikatsioonile läksin poole sõidu pealt tänu härra stonefreele kes vahetas oma esi rehvi peagu tund aega sittudes minul rehvivahetuse ära :wack: Ja kui üks pisike poiss proovis teda aidata kuna mul s*** kees stonefree peale siis hakkas kohe stonefree tarka panema ning edasi ajuvabasi ebaloogilisi liigutusi tegema. POHHUI ,et see põnn oskas rehvivahetada kordades paremini kui stonefree.

Aga tänud sellele pisikesele poisile kes aitas mul kiirelt rehvid ära vahetada ning tänu kellele ma üldse jõudsin klafikatsiooni sõidule, ''CarPC'' kasutajale kes laenas mulle enda tsikli paagi korki ja loomulikult kommikale kellelt me saime piduri sadulad.

korke, mis sul selle "klarifikatsiooni" siis seekord ära sittus, kas mina või siis tasakaalustamata veljed? Või hoopis vedrustus? ;) Või said oma alla minutilise aja ikka kätte? Sina said vähemalt 4-5 ringi tehtud ja sellest peaks piisama ajasõiduks ;)

Muide ma poleks ise rehvivahetust ette võtnudki vaid lasknud tegijatel raha eest ära teha. Sest teadsin, et esimene kord võtab aega ja võttiski, eriti kuna üks tige päkapikk koguaeg mu ümber tiirutas ja närvi püüdis ajada :evil: :mrgreen:
Eks peab pukid jms tööriistad endal olemas olema, siis pole jama. Ilma esipukita ei saanud me ka 417-ga kahekesi velje poldi mutrit paika. Siinkohal tänud 417-le abi eest (w)
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Kontakt:

Sittus ära see ,et amordid olid tegelikult paika seadistatud aga velg tasakaalustamata ning viskas seda koguaeg (alles hiljem sain teada milles viga tegelikult oli ) . Sai välja sõidetud 1,08 aja millega olen väga rahul arvestades kuidas ma pidin lenksust kinni hoidma igas kurvis.
Aga oleks kindlasti parema aja välja sõitnud kui oleks õigel ajal rajale saanud aga mitte paugutanud seal külmade rehvidega ning kõigil jalus olles.

Stonefree...ma oleks sinu asemel üldse väga kuss...õhtul ei meenutatud sind just mitte kõige ilusamalt.

Rehvivahetusest nii palju ,et kuula teinekord mida sulle räägitakse aga mitte pane tarka (loe : idiooti). See pisike poiss kes proovis sind meeleheitlikult aidata oskas rehvi vahetada väga hästi ...ma ei pidanud mitte kordagi talle ütlema kuidas mis käib. Tegi, aitas ning taipas kuidas teha. 10 aastat ( kui mitte rohkem) noorem kui sina aga loogilist mõtlemist 10 korda rohkem kui sinul.
stonefree kirjutas:

korke, mis sul selle "klarifikatsiooni" siis seekord ära sittus, kas mina või siis tasakaalustamata veljed? Või hoopis vedrustus? ;) Või said oma alla minutilise aja ikka kätte? Sina said vähemalt 4-5 ringi tehtud ja sellest peaks piisama ajasõiduks ;)

Muide ma poleks ise rehvivahetust ette võtnudki vaid lasknud tegijatel raha eest ära teha. Sest teadsin, et esimene kord võtab aega ja võttiski, eriti kuna üks tige päkapikk koguaeg mu ümber tiirutas ja närvi püüdis ajada :evil: :mrgreen:
Eks peab pukid jms tööriistad endal olemas olema, siis pole jama. Ilma esipukita ei saanud me ka 417-ga kahekesi velje poldi mutrit paika. Siinkohal tänud 417-le abi eest (w)

E-pood

Kasutaja avatar

manager2

Korke ja Stonefree, tehke palun üksteise sõimamiseks siia foorumisse eraldi teema... :) Pliiiiz...
Ükskõik kuidas asi lõppes, oli jällegi ühe igavesti laheda üritusega, mis loodetavasti paljudele meelde jääb.

See ongi ju motosport - on nii õnnestumisi kui ka ebaõnnestumisi. Vahel veab alt tehnika, vahel mõistus... kõike juhtub. Kiirustades ja stressis olles tehakse nii mõndagi. Nüüd on päev läbi... Aitab kutid.
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Kontakt:

tegelikult tahaks pildi materjali :)

E-pood

howard30

Lugemata postitus Postitas howard30 »

Tore ja õpetav ettevõtmine oli igastahes:)Olin neljapäev ja reede kohal aga sõitsin ainult reede(siis peaaegu,et ei sadanud)!Olin see ainuke kes täis tänava rattaga sõitis ja mitu korda rajakõrvalt lisa võttis ja teistele ette jäin.Tramm julgustas sõitma ja sain lisajulgust ka uutelt tuttavatelt kes isegi olid rajal.Ootasin endataoliste täisharrastajate(algajate)suuremat osalust ehk siis edaspidi (see väga hea õppimiseks ja sai ka ringiaegu teada)!Kui järgmine hooaeg võimalik tulge lööge kaasa minul pisik veel suurem oleks ainult ka rahakotti teeks eraldi ratta rinka jaoks!Ühesaõnaga lahe rahvas ja super kulgeda ka koos tugevatega ühel rajal ja ruudulipp ka minuees nüüd lehvind!Korraldajad ärge meid laus harrastajaid tänavalt siis edaspidigi unustage!
Kasutaja avatar

loonik

Lugemata postitus Postitas loonik »

Siin veidi pildimaterjali siis soovijatele. Vabandust väriseva käe eest. Statiivi unustasin kotti pakkimata.

http://www.cbr1000rr.de/filme/sonstige/ ... k_2002.wmv
Suletud

Mine “Kiirendus ja rinka”