Ebays-t tellimine ja kätte saamine?

Kasutaja avatar

Fredy.ee
Kontakt:

Re: Ebays-t tellimine ja kätte saamine?

Lugemata postitus Postitas Fredy.ee »

makuke kirjutas:
lugesn läbi palju teemasid aga ikkagi ei leidnus vastust oma küsimusele: kui ma võidan oktsjoni (ei kujuta ettegi kas ja kuidas peaks üldse pakkumistki tegema:S) siis kuidas ma kauba saan? mis edasi juhtub?

--sellised küsimused kummitavad siis juba mitmendat päeva ja täna otsustasin küsida.
asi on selles, et mul ainult 1 asi vaja tellida et see süsteem paistab üpriski keerulime olema mulle. kui kellegil on vaba aega, mida ta viitsiks kulutad minu abistamisele siis andku teada. (oleks vaja, et keegi aitab pakkumist teha aja siis kauba eestisse toimetada
Kuule vana ma arvan et sa paned ikka julmalt villast. Kui sa oleksid läbi lugenud kasvõi ühe teema Ebay kohta, siis sa poleks teinud siia seda eraldi teemat vaid oleksid otse kontakteerunud inimestega, kes sellega tegelevad. Minu ja kasutaja Isonts kontaktandmed on siin pea igas Ebayga seonduvas teemas sees ja paar tegelast peaks veel olema siin kes Ebayga aitavad.

Seega saada müüjale mail küsimusega kas saadab asja sulle, kui palju maksab saatmine, kui ei saada siis orgunni ise transa jne.
Mina sinuga tegeleda ei viitsi aga äkki Isonts on nõus suure hurraaga aitama, siin tema Tel Nr: 5020603

Lõppkokkuvõttes on sul lihtsam osta see ratas Eestist. Selles foorumis peaks isegi olema asjapulki, kes nende "maale toomisega" tegelevad.

:arrow: Rohkem tegusid ja vähem möla!!!!
Harley-Davidson ja Buell mootorrataste Ümberehitus
Autode ja Tsiklite transport USA'st
+372 5888 5888
fredy@fredy.ee
http://www.Fredy.ee
http://www.facebook.com/Fredy.eeDreamland

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”