kellelgi tuttavat saksas???
-
husu kirjutas:......aga ega ei oska ühtegi keelt ega midagist jai mäleta kas seal nummertki oli. kas sakslased inglist räägivad?? saax mingi mailiga algul sebida:)......

Kulla mehed, nähke enne vaega ja õppige saksa keel ära! Siis proovige reaalselt mobile.de'st või e-bay'st midagi osta. Uskuge mind, see polegi nii lihtne, kui algul arvata võib!
Seega tahan öelda, et maru nõrk loota, et keegi oskaja vend teile kõik asjad joonde ajab ja selle eest raha ei võta.
Mul viskab endal mega siibrisse, kui sõbrad-tuttavad mind kogu aeg paluvad, et helistagu ma mobile.de kuulutuste peale sakslastele... ja pärast ollakse veel minu peale pahased, et ma nii vähe hinda alla kauplesin.......

Ühesõnaga vennad, kui tahate Saksamaalt midagi odavalt osta, siis minge kõigepealt saksa keele kursustele, seejärel püüdke endale kuidagi selgeks teha, kuidas sakslastega õieti suhelda ning seejärel püüdke endid ise aidata.
Kui seda kõike ei viitsi, siis minge Eestis poodi ja ostke vajaminevad asjad sealt! Just nii nagu Neeme seda ütles!
La moto mía – KLX 650 R
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.