Motopäev Väike-Maarjas 26.august
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Motopäevast??????
Motokrossist saan aru, aga mis see MOTOPÄEV endast kujutab?
Millal kohal olla?
Kus?
Mis programm?
Jne?
Ivar
Millal kohal olla?
Kus?
Mis programm?
Jne?
Ivar
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Toimub Väike-Maarjas Müüriku krossiraja juures
Algab kell 12.00
Pilet 50 EEK (motokrossi tavapilet) . Mootorratas saab tasuta VIP parklasse!
Kavas on sellised teemad: vanemate tsiklite näitus/krossikad ja tänavapillid.
"Tsiklilaval" kummipõletamine/ publiku lemmikule autasu.
Tsiklimehe täika- võimalus oma seisev nodi maha müüa või ära anda. NB!
Kes suuremalt kaubelda tahavad, peavad ise korraldajatega ühendust võtma!
Enduromeestele väike mägi turnimiseks.
Võimalusel "trikirada". Igaühel võimalus trikidada-omavastutus!
Tsiklimehe lõuna - tahame tsikimeestele korralikku söögiportsu pakkuda.
Läbirääkimised käivad ja tahaks kokktädidega selles kokkuleppele jõuda.
PÄEVAERI Tsikihüpped üle Teie tsiklite. Kahjuks turva kaalutlustel jääb hetkel ära. Keegi ei taha hetkel sellist riski enda peale võtta. Nõuab tõsisemat ettevalmistust!
Ürituse lõpp orienteeruvalt kell:18.00
Algab kell 12.00
Pilet 50 EEK (motokrossi tavapilet) . Mootorratas saab tasuta VIP parklasse!
Kavas on sellised teemad: vanemate tsiklite näitus/krossikad ja tänavapillid.
"Tsiklilaval" kummipõletamine/ publiku lemmikule autasu.
Tsiklimehe täika- võimalus oma seisev nodi maha müüa või ära anda. NB!
Kes suuremalt kaubelda tahavad, peavad ise korraldajatega ühendust võtma!
Enduromeestele väike mägi turnimiseks.
Võimalusel "trikirada". Igaühel võimalus trikidada-omavastutus!
Tsiklimehe lõuna - tahame tsikimeestele korralikku söögiportsu pakkuda.
Läbirääkimised käivad ja tahaks kokktädidega selles kokkuleppele jõuda.
PÄEVAERI Tsikihüpped üle Teie tsiklite. Kahjuks turva kaalutlustel jääb hetkel ära. Keegi ei taha hetkel sellist riski enda peale võtta. Nõuab tõsisemat ettevalmistust!
Ürituse lõpp orienteeruvalt kell:18.00
-
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 12 korda
kas rakverest keegi ka orgunnina läheb? või läheks mingi kambaga, koguneks kuhugi näiteks?
tuleks ka oma äsjasoetatud drag'iga kampa
Ozzy
Ozzy
Elus ei pea oluline olema lõppeesmärk, vaid ikka teekond...
Riga 16 -> Jawa 350-634 -> Dnepr MT9 ------> Yamaha DragStar 650 -> Yamaha TDM850 -> BMW GS1150Adv -> Yamaha TT350 -> Honda XL700 -> Honda XRV750 RD04 ->Yamaha XTZ750 ja BMW F800GS
Virtuaalsed rehvijäljed: https://www.facebook.com/profile.php?id ... tos_albums
-
nu aga koguneks siis Assamalla poe platsile nii kella 11:45ks (kross ise algas mingi 12 ju, algul sõidavad võrrid, siis aega ringi tatsata) -- palju neid/meid Rakverest tulemas on ei tea aga eks ilm ja päev näitabboob kirjutas:Rakvere poolt tulijatega kohtuks näiteks Assamallas hea meelega ja kruiisiks kohaleozzy007 kirjutas:kas rakverest keegi ka orgunnina läheb? või läheks mingi kambaga, koguneks kuhugi näiteks?
Ozzy

oleks ainlt lauba ilma, krt, terve suvi pole peaaegu sadand, eile sain sellise vihma kaela et munad (loe:silmamunad) märjad.....
Riga 16 -> Jawa 350-634 -> Dnepr MT9 ------> Yamaha DragStar 650 -> Yamaha TDM850 -> BMW GS1150Adv -> Yamaha TT350 -> Honda XL700 -> Honda XRV750 RD04 ->Yamaha XTZ750 ja BMW F800GS
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
mulle sobiks ja võibolla sass ja veiko ka kambalised samas poleks ka tehniliselt miskit vahet Rakvere kaudu minna ja näiteks Berliini ees kell 11 00 kuni 11 30 kogunemine tehaboob kirjutas:Rakvere poolt tulijatega kohtuks näiteks Assamallas hea meelega ja kruiisiks kohaleozzy007 kirjutas:kas rakverest keegi ka orgunnina läheb? või läheks mingi kambaga, koguneks kuhugi näiteks?
Ozzy

siis boob ei saaks tamsalu ristis koju tagasi pöörata

Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
Teema algataja
motopäev
Riski Grupi kummipõletajad tervitavad Motopäeva korraldajaid
! Ometi tuli aeg, mil lausa kutsutakse pulli tegema. Igatahes on RG esindus eesotsas Purikaga tulemas. Meestel tekkis küsimus - mis pärast üritust saab ? On ju kohale tuldud ja ei tahaks kohe laiali minna (kui kummid põlend ei saagi seda teha). Kas keegi korraldab ka sündmuse after party või midagi sellist.

-
mul ka vahet pole, eks ma podistan siis 11ks Berliini ette417 kirjutas:mulle sobiks ja võibolla sass ja veiko ka kambalised samas poleks ka tehniliselt miskit vahet Rakvere kaudu minna ja näiteks Berliini ees kell 11 00 kuni 11 30 kogunemine tehaboob kirjutas:Rakvere poolt tulijatega kohtuks näiteks Assamallas hea meelega ja kruiisiks kohaleozzy007 kirjutas:kas rakverest keegi ka orgunnina läheb? või läheks mingi kambaga, koguneks kuhugi näiteks?
Ozzy
siis boob ei saaks tamsalu ristis koju tagasi pöörata
-
Teema algataja
Peale üritust on võimalik pidutseda kas Vainu Tares/www.vainutare.ee/ või pubis Georgi Söögituba/www.hot.ee/joosand/. Olete oodatud nendesse kohtadesse!
Exstra pidu kahjuks ei ole planeeritud. Kui selle aasta üritus rahvale meeldib, siis järgmine aasta tuleb juba suurem etteaste koos korraliku bändi ja "süldilauaga".
Enduro meestele soovitan isegi kaitsmed kaasa võtta ja harjutada pidurdustehnikat! Küngas on nii ja naa.
Exstra pidu kahjuks ei ole planeeritud. Kui selle aasta üritus rahvale meeldib, siis järgmine aasta tuleb juba suurem etteaste koos korraliku bändi ja "süldilauaga".
Enduro meestele soovitan isegi kaitsmed kaasa võtta ja harjutada pidurdustehnikat! Küngas on nii ja naa.
-
Teema algataja
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
tegime õhtal uhe "vaikse" Tapa- Väike-maarja- Tapa tiiru ja tutvusime kohaga
rada tundub tipptopp olema ja korraldajad kella kuuepaiku tegemas kõkmisvõimalik et kaherattameestel ja huvilistel ilus päev tuleks.
Kel vähegi võimalik Tulge Motokrossi ja Müüriku rada nautima
rada tundub tipptopp olema ja korraldajad kella kuuepaiku tegemas kõkmisvõimalik et kaherattameestel ja huvilistel ilus päev tuleks.
Kel vähegi võimalik Tulge Motokrossi ja Müüriku rada nautima
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Küsisime ka ühe, nö. "kokatädi" käest, et midagi nagu süüa ka oleks? Tuli välja, et näljased olid juba jõuliselt enne meid seda putkat rünnanud...aga krõpsu olid küll lahked pakkuma...boob kirjutas:Päev oli tore. Vaatamist oli![]()
Ainus, mille kohapealt nuriseks, on välja kuulutatud tsiklimehe lõuna, mida vähemasti mina ei suutnud kusagilt saada

-
Teema algataja
Minu aravamuse kohaselt ei erinenud see nn motopäev küll kuidagi tavalise motokrossi üritusest. Lisaks krossi jälgimisele võisid oma rehvi kulutada ja muud ei midagi. Pigem kutsuti meid sinna, et me lisaks pileti ostmisele ka tasuta rahvale showd teeks (teadupärast olla eelmine aasta seal olnud miskised trikimehed tsiklitega publikut lõbustamas).
-
Teema algataja
Motokrossi korraldajad olid teised. See oli minu "hull idee" teha nädalaga motoüritus. Kui järgmine aasta seda üritust korralda, siis varakult ja asjalikult. Motokross oli hästi korraldatud!
Kokatädid-see jäi kõige segasemaks looks. tavaportsud olid normaalsed olnud- nii et mõtetu tõmblemine oli. Eriportu minu teada üks motomees sai / tellisin 100 eriportsu / ehk oskab tema pajatada.
Õhulendurid lubati järgmine aasta uuesti kutsuda. Ehk siis õnnestub üle tsiklite hüppe ära teha. Mina tahaks paremat kummikärstus platsi ehitada, et bikemehed saaks ennast seal korralikult välja elada.
Kokatädid-see jäi kõige segasemaks looks. tavaportsud olid normaalsed olnud- nii et mõtetu tõmblemine oli. Eriportu minu teada üks motomees sai / tellisin 100 eriportsu / ehk oskab tema pajatada.
Õhulendurid lubati järgmine aasta uuesti kutsuda. Ehk siis õnnestub üle tsiklite hüppe ära teha. Mina tahaks paremat kummikärstus platsi ehitada, et bikemehed saaks ennast seal korralikult välja elada.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.