Sõnavõtud hiina ja teiste kollaste rollerite teemal!
Mina ei ostaks teise aastaid vana Aprilia rollerit(alates 20 000eek) vaid ostsin just uue Baotiani 50cc 4T(15 000eek)!sigaelmar kirjutas:Siiski tundub et väga suur osa siin foorumis on meelel, et ikkagi uus, vahet pole, et odav. Aga ega asi ei ole odav asjata. Mina näiteks ostan omale 4 aastat vana Aprilia rolleri sama hinna eest, mis saaks uue hiinaka. Kas hiinakas üldse sõidab nii kaua? Hiinakate puhul on mootor ilmselt mõne suure firma toodang (Honda, Yamaha jne) aga kogu ülejäänud kupatus on see, mille pealt raha kokku hoitakse (alates liikuvosadest ja lõpetades kasvõi küünlaga)
Nüüd on vana roller müüdud ja uus kohal,just täna käisin sõitsin 40km.
Hetkel on muljed head,ees ja taga 12"rattad ja mõlemad on ketas pidurid.
12" rattaga ei tunne linnatänava ebatasasusi ikka nii nagu 10" rattaga ja juhitavus ka üle 45km/h on tunduvalt turvalisem.
Hetkel on sissesõit ja tuleb jälgida juhiseid,kuid allamäge sain ikka mõnusa hoo üles.
Arvan et ka hiinakas sõidab sama kaua kui mõni teinegi roller,kõik oleneb hooldusest ja sõidustiilist!
Kui midagi peaks minema siis on mul olemas garantii.
Sõidan rõõmuga oma kollasega rolleriga!
Jan.
BMW R1100RT
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.