Sõnavõtud hiina ja teiste kollaste rollerite teemal!

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Sõnavõtud hiina ja teiste kollaste rollerite teemal!

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Seoses tekkinud läbuga on edspidi niimoodi, et igasugused kommentaarid hiina/taiwani/korea rollerite käitumise, kvaliteedi jne kohta ja ka selleteemaline ostusoovituste jagamine või mahamaterdamine on edaspidi lubatud vaid nende rollerite konkreetsetel omanikel ja iga selline postitus peab sisaldama postituse lõpus viidet sellele, mis marki, mis tootmisaastaga ja mis läbisõiduga ja mida läbielanud kollast rollerit postitaja ise omab!

Kõik ilma viiteta postitused lähevad lihtsalt kustutamisele. Kui mõne kasutaja poste tuleb selle reegli rikkumise tõttu kustutada regulaarselt, postitaja üldeine postitusõigus suletakse!
Viimati muutis oldmoped, 05 Dets 2006, 19:10, muudetud 1 kord kokku.
hälvik
Kasutaja avatar

hellish

Lugemata postitus Postitas hellish »

Need siis ka kes on omanud hiinakat ja kellel lihtsalt on kogemusi olnud.
Selleks et neist teada ei pea omana hiinakat.
Tõsine jalamees, st pole masinat, mis näo naerule viiks :D

Robskar

Lugemata postitus Postitas Robskar »

Kindlasti tuleb siia veelgi selliseid poste,aga:
Kokkutulekul oli ka üks suht väike( väidetavalt korea toodang) ilma tuunimatta.
pisikene, 10 velgedega roller.
Ja mis ime, liikus vapustavalt, kiirendus väga hea, ja alla mäge sai kõigist mööda( sirge tee peal pidi minema ~8*km/h. spdio järgi, ja no minust sõitis mitmeid kordi mööda)
Väitis,et honda mootor on peal. Võibolla on ta ka ise siia registreerinud,siis editin enda posti. Saab omanik rohkem rääkida.
Kasutaja avatar

Teema algataja
oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

hellish kirjutas:
Need siis ka kes on omanud hiinakat ja kellel lihtsalt on kogemusi olnud.
Sellekohapealt õigus, et ei pea omama aga piisav ka see, kui on kunagi omanud või ka mingi aja lihtsalt kasutanud.

Igasugused olen kuulnud, et on s**t ja naabripoisi oma laguneb kah koguaeg on ikkagi külajutu tasemel ja on aksepteeritavad vaid siis, kui on viide olemas konkreetsele masinale ja tema vanusele, olukorrale, teh andmetele jne.
hellish kirjutas:
Selleks et neist teada ei pea omana hiinakat.
Palun räägi mulle teise seeria Jaguar XJ erinevustest kolmanda seeriaga ja too välja teise seeria nõrgad küljed...
hälvik
Kasutaja avatar

eissid
Tsikkel: jälle jala

Lugemata postitus Postitas eissid »

ise oman hiina punni , 125cm3 ja yldiselt vigu oli ostes metsikult ikka. nyyd koik yle kaidud masinal ja enamv2hem on. l2bi olen ajand mingi 1300 .

muidugi ta ise suur ja see mootor j22b v2ga lahjaks, hetkel olengi j2rtsis juba yhte remondikohta, et saaks peale haugata 250cm3 .

yldine mulje siiski, et disain mul v2ga kena , s5ita v2ga mugav ja ainukesed asjad mis surid juba 800km juures olid kiige puksid .

Tammekas . (kasutasin v2ikevenna kontot)
i'm a f***ing alcoholic - Dont drink & drive

mihkel99

Lugemata postitus Postitas mihkel99 »

eissid kirjutas:
ise oman hiina punni , 125cm3 ja yldiselt vigu oli ostes metsikult ikka. nyyd koik yle kaidud masinal ja enamv2hem on. l2bi olen ajand mingi 1300 .

muidugi ta ise suur ja see mootor j22b v2ga lahjaks, hetkel olengi j2rtsis juba yhte remondikohta, et saaks peale haugata 250cm3 .

yldine mulje siiski, et disain mul v2ga kena , s5ita v2ga mugav ja ainukesed asjad mis surid juba 800km juures olid kiige puksid .

Tammekas . (kasutasin v2ikevenna kontot)
Äkki ütleksid ka millisest konkreetsest rollerist sa kirjutasid?
Kasutaja avatar

eissid

minuoma on tulnud eestisse miski ASA nime all, kuid peaaegu samasuguste kondli* [Motobot: õige on "gondli*"] hiinlasi on igast eri imelike nimede all, kahjuks ei ole hetkel temast pilti, kuid info tema ostmiseks sain siit foorumist ost-myyk alt igatahes. Ta selline sinise ja halliga on .

enam ei leia nagu seda kuulutust ... a eks see oli paar kuud tagasi kaa , kui ostu tegin.

Tammekas.

heawyman88

Lugemata postitus Postitas heawyman88 »

Oman ka hetkel kollast , mitte hiinakat aga Korea oma , nimeks siis Daelim Message2.
Sõitnud sellega 2300 km, ainuke viga mis hetkel on see, et starterist tööle ei lähe.
Täiesti tuunimata ja 67 km/h saan ise ikka kätte : )

serka15

Lugemata postitus Postitas serka15 »

Mul on siis Baotian Freedo1. Tavaline hiinakas. Ostsin sest oli väga odav. Ostes oli ls 1700km, nyydseks olen 2 nädalaga peaaegu 800 km maha sõitnud. Kuidas peaks yks hiinakas sellele vastu? Ega viga pole midagi. Käivitub ilusti, rolleri spido järgi olen 70 sisse saanud (piirajaga?) aastaks 2005. Eks siis vaatab kuidas edasi läheb. Praegu olen väga rahul. Sellise hinna eest... täiesti korralik.
Ja kui kellegi võsukese rikkad vanemad ostavad talle Gilera või Peugeot või midagi taolist 40k+ eest... ja ta teisel päeval puusse sõidab... nalja kui palju :lol:

Texas

Lugemata postitus Postitas Texas »

Omal siis ka hiinakas, Küljepeal kirjas FreeTexas. Ostsin umbes 5 päeva tagasi ls hetkel 240km ja probleemid puuduvad, ainult tühikäigu pöördeid keerasin väiksemaks.

Fsr

Lugemata postitus Postitas Fsr »

Endal samuti hiinakas ja jama sellega kui palju. Tagakumm läks eile teist korda katki (kuna ta on suht peenike ja 10 tolli, ei kannata väga palju auklikest teedest põhjustatud lööke). Mark on Qinqgi 3E 2-taktiline. Ostsin u. kuu tagasi ja läbisõit juba 2100. Võtab 50km/h välja, kuigi allamäge lükkab ka 65 peale. Võimalik, et ka rohkem kuna pole väga pikka langust olnud. Tagatuli sõidu ajal ei põle hetkel ja elektrijuhtmestik on vist pandud täielike võhike poolt kokku.

Ega keegi ei tea kas sellele mõnda laiemat tagakummi/velge alla saaks monteerida?

SectumSempra

Lugemata postitus Postitas SectumSempra »

Endal ka kollane aparaat.Ls on midagi 750+, hetkel katki läinud ainult spidokatross, liigub 57km/h, 4-taktiline-pask minek :x Mark on BT599T-9?Ei mäleta täpselt. Esimeseks rolleriks minuarust väga hea, mootoril jõudu on:Veab kaks inimest suht järsust mäest üles kui mäe alt minema hakata.
Kasutaja avatar

eissid

mu 125cc 4T hiinakas juba 2 tuhhi maha vurand ja aint paremaks asi laind !

Tammekas .

Murdock

Lugemata postitus Postitas Murdock »

Hiinakas ja toimib täiega. Lõbu pärast sai ostetud ja tootjate praak pole sõidurõõmu rikkunud. Varsti kui tuleb spidole ka 4 koaline arv, siis hakkame vaatama, milleks aparaat tegelikult võimeline oleks. Ühesõnaga asi on parem kui arvata võiks, kuid kui pole soovi 4 korda rohkem raha investeerida lõbutsemiseks, siis on parem variant hiinakaga sõita ja ise vaadata, mida aretada ja mida mitte. Rollerite kohapealt pole kahjuks enne näinud väga aktiviteeti, et ise asja uurida ja asja parendada, vaid minnakse alati libedat ja kallist teed- tellitakse omale uus jubin ja ollakse õnnelikud. Me ei ela veel päriselt euroopas, kus tööjõud maksab palju ja kindlalt on odavam osta nö. tuuningjubin vaid inimesed võiks ise ka mõelda. Väljalase, karpa ja cdi peaks suurema pusimise peale ka ise ennast avama ja õigeima tee kätte näitama. Ma ei ütle, et ma selle leian, kuid minu arvates on lõbusam proovida kui maksta mõttetult tuhandeid uue jubina ostmiseks, millel on siis a la suurem düüs või 1 juhe teistmoodi. Pikk jutt s.. no jutt igatahes kommin veel kui mootor peaks üles ütlema või peaksin siis juba omaette teema tegema enda rollu käekäigust.

Texas

nii, nüüdseks siis minul ls 1000, probleemid: sumbuti [Motobot: õige on "summuti"] mutrid kadusid ära, panin uued, sõidan edasi :)

hahaha

Lugemata postitus Postitas hahaha »

Oman ka ise üht hiina rollerit. Ei saa kurta, vigu on tulnud aga need ikka sõitja poolt põhjustatud. Mina leian, et see Hiina jms toodete maha tegemine on puht loll jutt. Olgu roller Hiinast, Hispaaniast või teab kust, laguneb ta ikka üht moodi, kõik sõltub selle omanikust ja hooldusest.
Viimati muutis hahaha, 19 Juul 2006, 13:01, muudetud 1 kord kokku.

Ernst

Lugemata postitus Postitas Ernst »

Endal keeway matrix.Vigu on olnud ikka kuid enamus nendest ikka enda poolt põhjustatud.Kuid jah suht loll jutt see et hiinakad pasad on.Peavad vastu küll ja kuidas veel.Samas on kiirendus täiesti konkurentsivõimeline ning stock speedfightist laseb kohapealt ikka algul mööda
Aprilia 05 Street

case

Lugemata postitus Postitas case »

Nii teine post juba ok..Mul praegu Hiinakas halli värvi Qinqgi 50ccm3 2-takti. Kuid mul on viga missugune kolb jookseb kokku sest stopper rõngas tuleb pesast ära. Olen proovinud nii tugevamaid kui originalle nüüd läheb 3kolb ning silinder. :( :( Muidu minek on hea kuid lõppkirrus 45km/h mitte rohkem.

allesalgaja

Lugemata postitus Postitas allesalgaja »

kas kymco agility 50 on kah siis täis pask taiwani toodang :oops: ?
Kasutaja avatar

Mix
Tsikkel: tsiklit netu.

Lugemata postitus Postitas Mix »

case kirjutas:
...Olen proovinud nii tugevamaid kui originalle nüüd läheb 3kolb ning silinder...
Äkki oleks abi (ka teistele foorumikasutajatele), kui püüaksid aru saada, MIKS see stopperrõngas ei taha omal kohal püsida. Veidi rohkem analüüsivat mõtlemist ja tehnilist taipu tuleks kasuks. Muidu jäädki tuima näoga kolbe ja silindreid ostma/vahetama.

Tiit21

Kollane rollu

Lugemata postitus Postitas Tiit21 »

Mul on 49,6cc-ne Baotian Freedo2-neli takti ja 2,8kw.Minekut asjal ei ole aga löppkiirus on hea.norm maantteekiirus on 65-70km/h aga max olen kätte saanud 80 km/h.umbes kuu tagasi tuli remondist-vända laagrid,vänt,kolb-mingi paar tuhhi läks.enne seda vahetati ära variaaator aga see läks garantiisse.2005-a oma ja 7000 km läbisöit.karburaator on üks kõige sitemaid ja nõgemaid kohti.aegajalt ajab õhupuhastajast ka bensiini välja.aga muidu üpris hästi vastu pidaud 16000 kr eest.

pirats

Lugemata postitus Postitas pirats »

endal kah hiinaks vigu pole üldse olnud kuigi olen juba sõitnud 5400km kiirenduse kohta ei oska öelda minu meelest on see mitte eriti hea aga max kiirus, mul spidoka peal näitab max 80 kuid seier läheb sealt välja :D

Texas

Võtsin siis omalgi piiraja maha, kiiremaks nii väga ei läinudki, kuid masin iseenesest töötab mitu korda paremini, ainult kallaku peal seistes tahab välja surra, kiirust annab välja 70+ kmh, ei kurda. Aint uusi pidurilinke läheks tarvis, esipiduri link läks lihtsalt pooleks, õigemini see ümmargune ots murdus ära.

jan22
Tsikkel: R1100RT

Hiinakas liigub päris hästi...

Lugemata postitus Postitas jan22 »

Minul oli rolleri soetamisel oluline madal hind,kestvus punktist A sõita punkti B ja kindlasti toimiv garantii.
Ostsin veebruaris rolleri ja olen sellega põristanud tänaseni ja ei nurise.
On olnud valmistaja vigu mõned korrad,kuid need on garantiis kõrvaldatud ja nüüd jookseb roller rõõmuga.
Hiina 2T roller jookseb uuena 45-52km/h,oluline on muidugi tuule tugevus kas vastu või alla.Tugeva tuule vastu jookseb 45km/h ja alla tuult sain 52km/h.Kiirust mõjutab ka tee kalle kas üles või alla.Kohalt minek võiks olla särtsakam,kuid pole hullu Tallinnas saab liikluses päris hästi hakkama.
Tõmme on päris hea 20km/h pealt 40km/h'ni siis edasi vatsa rahulikum.

Töökaaslasel on ka uus(juulist) hiina 4T roller ja sõidab kenasti.Esimesel päeval sain ka proovida ja tundus väga uimane,kuid peale paari saja km läbimise on max kiirus juba 50km/h.
Kohalt minek 20km/h'ni on vetsa uimane,kuid edasi läheb juba kiiremini.
Korralik sissesõit on väga oluline ja sellega tuleb arvestda!

Lähiajal hakkan sõitma järgmise uue hiinakaga,nüüd 4T ja vetsa suuremaga.Kahekesi on ikka lõbusam põristada kui üksi!
Ostke ja põristage rõõmuga oma uute hiinakatega,olgu see hind siis 9000eek või 16 000eek.
Pole mõtet kuulata mingit hämast halamist,et hiinakas on risu ja ei liigu!
Tõestus on vastupidine,on küll vigu neil kuid toimiv garantii lahendab need ja sõit võib jätkuda.

Jan.
BMW R1100RT
Kasutaja avatar

eissid

nii nyydseks minul juba 3000 ette keritud kohe ja ikka veel t88tab :P

aga ! olen v2ga h2das oma elektroonilise piirajaga, et s**t vai 80 kmh arendab ja plaks kinni poob ... mitte ykski rolleritega tegelev firma ei aita mind

ahjaa, isend siis hiina 125cc
kas siin on kedagi tarka ??

tammekas
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

eissid kirjutas:
nii nyydseks minul juba 3000 ette keritud kohe ja ikka veel t88tab :P

aga ! olen v2ga h2das oma elektroonilise piirajaga, et s*** vai 80 kmh arendab ja plaks kinni poob ... mitte ykski rolleritega tegelev firma ei aita mind

ahjaa, isend siis hiina 125cc
kas siin on kedagi tarka ??

tammekas

Vajad seda siis: http://www.scootsusa.com/high-performance-p-239.html

sigaelmar

Lugemata postitus Postitas sigaelmar »

Siiski tundub et väga suur osa siin foorumis on meelel, et ikkagi uus, vahet pole, et odav. Aga ega asi ei ole odav asjata. Mina näiteks ostan omale 4 aastat vana Aprilia rolleri sama hinna eest, mis saaks uue hiinaka. Kas hiinakas üldse sõidab nii kaua? Hiinakate puhul on mootor ilmselt mõne suure firma toodang (Honda, Yamaha jne) aga kogu ülejäänud kupatus on see, mille pealt raha kokku hoitakse (alates liikuvosadest ja lõpetades kasvõi küünlaga)

jan22
Tsikkel: R1100RT

Lugemata postitus Postitas jan22 »

sigaelmar kirjutas:
Siiski tundub et väga suur osa siin foorumis on meelel, et ikkagi uus, vahet pole, et odav. Aga ega asi ei ole odav asjata. Mina näiteks ostan omale 4 aastat vana Aprilia rolleri sama hinna eest, mis saaks uue hiinaka. Kas hiinakas üldse sõidab nii kaua? Hiinakate puhul on mootor ilmselt mõne suure firma toodang (Honda, Yamaha jne) aga kogu ülejäänud kupatus on see, mille pealt raha kokku hoitakse (alates liikuvosadest ja lõpetades kasvõi küünlaga)
Mina ei ostaks teise aastaid vana Aprilia rollerit(alates 20 000eek) vaid ostsin just uue Baotiani 50cc 4T(15 000eek)!
Nüüd on vana roller müüdud ja uus kohal,just täna käisin sõitsin 40km.
Hetkel on muljed head,ees ja taga 12"rattad ja mõlemad on ketas pidurid.
12" rattaga ei tunne linnatänava ebatasasusi ikka nii nagu 10" rattaga ja juhitavus ka üle 45km/h on tunduvalt turvalisem.
Hetkel on sissesõit ja tuleb jälgida juhiseid,kuid allamäge sain ikka mõnusa hoo üles.
Arvan et ka hiinakas sõidab sama kaua kui mõni teinegi roller,kõik oleneb hooldusest ja sõidustiilist!
Kui midagi peaks minema siis on mul olemas garantii.
Sõidan rõõmuga oma kollasega rolleriga!
Jan.
BMW R1100RT

kaur1992

Lugemata postitus Postitas kaur1992 »

Oman isendit Rocket 125cc (väga sarnane Freedo 2-le) pmselt on aint oma põhjustatud vead.. aa kas keegi oskab öelda miks akkab ta järsku 100 pealt pooma?? natuke aega sõidad 100-ga siis poob järsku kinni!
Ja variaatori rullid lendavad ka segamini selle kiiruse pealt ja rihma kohe pooleks:S..

rayno4

Lugemata postitus Postitas rayno4 »

endal on kah hiinakas baotian freedo1 ja maha sõitnud 5päevaga peaaegu
150km ja pole veel vigu ette tulnud
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”