tööriistad
Olen eelkõnelejaga nõus ,Gedore on kindlasti tegija ,aga ka hinda asjal on,kui raha natukenegi on ,siis tasuks minumeelest investeerida korralikkesse tööriistadesse.Ollles ise ehitusfirma omanik ja eelnevalt ka pidanud ise ehitusel töötama ,siis olen alati lugu pidand headest profiriistadest.Kui keegi ennem siin rääkis ,et Metabo on jama ja Makita on kah,nagu on siis mina vaidleksin vastu.Oleme aastate jooksul kasutanud just Metabo,Makita ,Bochi ja Remsi tööriistu.Ütleksin ,et kõigeparemad on minumeelest Makita 12 V akudrell,kuna ta on suht kerge ,mugav käes hoida,väike ,aga samas väga hea väändemomendiga.El.-drellidest ja relakatest kasutan eelkõige Metabot,sest neil pole mingeid probleeme läbi aastate esinenud,küll aga ei saa nii häid sõnu Boch i kohta öelda.Hinndade kohapealt ei oska kahjuks väga öelda ,sest enamasti need profi tööriistad sel ikka ühte auku oma hindadega jäävad,muidugi samaväärsed Hilti tööriistad jah kahjuks kallimad.Minu isiklik arvamus muidugi Hiltist on ,et hea riist,aga veidi kallim teistest ja samas kah nagu suurem ja kohmakam.Kui tööriistu igapäev hommikust õhtuni käes hoida siis hakkab ka iga pisiasi rolli mängima
Aga lõpuks kodusesse tööriistaparki on minumeelest ikkagi parim valik asju just Stokkeris ja ka Talmakis ,kus siis just Makitat pakutakse.Ja usun et kui sealt poest midagi osta siis pettuma ei pea.No jah unustasin siinkohal veel, et olemas ka sellinne kauplus, kui Würth ka tema pakub väga-väga kvaliteetseid asju,aga kahjuks ei sa sealt eraisik ilma erilise tutvuseta osta 

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.