Milliseid avaneva lõuaga kiivreid on?
-
- Tsikkel: Honda SLR650 / Honda XL1000
Endal teist hooaega Nolan 101,
Lõuaosa ulatub tõesti küllaltki alla ja ilma avamatta on raskusi pähe saamise ja ära võtmisega. Kuid see-eest on lõuaalune rohkem tuulte eest kaitstud. Ja minu, kui prillikandja puhul on tähtis, et prille eest võtmatta saab kiivri pähe ja ära.
Ühe käega avatav lõuaosa "smart lift" toimib eelkõige peas olles. Käes kipub lõuaosa väänduma ja ei taha nii kergelt lahti tulla, kuid mõistlikult võttes probleeme ei teki. (teisel pool ka nupp ikka)
Rihma kiirkinnitus on päris hea, kuid mis tänu jäikusele kipub pead ettepoole kallutades pooma. Kuid see vast tingitud mu pea iseärasustest.
Nii alumine kui ka ülemine õhutus toimivad küllaltki hästi.
Tuulemüra väike ja tänu kujule üllatavalt stabiilne.
"hi-brite" kaitselakk on tõesti tugev, paar korda kogematta tsikli ja maa vahele jäänud, kuid mitte üks kriim.
Saadaval veel lisavisiirina ettekäiv päiksevari, kuid seda veel kommenteerida ei oska.
Aga sissepoole käiv uduvisiir on küll SUPER.
Uuel 102 mudelil kindlasti vähe teised omadused.
Lõuaosa ulatub tõesti küllaltki alla ja ilma avamatta on raskusi pähe saamise ja ära võtmisega. Kuid see-eest on lõuaalune rohkem tuulte eest kaitstud. Ja minu, kui prillikandja puhul on tähtis, et prille eest võtmatta saab kiivri pähe ja ära.
Ühe käega avatav lõuaosa "smart lift" toimib eelkõige peas olles. Käes kipub lõuaosa väänduma ja ei taha nii kergelt lahti tulla, kuid mõistlikult võttes probleeme ei teki. (teisel pool ka nupp ikka)
Rihma kiirkinnitus on päris hea, kuid mis tänu jäikusele kipub pead ettepoole kallutades pooma. Kuid see vast tingitud mu pea iseärasustest.
Nii alumine kui ka ülemine õhutus toimivad küllaltki hästi.
Tuulemüra väike ja tänu kujule üllatavalt stabiilne.
"hi-brite" kaitselakk on tõesti tugev, paar korda kogematta tsikli ja maa vahele jäänud, kuid mitte üks kriim.
Saadaval veel lisavisiirina ettekäiv päiksevari, kuid seda veel kommenteerida ei oska.
Aga sissepoole käiv uduvisiir on küll SUPER.
Uuel 102 mudelil kindlasti vähe teised omadused.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.