CPI hussar! probleem karpaga, uus 70cm silinder!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 382
CPI hussar! probleem karpaga, uus 70cm silinder!
Ostsin endale athena 70cc silindri, rolleril on peal stock karpa mis on 12,5mm diameetriga! Panin silindria peale, ja nüüd tekib küsimus kas 12,5mm karpa suudab ära toita seda silindrit kui sees on 120 düüs ja nõel on kõige kõrgemas astmes ning õhufilter on ümber tehtud.
Kui ma proovikisn käima panna kas see võib kurvalt lõppeda(kolb kiilub kinni?)
Kui ma proovikisn käima panna kas see võib kurvalt lõppeda(kolb kiilub kinni?)
-
Re: vx
hmm see on ajutine variant, kuni ma saan omale suurema karpa ostetud!hevylboy kirjutas:vb suudab küll, aga pena kulu lendab sul nii suure düüsiga lakke ju!
Või mis
Ma tahaks olla 100% kndel et midagi ei juhtuks kolb ei kiiluks kinni !
-
-
hetkel ei ole tähtis see, et masinast saaks võimalikult palju välja pigistada vaid see, et kas on võimalik seda ültse tööle panna! Kas see rikub silindrit?Karupoeg puhh kirjutas:sul ei hakka masin korralikult tööle sellise düüsiga kohe kindlasti. 12,5mm karpa jaoks on 120 düüs kindlasti liiga suur. Soovitan sul pöörduda mõne asjatundja poole segu paikapanemisel.

-
-
ok ma panen siis mingi 90 düüsi aga tavaliselt kui muudetakes rolleri kubatuur 70cc siis pannakse 17,5mm karpa aga kas siis saab 12,5mm seda tööle nii et ta kokku ei jookse.Karupoeg puhh kirjutas:nii suure düüsiga on võimalik isegi, et ta sul tööle ei lähe, rikas segu ei riku silindrit, kui düüs oleks väike siis võiksid mootori kinni lasta. Suure tõenäosusega jookseb ta sul lihtsalt täis.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.